Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Paul Mitchell to the rescue!

25. april 2018

Indlæg i samarbejde med hair247.dk.

Jeg må nok erkende at jeg aldrig rigtigt har gået så meget op i mit hår. Styling for mig skal være nemt, hurtigt og ligetil. Mit hår er fra naturens side ret ret normalt, men det bliver ekstra elektrisk lige for tiden, hvilket nok primært skyldes vejret, det gør ligeledes at det filtre og laver små knuder i sig selv i løbet af dagen – SÅ irriterende. Når jeg har været bad er det ligeledes svært at rede ud, til trods for jeg både bruger balsam og shampoo.

Super Skinny Relaxing Balm denne lette og velduftende balm bruger jeg i mit våde hår efter badet, det lover kortere tørretid hvilket jeg dog har svært ved at bedømme, men det gør mig nu ikke noget. Balmen gør mit hår mere medgørligt, lettere at rede ud og gør desuden også at mit hår ikke kruser eller filtre sig sammen i løbet af en dag. Desuden fremstår det smukt, glat og skinnende. Har jeg glattet håret om morgenen oplever jeg også at balmen gør at det forbliver glat, hele dagen. Førhen har jeg oplevet at mit hår har bølget lidt i spidserne i mærkelige retninger i løbet af dagen, men det er altså slut. Jeg er spændt på om det også kan holde på mine krøller, hvis jeg en dag styler disse. Noget jeg gav total op på efter at krøllerne nærmest glider ud af mit meget glatte hår i løbet af et par timer – andre der kender det problem?

Super Skinny Serum serummen her har jeg brugt længe og er virkelig glad for, faktisk er min skinny serum næsten tom. Jeg var derfor heller ikke i tvivl om at det var ovenstående produkt jeg skulle vælge til anmeldelse, for jeg ved jo for filan da at serien her er skøn. Serummen bruger jeg efter at have tørt mit hår, primært i spidserne og har jeg lidt i overskud arbejder jeg det lidt opad også. Duften kan jeg nok nemmest beskrive som værende sød og æble-agtig, men dufte er jo SÅ svære at beskrive, så bær over med mig.

Alt i alt er det en super skøn kombination og da jeg også tidligere har prøvet shampoo og balsam i skinny serien  fra Paul Mitchell kan jeg kun stå inde for den. Serien kan desuden anvendes af alle hårtyper og er ekstra god til farvet hår også. Produktet er desuden fri for parabener. Bruger man shampoo + balsam også, har balsammen en varmebeskyttende effekt som gør at du kan føntørre med god samvittighed. Hos Hair247.dk optjener du desuden 5% i Loyalitets rabat hver gang du handler, som kan bruges på fremtidige køb det er desuden også GRATIS LEVERING PÅ ALLE PRODUKTER. 

MEN HEY! Hold lige øje med min instagram, der kommer en Giveaway ASAP!

Skriv svar