Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

MAKEUP REVOLUTION SOPH PALETTE?

3. maj 2018

Piger! jeg har brug for jeres hjælp! Jeg har kigget lidt på den smukke palette som makeup revolution har lavet i samarbejde med Sophdoesnails / Sophie. Jeg synes nemlig den er åh så fin, jeg har dog ikke kunne finde den på nogen dansk hjemmeside pt. men jeg skyder den til at komme til at koste omkring 100 kroner +/-…. MEN! jeg har absolut ingen erfaring med makeup revolution, så jeg er nysgerrig på om nogen af jer har prøvet skyggerne og kan sige om de er noget værd? Selve pigmenteringen på swatchene ser jo fantastiske ud og formularen synes endda cremet på billederne. meeeen, vi ved jo alle godt at det ikke er altid du kan stole på et swatch.

Se evt HER for flere og bedre billeder. 

Så please, lad mig høre hvis i har erfaring med produkterne??? 

 • Svar
  Angie Davidsen
  3. maj 2018 den 12:04

  Heej :)

  Jeg fik den i julegave og jeg elsker den :) I forhold til andre paletter jeg har prøvede at swatcher fra samme mærke, synes jeg den her har knald på farverne.
  Jeg ved den har kunne købes i Normal her hjemme :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   3. maj 2018 den 12:31

   Hej Angie!
   Tak for din kommentar, ih! <3 jeg må på udkig i normal, det er jo også virkelig billigt altså!

Skriv svar