Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JUNE 18

16. juni 2018

 Look fantastic boxen ‘Into The blue’ er landet herhjemme og den er røget direkte på favorit listen – sammen med månedens Goodiebox (som i vil se nærmere om på et senere tidspunkt). Boxen er spækket med skønne produkter der plejer både hår og især hud…..

MÁDARA SOS Instant Moisture+Radiance Hydra Mask Hvis der er noget jeg elsker så er det en over-night maske og det er ligepræcis hvad masken her er. Den fugter, giver glød og er PERFEKT til huden som trænger til et fugt boost efter at have været i sol, strand og vand en hel dag. Den har allerede pakket sit pas og lagt sig klar ved min kuffert. Mums. Hvis man ikke gider have den på natten over, men blot trænger til at forkæle huden inden en bytur eller en formiddag så kan den fjernes med lunkent vand efter 20 minutter.

ELEMIS Superfood facial Wash Superfood serien fra Elemis har jeg prøvet før og den er især perfekt til dig med tør eller kombineret hud. Den renser og fjerner snavs og skidt fra huden hvorefter dens kombination af superfood ingredienser fugter huden i dybden. Kan bruges både som ansigtsvask hvor den varmes op i hænderne med lidt varm og herefter masseres ud i ansigtet eller som makeup fjerner alene hvorefter man skyller efter med varm vand. Egentligt, kan den bruges ret meget efter hvordan du foretrækker det. En lækker cleanser som dog ikke skal i kontakt med øjnene.

Christophe Robin  Cleansing Volumising Paste engang imellem trænger håret til en ekstra rens. Selvom du vasker håret med både shampoo og balsam er det tit en udfordring at slippe helt af med rester fra olier, produkter og andet snavs. Produktet her er en slags scrub til dit hår, som giver det styrke og renser i dybden. Det kan også bruges som en hårkur hvis man har farvet hår. Vi har dog før fået produktet og det er jeg ikke så begejstret for, da vi jo trods alt er medlemmer for at åbne øjnene for nye brands og produkter. Produktet er og bliver dog en klassiker og favorit af mange.

Studio 10 Liquid Foil Super SUPER smuk flydende glitter øjenskygge, ikke super pigmenteret ved første swipe, som jeg normalt ville forbinde med folie øjenskygger, men den kan bygges op og bliver så fin. Perfekt champagne farvet skygge med både guld og sølv glitter flager i. Kan bruges både på øjnene og der hvor der ønskes lidt ekstra glimmer. SÅ smuk til sommeren glød, det naturlige look og til galla looket hvor det kan toppes ovenpå en øjenskygge over hele låget eller blot i øjenkrogen. Wauuuv siger jeg bare. Konsistensen er desuden hamrende lækker og mousse agtig. Total yndlings produkt i månedens box.

Vita Liberata Fabulous Self Tanning Tinted Lotion Vita Liberata laver MØG lækre tanning produkter, og på trods af jeg for længst har givet op med selv bruner og produkter i den dur (primært pga af min kærlighed til hvide silke lagener og sengetøj) Så skal i altså ikke snydes for at se produktet her fremvist. Det er nemlig et produkt hvor selv den største nybegynder kan være med. En skøn creme som fugter og samtidigt giver en naturlig farve og glød. Husk den sidder bedst på hud der er eksfolieret og skyllet ren for rester af både shower gels og andet beauty-grej. Ligeledes skal du ‘passe’ på der hvor huden er tør, som albuer, knæ og hænder, der kan farven nemlig godt sætte sig og det er ikke altid særlig kønt. Tør man ikke give hele kroppen en omgang så kan den altså også sagtens bruges på benene alene inden disse skal luftes. Så får du både brune stænger og en mere ensartet hud derpå.

Rituals The Ritual of dao Body Cream Jeg har elsket alle de rituals produkter jeg nogensinde har prøvet og duften her er ingen undtagelse. Den lille buttede creme har været min go-to når jeg har været i trænings centeret og skal have en creme med på farten til efterfølgende. Dufter fantastisk og friskt. Duften beskrives som værende af Hvid lotus og yi yi ren – whatever that is.

 • Svar
  Fantasifabrikken
  16. juni 2018 den 17:49

  Lækre produkter. Altid dejligt at blive præsenteret for nye mærker. Er dog spændt på overnight masken. Er den ikke overalt dagen efter?

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   16. juni 2018 den 20:42

   Ja ikke? <3. Nej, det er den ikke, de trænger relativt hurtigt ind sådanne masker og føles nærmere som en fed natcreme. Huden dagen efter er så SKØN

 • Svar
  Emilie Ildstein
  16. juni 2018 den 18:34

  Hvor fancy med en flydende glimmerøjenskygge🙉

 • Svar
  Tina
  16. juni 2018 den 19:02

  Det ser ud til at være nogle dejlige produkter. Den der liquid foil må jeg have fat i, den ser helt vildt flot ud :D

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   16. juni 2018 den 20:43

   Synes jeg virkelig også at det er! Jeg kan dog endnu mere anbefale den fra essence cosmetics, som koster omkring 30 kroner, hvis du er på udkig efter en flydende øjenskygge <3. De er BOMB.COM

   • Svar
    Tina
    19. juni 2018 den 10:25

    Tak for den anbefaling. Dem må jeg lige se nærmere på :D

    • BLOGBYCC.DK
     Svar
     BLOGBYCC.DK
     21. juni 2018 den 7:49

     Helt sikkert!! og så lidt <3 jeg skal selv et smut i føtex senere idag og lure om de har essence i min!

 • Svar
  Camilla
  16. juni 2018 den 20:26

  Er vild med flydende glitter øjenskygge😍

 • Svar
  Sissel
  16. juni 2018 den 21:48

  Selvbruneren luuuuugter! af selvbruner… jeg kan simpelthen ikke snuppe lugten! Og jeg som normalt aldrig nogensinde, bruger selvbruner. men jeg gav den en chance, nu den var med. Udover det er den dog ret nem at arbejde med, og giver et fint resultat (selv for en nybegynder, ja!) :-)

  / sisselsolsort.dk

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   17. juni 2018 den 9:57

   Åh, ja, og selv dem som sælger sig værende uden duft af selvbruner, så er den der bare ALTID. OG hos mig hænger den ved efter badene. haha :-) Godt det har lykkedes for dig også <3

 • Svar
  Camilla
  19. juni 2018 den 12:58

  Sikke nogle lækre produkter! Jeg er også ret vild med duften af Ritual of Dao (:

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   21. juni 2018 den 7:48

   Den er også bare lækker!! <3 Ih!

Skriv svar