Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JUNI 2018

26. juni 2018

 Reklame* (boxen er modtaget i PR).
Månedens Goodiebox er lidt noget særligt, det er nemlig en ”Hi and Bye” box, vi siger hej til det varme vejr, sommerkjoler og lette produkter og rutiner. Farvel til møg vejr, striktrøjer og alt for fede cremer. I månedens box får du 7 produkter som skal hjælpe dig godt på vej i sommervarmen.

Clean Lovegrass Eau de Parfum jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg bliver nok ikke super tilhænger af Cleans parfumer, jeg er ret optimistisk omkring hele brandet og hvad de står for, ligeledes synes jeg duftene lyder lækre, men jeg har endnu ikke modtaget en hvor jeg tænkte wauuuv endnu, Lovegrass er dog den første hvor jeg virkelig synes duften er skøn og frisk ret maskulin også dog. Er det bare mig eller?

Ziaja Manuka tree Deeply Cleansing Peeling Paste Jeg er altid glad for både peels og scrubs og endnu bedre bliver de når de ligeså er enormt billige. Denne paste står fast i mit brusebad og har gjort det lige siden boxen dumpede ind herhjemme. Jeg smøre den i hovedet mens jeg står i badet med min balsam i håret. Jeg synes det giver mig en skøn poleret overflade hvorend jeg er på vej i seng eller skal ud af døren. og hallo, det er altså et produkt til 29 kroner?? Jeg har før prøvet ziaja og har kun godt at sige om deres goats milk serie og 0/sensitive serie.

Ilse Jacobsen Sea Buckthorn body lotion & Body Shampoo duften her er skøn og sommerlig, duften af havtorn er faktisk ret meget en vinder herhjemme når det kommer til sommer produkter. Jeg var/er især glad for matas striber med havtorn som er så lækker. Begge produkter indeholder 100 ml hvilket er rigtig imponerende nu det er en prøve. Det er altså en deluxe-size der vil noget. Perfekt til at have med sig en uge sydpå eller blot hygge lidt ekstra om hjemme.

Paese Diamond Eyeshadow Smukke øjenskygger er altid et hit. Paese er dog et HELT nyt og ukendt brand for mig, selve produktet er ‘okay’ det er tørt i forhold til skygger jeg normalt arbejder med, og det og det gør også at det er svært at få bygget pigment op modsat en mere cremet skygge. Ligeledes føles pakningen noget billig for en 89 kroners single shadow. Øv. Måske Paese tager revanche en anden gang med et bedre/andet produkt? Jeg er nysgerrig trods mine forventninger ikke blev mødt.

Bioré Cheetah Deep Cleansing Pore Strips Jeg synes helt ærligt ikke at produktet her gjorde andet for mig end at fjerne nogle få hår i mit ansigt, måske jeg ikke har porer nok at arbejde med? I dont know…. Jeg prøvede produktet 3 gange og det gjorde altså ikke noget for mig. Jeg vil dog rigtigt gerne prøve andet fra Bioré, lige umiddelbart er jeg dog mere til mine porestrips fra normal til 14 kroner (revitale) mener jeg de hedder.

Garnier Micellar Cleansing Water Jeg var en af dem som vidst aldrig rigtigt kom med på micellar garnier bølgen, nu er jeg altså med! 3 år senere. Produktet er en let rensevand som fjerner makeup overalt i ansigtet uden at svie i øjne eller irritere min hud. Produktet er desuden parfume frit – som min hud har brug for pt. Jeg kan godt se mig selv blive ret så glad for produktet her i længden, det er ihvertfald allerede klart til at komme med mig til Grækenland, skulle jeg lige hilse og sige!

Løwén Beyond – Volume & Curl Mascara Synes det er SÅ smart med en serum / mascara i et, det er fanme da smart altså! Jeg har dog ikke fået åbnet produktet endnu da jeg LIGE har taget hul på både en isadora mascara og en fra Idun minerals (SOM JEG ELSKER SÅ MEGET FORRESTEN…!!!! WAUVVVVV) Jeg er spændt og glæder mig til at kunne begynde at bruge produktet her, men i ved jo hvordan det er med mascaraer (og deres holdbarhed) og jeg vil nødigt lade produktet gå til spilde.

Øh, kan vi snakke om hvor skøn månedens box er? Fyldt til randen med lækre produkter for den nette sum af 169 kroner (INKL FRAGT OG HÅNDTERING.)

Klikker du på banneret herunder kommer du direkte til Goodiebox’s hjemmeside, jeg vil tjene provision ved et eventuelt salg/køb. – Det hjælper mig meget, så tak!

 • Svar
  Camilla
  27. juni 2018 den 11:19

  Virkelig fed boks😍

 • Svar
  Fantasifabrikken
  27. juni 2018 den 20:56

  Får selv boksen og fik nogenlunde det samme som dig. Jeg er vild med boksen og konceptet. Dejligt lige at høre din mening om indholdet.

Skriv svar