Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | MAJ 2018

26. maj 2018

Reklame* boxen er modtaget i gave. God aften skønne du. Månedens Goodiebox har efterhånden været herhjemme noget tid, og jeg har derfor haft god tid til at teste produkterne. Månedens tema er #instafriendly og min første tanke var klart at så SKULLE der være et læbeprodukt og en highlighter som minimum – da det nok primært er det jeg tænker på, når jeg tænker insta-tutorials og insta friendly…. Fik jeg mon ret?

COMME DEUX #Discoskin måske du allerede har set den smukke maske på min instagram? Den er changere i farverne og er både lilla, lyserød og perlemors hvid i lyset, når den arbejdes ind i huden bliver den varm og mere lilla på min hud, om det er huden ph der aktivere det ved jeg dog ikke, men flot er det jo. Jeg lader masken sidde i 10 minutter hvorefter jeg skyller den af med varmt til lunkent vand og dupper ansigtet tørt med en bomuldsklud. Da masken indeholder syre er det vigtigt at der dagene efter kommes solfaktor i ansigtet og i en høj kaliber for at undgå skoldning. Personligt bruger jeg altid ml. faktor 30-50 uanset om jeg er i Danmark eller udlandet. Efterfølgende føles huden glat, fugtet og ren – og klar til serum og natcreme. Dagen efter er min hud stadig skøn og klar til dagens makeup og udskejelser.

UOGA UOGA Moon Path Natural Highligther  endnu et mærke jeg aldrig har prøvet eller hørt om, men er det ikke også meningen med boxe som Goodieboxen? I think so! :-) Skøn, cremet highlighter som nemt kan påføres med en finger, vil man have ekstra WAUUV-faktor kan man ligge en pudret-highlighter ovenpå, så bindes de sammen for ekstra effekt og giver ekstra drama. Personligt kan jeg dog rigtig godt lide den naturlige shine og glød produktet giver, både på kindben, læben, brynbenet og bare på øjenlåget hvis man vil se glowy ud på strand dag. Giv den gas med en kølig eller varm bronzer (hvad end du er til), highlighteren her, og noget glossy på dine læber, kan også være en læbebalm. Så er du altså klar til at rocke det naturlige, glødende og ‘no-makeup-makeup-look’.

EVOVLE BEAUTY Hyaluronic Serum Evovle har jeg hørt lidt om, som i meget lidt faktisk. Derfor gik jeg også produktet i møde uden hverken fordomme eller forventninger. Jeg bruger serummen om aftenen selvom den både kan bruges morgen og aften, af den grund at jeg føler den kan gøre man er lidt sticky – men det er kun indtil der påføres en creme over. Skøn serum som passer til enhver og som kan betales af enhver, 102 kroner skal du slippe for en serum som denne, sprængtfyldt med hyaluronsyre, rosenvand og granatæbleekstrakt. Mums. Giver en skøn glød og efterlader min hud i balance. Jeg er helt sikkert blevet nysgerrig på mærket som desuden er økologisk og lavet af naturlige ingredienser.

AMIKA Bombshell Blowout Spray en volumen spray der holder hvad den lover, netop at give volumen og så dufter den skønt. Volumen spray er dog ikke noget jeg gør mig vanvittigt meget i, så jeg kan ikke rigtigt sammenligne med noget specielt. Jeg skal dog snart til frisøren og have cuttet en god omgang hår af, og her tænker jeg at både saltvands spray og volumen spray vil passe rigtigt godt ind. Amika er fuldstændig ukendt for mig som brand, sjovt nok gik jeg forbi min frisør den anden dag, og hun havde vinduet fyldt med de smukke farverige produkter.

MESAUDA MILANO Extreme Gloss Jeg er ret glad for gloss fortiden og jeg har ligeledes fået den fineste farve i måneden box, så det var jeg ret begejstret for. Den er desuden super fin på læberne meeeeen… Jeg kommer sgu nok ikke til at bruge den til dagligt. Jeg VED det er muligt at lave en lipgloss der ikke føltes sticky, som denne desværre gør – af den grund kommer den ikke til at være en del af min samling, desværre.

Alt i alt, en super skøn box med som altid – god værdi for pengene. Vil du have din egen Goodiebox? Så kan den bestilles ved at klikke på baneret herunder (det linker dig direkte til hjemmesiden og er desuden et affiliate link – det betyder at jeg får provision for et eventuelt salg gennem mig, det koster ikke dig noget ekstra.)

 • Svar
  Camilla
  28. maj 2018 den 21:08

  Gad virkelig godt prøve masken fra Comme Deux😍

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   29. maj 2018 den 11:49

   Den er bare SÅ COOL! <3 :)

 • Svar
  FantasiFabrikken
  28. maj 2018 den 23:52

  Har netop selv modtaget godiebox for første gang ig er virkelig imponeret. Mange lækre produkter må man sige.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   29. maj 2018 den 11:49

   Ih hvor skønt! det bliver du glad for! <3.

Skriv svar