Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #7

13. maj 2018

(reklame – da nogle produkter afbillede er sendt  til test./i PR) Det er lidt pinligt, men faktisk er dette mit første indlæg i serien her i år.  Men nu skal det være, jeg tænker at sætte en fast dato hver måned hvor jeg udgiver disse indlæg fremover. Jeg poster ret meget i forhold til hvad jeg har gjort, da jeg har fået øjnene op for hvor fantastisk et redskab instagram egentligt er. Er du ny her? I så fald kan jeg fortælle dig at de her indlæg giver jer en lille ‘bag-om-billederne’ viden. @BLOGBYCC.DK 

 •  I DBA boxen lå den skønneste parfume fra Carven, det var også denne der endte med at få min stemme til Goodiebox Box x Danish Beauty Award prisen Jeg byttede mig ret hurtigt til flere af slagsen. Jeg ender jo nok med at skulle have fat i fullsize versionen også.
 • En sød læser tippede mig om at jeg kunne finde Soph x makeup revoulutions samarbedje hos normal, så afsted med mig, øjenskygge paletten, som jeg egentlig var taget i byen efter var revet væk, men hallo! hvem tager tom-hændet hjem fra en tur i normal? – IKKE mig! så den smukke highlighter palette kom istedet med mig hjem. Læs min anmeldelse HER.
 • Et lille selfie skulle i ikke snydes for. noget jeg faktisk ALDRIG poster, men har sat mig for at gøre oftere, produkt billeder kan blive kedelige i længden og I meaaaaan, måske i også godt vil se mig rent faktisk bruge dem? For mig er det ihvertfald vigtigt at man som beauty-blogger kan finde ud af at bruge makeuppen også
 • ja ja, nu kom den lige igen….. Men smuk er den jo!
 • billedet her er faktisk ret gammelt efterhånden. Jeg tror det er 2-3 år siden, sjovt nok består mine ‘summer essentials af det samme år på år, kun mærkerne bliver byttet ud, engang imellem. Solcreme, mascara, bryn serum, vippe bukker og lidt til at give glød. Så er vi godt kørende. I år har jeg investeret i en dyrere bryn serum og jeg glæder mig til at dele resultaterne med jer.
 • Børster er et must-have hvis i spørger mig, hvis jeg skal afsløre en lille hemmelighed, så har jeg faktisk… hold på hat og briller. ALDRIG prøvet den populære beauty blender, måske jeg burde? I mean, den er jo hypet helt op til skyerne. Jeg er dog rigtig glad for mine oval børster og endnu bedre mine børster fra real techniques, nogen af dem er efterhånden mange år gamle og holder endnu.
 • Hvis du ikke vidste det, så er jeg en del af my beauty advisor appen og i min første box lå produktet her som jeg skulle anmelde, jeg har prøvet den nogen gange og min anmeldelse vil snart være at finde i appen.
 • Den fantastiske Goodiebox for april måned. Jeg faldt pladask for især body shops nye creme body yogurt! Allerede et par dage efter, købte jeg yderligere to cremer hos TBS. Henholdsvis Almond milk og british rose, jeg har dog endnu kun smurt mig ind i Moringa som lå i min box.
 • Så du min giveaway på instagram? Hvis ikke…. så… er den slut. Så ærgerligt, haha.

  Skriv svar