Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

MERAKI | Tested.

31. maj 2018

 (Reklame – produkterne er modtaget i gave) Hvis du er til enkelte, nordiske og RENE produkter, så er danske Meraki måske noget for dig? Da jeg blev tilbudt at teste produkter fra mærket igennem Stori.dk takkede jeg selvfølgelig ja, da jeg jo godt ved at mine læsere er forskellige og nogen er til vilde dufte, ingredienser og pakning og nogen er til stilrene produkter uden alle mulige grimme ting.

Meraki Body Lotion [Cotton Haze] Lur mig om det ikke bliver denne fine lille lotion der kommer med mig til Grækenland. Ikke nok med at den dufter friskt og rent, og så har den en helende og regenererende effekt på huden, takket være solsikke olie. Især den regenererende effekt tænker kommer til at være SUPER handy hvis min hud bryder ud med soleksem eller blot får for meget sol en dag. Føles ultra let på huden og trænger hurtigt ind. 300 ml koster 139 kroner. Se det øvrige udvalg af Kropspleje her. 

Meraki Conditioner [Cotton Haze] Balsammen har til trods for at have samme navn/serie en lidt mere ‘krads’ duft end body lotionen og har en mere rosmarin / lavendel lignende duft. Balsammen skulle især være god til dig med sensitiv hovedbund (min mor f.eks, som kan få lov til at prøve den og se hvad hun synes) og den er desuden fri for både parabener og farvestoffer. Balsammen kan også bruges som en hårkur, som jeg synes er så smart. Så skal den blot påføres i tørt hår og sidde i 30 minutter – noget min hud har rigtig godt af i disse tørke-tider, haha. Til trods for at duften er mere fremtræden end lotionen så synes jeg den har en skøn beroligende duft, som kun gør det godt i min bruseniche når jeg skal slappe af, jeg starter nyt job imorgen og der kommer til at være fart på – især når der er fart på, passer jeg ekstra godt på mig selv, det er og bliver min terapi at holde hjemmespa og hygge med masker, negle og god hår og hudpleje. mums. 500 ml koster 149 kr. Det øvrige udvalg af hårpleje finder du her

Meraki Håndcreme [Cotton Haze] okay, okay, okay. Jeg har fundet en ny håndcreme der giver min Ole henriksen håndcreme kamp til stregen, de dufter faktisk også næsten ens. Fugter mine hænder og plejer mine neglebånd, har jeg haft sår eller rifter plejes disse også uden at svie eller andet. Det eneste jeg ville ønske at håndcremen her også havde, ligesom mine Ole Henriksen håndcreme, er sol faktor. Jeg lider jo af soleksem, og det er altså et must for mig at mine hænder også at beskyttede, da de trods alt titter frem hele tiden i disse måneder, desuden ældes ens hænder altså rigtigt hurtigt, og derfor vil jeg altid anbefale at du bruger en håndcreme der beskytter mod solens stråler, også om vinteren. 50 ml koster 109 kr.

Meraki [Bamboo Charcoal] Sæbe Jeg har aldrig rigtigt gjort mig i sæbe barer, da jeg synes det hurtigt bliver noget gris eller snask. Denne dufter dog VIRKELIG skønt. Og jeg kunne godt være lidt nysgerrig på om den ligeledes ville kunne bruges på kroppen eller i ansigtet? Stori?? Meraki? Let a girl know. Den kommer ikke til at stå fremme som håndsæbe ihvertfald, desværre. for den dufter lækkert, sæberne fra Meraki er desuden ren æstetisk utrolig fine. Sæben lover at dybderense og nærer huden – så hvorfor skulle jeg ikke kunne bruge den i mit bad?….. 100 gram koster 59 kr.

Meraki [Fresh Cotton] Duftlys Fresh cotton er ligepræcis den duft der passer HELT perfekt i et badeværelses miljø, den dufter friskt, rent og dejligt og står så fint på min hylde og pynter. Jeg er en sucker for duftlys, duftpinde og alt der gør at mit hjem dufter rent. Jeg synes den gør sig SÅ godt i et vådrum og den må altså godt blive boende hos mig. Lyset er desuden lavet på olie fra sojabønner, som gør at det soder mindre i rummet og når det brænder. Et lille lys som mit kan du få til 49 kr og har en brændetid på cirka 12 timer, det dufter dog også skønt når det ikke brænder, så vil du blot have den stående sådan, fungere det også fint. Se de øvrige duftlys HER

Kender du Meraki? og har du prøvet nogle af deres ting?

 

 • Svar
  Freja
  7. juni 2018 den 10:08

  Jeg har længe overvejet at prøve nogle af deres produkter og især deres håndcreme. Den tror jeg helt sikkert jeg skal give et forsøg! Er lidt besat af håndcreme og går i panik hvis jeg ikke har en i tasken :)

 • Svar
  Liselotte
  7. juni 2018 den 10:55

  Elsker Meraki – især deres fine duftelys :D

 • Svar
  emma
  7. juni 2018 den 16:42

  jeg har også bare hørt så godt om mærket! lækre billeder btw :-D

Skriv svar