Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Lækker sommer krop med Raw Natural Beauty

20. juni 2018

Sponsoreret / Produkter er modtaget i PR)

Måske kender i allerede mærket Raw Natural beauty? Måske ringer der slet ingen klokker? Jeg har det sidste halve års tid, må det efterhånden være…. Forelsket mig i scrubben her som simpelhen bare har vundet pladsen som min yndlings kaffe-scrub til dato. Da billigvoks.dk så spurgte om jeg ville teste produktet – takkede jeg jo selvsagt ja, hvem kan ikke bruge en refill af et produkt man allerede elsker og iøvrigt så tror jeg slet ikke jeg har vist produktet frem heller udover kort nævne det i den Look fantastic box som jeg oprindeligt fik scrubben i? Jeg kan ikke fordrage duften af kokos, så bare rolig – det dufter den slet ikke af, det er lidt ligesom frisk brygget kaffe hvilket selve produktet også afspejler.

HOW TO!

 • Gør huden våd
 • Påfør med hænderne i cirkulære bevægelser
 • lad sidde lidt, eventuelt imens du putter balsam i håret eller lignende.
 • Skyl det af
 • ….Herefter er det desuden lidt vigtigt du lige giver brusekabinen en omgang, da en kaffe-scrub som denne altså sviner en del.

Og Voila! bløde lækre stænger, jeg bruger den altid inden jeg barbere mine ben. 

Hvorfor kaffe??

 • Stimulere blodcirkulationen
 •  reducere appelsinhud og strækmærker
 • kan afhjælpe åreknuder, eksem og psoriasis

Produktet indeholder også…

 • kold presset mandel olie, E vitamin, havsalt og kokosolie.

Er man vild med kaffe kan jeg næsten garantere at i vil knus-elske scrubben her. Ikke nok med at den efterladen huden silkeblød efter en omgang scrub så nærer den også huden efterfølgende og forbereder dig bedst muligt til at lufte de forårs-blege ben (…..ME…..) Coffee & Coconut Body Scrub kommer i to størrelser. 200 g. som fungerer perfekt som refill til dåsen med de 100 g.

Og skal i ikke også forkæles? Jeg har tryllet lidt og sørget for at der også en en scrub+refill til en af jer også. Hop over på min instagram for at deltage.

 • Svar
  Fantasifabrikken
  21. juni 2018 den 10:42

  Yeah lyder mega lækkert. Hopper straks over på din insta . Tak for tip

 • Svar
  Frk Mejer
  23. juni 2018 den 10:05

  Dem har jeg også nydt virkelig godt af! Det er en virkelig god scrub!

Skriv svar