Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

MAKEUP REVOLUTION X SOPH HIGHLIGHTER PALETTE

8. maj 2018

En sød læser tippede mig forleden om at øjenskygge paletten jeg tidligere har skrevet om var at finde i normal! Afsted med mig, desværre var den udsolgt… Som i fuldstændig udsolgt!! Istedet opdagede jeg dog at der i Sophies collab også findes en highlighter palette – og giiiirls! jeg var solgt. Den skulle bare med mig hjem.

I paletten er 8 forskellige farver – alle veganske, cruelty free og gluten frie (??). Især de smukke farver på højre side fangede min interesse og med mig hjem, det skulle den altså.

Jeg kan ikke huske hvad jeg præcis måtte af med, men jeg mener det var 87 kroner. Den kan desuden købes på Makeup Revolutions hjemmeside til 8 £. Pigmenterne spiller klart bedst hvis produktet påføres med en fugtig børste eller en finger, og er også rigtig fin på øjnene udover de steder hvor man normalt ville påføre sin highlighter. Holder sig fin i mange timer men ikke hele dagen medmindre man kombinere med en settingspray der vil forholde ‘levetiden’. Til prisen er det dog rigtig godt givet ud, synes jeg.

Hvor kan du bedst lide at påføre din highlight?

 • Svar
  Camilla
  9. maj 2018 den 17:55

  Nøj hvor er den bare fin! Det kunne være, jeg lige skulle se, om den kan købes her i Amsterdam (: Highlighter er bare et must her i sommermånederne!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   9. maj 2018 den 18:15

   Giver dig så ret søde Camilla! <3. Jeg ved ikke engang hvilke drugstores der er i Amsterdam, men måske der er en forhandler liste på makeup revolutions hjemmeside?

 • Svar
  emma
  10. maj 2018 den 11:04

  fedt tip! den ser god ud – jeg ligger det always på kindbenene, ned af næseryggen og nogle gange i øjenkrogen ;-)

 • Svar
  Christina
  10. maj 2018 den 11:18

  Så fin den er. Jeg plejer faktisk at bruge en børste. Men Overvejer st tage fingrene i brug næste gang – synes det giver god mening. Jeg fik lige købt en Anastacia palette i går. Sat ned til 260. Mener det er den perfekte morsdagsgave fra ungerne.

 • Svar
  simone
  10. maj 2018 den 23:21

  Wauw hvor er den flot. Jeg ligger den altid kun på kindbenene, det ser så godt ud på de varmere dage! <3

Skriv svar