Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | MAY 18

18. maj 2018

AVANT R.N.A Radical Firmness Anti Aging Serum – 5 ml Anti-aging serum er stadig noget jeg lidt tager en pause fra, og når jeg bruger det, er det ikke dagligt. Jeg havde en periode hvor min hud simpelhen slog ud og blev stresset af anti-age produkterne, hvad det præcis skyldes ved jeg ikke.. Lover både at minimere rynker, styrke smidighed og fjerne pletter som huden kan få med alderen. Det lyder lovende. men jeg ville aldrig investere i produktet igen til den pris,  fullsize på 30 ml koster 916 kroner. Det betyder altså at den lille prøve på 5 ml næsten er 150 kroner værd. Måske den er det værd, hvis man har rynker og andet og kan se en forskel ved brug – det kan jeg dog ikke bedømme da jeg heldigvis, endnu, er rynke-fri.

This Works In Transit Camera Closeup – 20 ml det super smarte ved produktet her, er at det fungere som både creme, maske og primer i et. Giver et lækkert og til tider tiltrængt fugt-boost. Skøn inden makeuppen skal på og ovenpå en gang eksfoliering af ansigtet, den fylder dog ikke porer så er dine store, ville jeg suplere med sådan en.

Sleek Contour Palette (Medium) Produktet her er det tredje af slagsen jeg har i mine hænder, jeg ville ønske det istedet hvor noget andet fra sleek der lå i boxen, jeg vil rigtig gerne prøve deres læbestifter eller flere af deres øjenskygger. Sleek laver super skønne produkter til billige priser hvor vi alle kan være med. Især highlighteren i duo’en her er jeg super glad for.

Spotlight Teeth White Strips Vi kender nok alle vigtigheden af god mundhygiejne, og personligt finder jeg det super attraktivt med et pænt hvidt smil. Jeg kommer DOG ikke til at bruge disse, da jeg bruger et mærke af afblegning som jeg kun må bruge en gang om året og så med enkelte touch up’s her og der. Jeg synes dog det er så fint at der dukker forskellige ikke skadelige tand-afblegninger op hist og her, husk dog at tænderne stadig godt kan føles ekstra følsomme i perioden efter man har brugt produktet – noget jeg ikke selv har prøvet, men kender veninder der har haft denne oplevelse.

SkinRepublic Bubble Purifying + Charcoal Face Sheet Mask var det i en goodiebox at denne gemte sig? om ikke andet, så har jeg prøvet den før og var ikke særlig imponeret, andet end det selvfølgelig er lidt et sjovt koncept. Den giver mig fugt, og så er det vidst det. Det er også svært at bedømme en egentlig effekt af en sheet mask når man kun har til én enkelt behandling.

EYEKO Eye Do Liquid Eyeliner – 10ml Eyeko har jeg længe ville prøve, så dejligt at finde et produkt fra mærket i min maj-box, jeg har dog LIGE som i dagen før jeg fik boxen åbnet en ny flydende eyeliner som jeg skulle teste fra et brand, så denne får lige lov til at vente lidt på sin tur. De har det jo med at tørre ud forholdsvis hurtigt sådanne eyelinere, om ikke andet er selve livstiden jo ikke så lang på et produkt som en flydende eyeliner som kommer ved øjet.

 • Svar
  Trine
  18. maj 2018 den 18:46

  Elsker at andre kan prøve produkter så man ved hvad der virker inden man køber katten i sækken 😊

 • Svar
  Camilla
  20. maj 2018 den 11:00

  Lækker boks😍

 • Svar
  Sissel
  20. maj 2018 den 15:31

  Synes du også at This Works creme-serum-primer halløjen lugter afskyeligt? 🙈😄

  / Sisselsolsort.dk

Skriv svar