Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

The Body shop Favorites.

16. april 2018

Da jeg for et par år siden stod og kiggede ind i mit badeværelses skab, var der ikke mange The body shop produkter at spotte på hylderne… Faktisk, var det primært noget jeg brugte da jeg var teenager, især deres jordbær serie, som jeg dengang* synes var helt vidunderlig….. (oh, how things change..) Der skete dog noget med mig, da min lillesøster fik job hos TBS, det gjorde nemlig at jeg igennem hende, fik kendskab til en masse nye produkter, nu kan jeg vidst godt indrømme at jeg ihvertfald har en 30-40 forskellige produkter stående herhjemme, en blanding af deres makeup, badeprodukter og hudpleje… TRO MIG, det var en udfordring at skulle finde mine top fem favoritter, det var SLET ikke nemt. Men jeg er nogenlunde kommet frem til mine favoritter, selvom jeg sagtens kunne vælge 20 mere, og netop nu kommer jeg i tanke om ét jeg har glemt… ups. Se hvilke jeg har glemt… HER.

Instablur Primer primeren her er på min hud hver dag, også selvom jeg bare har pudder på den dag, så holder den mig mat og gør mine porer mindre synlige. Jeg opfrisker selvfølgelig min puder i løbet af dagen, men den gør klart at jeg er mat længere. Er tyk i konsistensen og konsistensen er lidt som silikone. Instablur koster 145 kroner for 25 ml, men den holder altså rigtig længe og er drøj i brug. En tube holder cirka 3 mdr herhjemme – hvor mit hovedfokus er på t-zonen.

Drops of youth liquid peel  Det her produkt er jeg virkelig blevet glad for, det er faktisk gået hen og blevet helt uundværlig på dage hvor jeg bare gerne vil i seng og sove og rensen skal gå hurtigt, og sådan en omgang, springer jeg aldrig over. Liquid peel er for alle, den er bare så nem og let at have med at gøre. Jeg bruger cirka et halvt pump som jeg så arbejder ind i huden med cirkulære bevægelser, herefter løfter og renser produktet min hud for døde hudceller og snavs, bum og så på med en god creme og serum og så er det på hovedet i seng. Er også perfekt inden man skal lægge makeup, da den giver en skøn og renset base – og så sidder makeuppen altså bare bedre på et rent ansigt. 145 ml koster 185 kroner.

Matte Lip liquid (nairobi Camelia) Nairobi Camelia, som farven hedder blev ret hurtigt en favorit herhjemme. Jeg har i mange år været lidt bange for almindelige læbestifter og ligeledes at rende rundt med læbestift på tænderne. Og bum, så kom de flydende læbestifter på markedet. Produktet her rykker sig ikke ud af flækken når først det er påført mine læber og kræver egentligt kun touch-ups hvis jeg har spist noget virkelig olieret eller fedtet mad. Holder flere timer og farven forbliver smuk hele vejen igennem. Som alle andre flydende matte læbestifter skal man være opmærksom på at det kan føles tørt på læberne, jeg synes dog at disse fra body shop er de MINDST udtørrende flydende læbestifter jeg har prøvet og når man som jeg er vild med læbepomader og fugtede læber er det et MUST at jeg kan holde det ud i længden – denne er derfor min favorit formular. En læbestift koster 75 kroner og indeholder 8 ml.

Vitamin E overnight serum oil Vitamin E serien har længe været min go-to serie når jeg har skulle rense eller fugte huden, derfor var det også en udfordring at finde mit favorit produkt i serien her, men det lykkedes altså. Overnight serum oil vinder pga. dens evne til at fugte min hud og endnu bedre lade mig vågne op med stadig skøn og gennemfugtet hud. Kan bruges alene eller under natcremen. Hvis jeg en morgen synes jeg trænger til lidt ekstra glød, så putter jeg olien på kinderne og hagen og mums. Produktet er dog klart mere en olie end en serum – hvis vi ser på konsistensen, og man skal derfor kunne lide at man føles lidt ‘fedtet’ om man vil. Personligt er jeg dog rigtigt glad for den følelse inden jeg slår hovedet på puden – for så ved jeg nemlig at min hud føles skøn og gennemfugtet morgenen efter. Vitamin E serien dufter iøvrigt skønt og mildt af naturlig rose. 28 ml koster 195 kroner. Er utrolig drøj i brug.

Chinese ginseng & rice Clarifying Polishing mask den her maske er perfekt til dig der trænger til fornyet energi efter den hårde vinter, den både eksfolierer og opfrisker og huden føles poleret og med fornyet glød efterfølgende. Jeg bruger ofte masken efter et bad hvor mine porer er åbne, her arbejder jeg masken ind uden at skrubbe og lader derefter sidde. Produktet er også super fint til dig med sensitiv hud da den er mild og skånsom på huden. Maskerne fra The body shop koster 150 kroner stykket og indeholder 75 ml.

Hvilket The body shop produkt kan du ikke leve uden? Eller kunne du tænke dig at prøve? 

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  16. april 2018 den 11:23

  Elsker også The Body Shop. Har ikke prøvet deres Instablur Primer, den skal jeg helt sikkert snart have afprøvet :)

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   17. april 2018 den 12:07

   Den er ihvertfald uundværlig herhjemme <3.

 • Svar
  Emily
  17. april 2018 den 10:38

  Jeg er også mega vild med deres koncept! Prøvede nogle af deres body butters og shower gels for nolge år siden, men fik voldsomme udslæt af det desværre xD Men har vildt meget lyst til at prøve deres ansigtsmasker, og helt sikkert vil jeg prøve en body butter igen :)

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   17. april 2018 den 12:09

   Åh nej, det lyder frygteligt da :-( Har du fundet ud af efterfølgende hvad det var du ikke kunne tåle i produkterne?

 • Svar
  Nikki Lund
  17. april 2018 den 10:45

  The Body Shop laver simpelthen bare sådan nogle lækre produkter :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   17. april 2018 den 12:08

   Helt enig søde! <3

Skriv svar