Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | APRIL 18

22. april 2018

Månedens look fantastic box bød på en del nye favorit produkter – læs hvilke der er løbet med mit hjerte, måske du endda selv har prøvet nogen af dem og har lyst til at dele DIN erfaring med mig? Let a girl know! 

PÜR Fully Charged Mascara Produktet her har jeg endnu ikke prøvet endnu, da jeg netop har købt en ny mascara, jeg tænker dog at denne skal med mig på ferie, hvis den er rigtig heldig. Noget jeg synes lød ret interessant ved produktet her var at den påstår at være en såkaldt ‘anti-aging’ mascara, hvad end det så dækker over. Pür laver fine produkter, så jeg har høje forventninger til denne. Desuden tester Pür ikke på dyr, som jo egentligt burde være et must efterhånden.

GLAMGLOW Supermud Clearing Treatment sidste måned blev der teaset med et glamglow produkt i månedens box og giiiiirl, jeg klappede af begejstring i min lille buket af pølsefingre. Supermud er en super lækker mudder maske, og trods dens beskedne størrelse har jeg alligevel haft til fire gange i den lille tube. En skøn maske jeg er blevet ret glad for. Hvis man som jeg er lidt tilbageholdende iforhold til at skulle prøve og købe glamglows produkter, så kan de altså købes i en ‘mini’ format til en væsentlig billigere pris (F.eks. her) Umiddelbart lagde jeg mærke til at mine urenheder synes at ‘tørre’ lidt ud og forsvinde hurtigere end de normalt ville, jeg er ikke præget af uren hud på nogen måde – men en gang imellem får jeg nogle dybtliggende ‘bumser’ som aldrig når overfladen, så at sige, der er rigtig ømme. I perioden her havde jeg to på hagen og de forsvandt begge efter et par dage.. De plejer altså at være der en uge til to! – om det udelukkende er maskens skyld kan jeg jo ikke sige, men jeg tror altså den har haft en finger med i spillet. Jeg er lidt lun på GLAMGLOW og vil rigtig gerne prøve deres peel off masker også! – især deres nye med glimmer i!

Emma Hardie Moringa Cleansing Balm blød som smør og lidt som vaseline, men lad dig ikke narre, produktet her er nemlig intet mindre end fantastisk og så har det flere funktioner end at ‘bare’ smelte makeuppen af ansigtet. Jeg tager en lille smule og varmer det op i hænderne herefter arbejder jeg produktet let ind i huden med cirkulærer bevægelser, som du ville med enhver anden cleansing balm. Produktet kan herefter fjernes med både en våd (og varm) klud eller blot med lidt vand. Trænger man til liiiige det ekstra så kan balmen også bruges på ansigtet natten over eller steder hvor man har urenheder og her skal det altså ikke skylles af. Jeg er SÅ fan! ih. Jeg kunne dog ikke finde produktet hos lookfantastics website, så det er lidt ærgerligt!

NUXE Creme Fraiche De Beaute cremen her er skøn, som alle andre produkter jeg har fra Nuxe, den fugter mig skønt til at min hud stadig er gennemfugtet morgenen efter og kan samtidigt også sagtens bruges som dagcreme uden at den fedter eller efterlader min hud shiny. Den kunne godt være et produkt jeg gik hen og købte igen, netop fordi jeg er ret glad for tanken om at den fungere perfekt til både nat og dag. Cremen har desuden, som alle andre nuxe produkter en duft der gør mig blød i knæene, det kan de altså, dem der hos NUXE!

Dr. Botanicals Vegan Bergamont & Poppy Seed Soap denne her sæbebar/skrubbebar dufter bare som englene synger. Jeg har faktisk holdt lidt igen med at bruge den, hvor dumt det end kan lyde, for duften vil jeg simpelhen ikke have forsvinder. Lige pt. står den og dufter himmelsk på min badeværelses hylde. ÅH. Produktets faktiske kunnen har jeg ikke kunne bedømme endnu. Jeg nænner simpelhen ikke at tage hul på det, haha.

NIP + FAB Glycolic Fix Daily Cleansing Pads Det her produkt er jeg blevet SÅ glad for, det kan lyde lidt farligt når der sådan er ‘syre’ i et produkt. Men det er faktisk gået hen og er blevet min yndlings måde at eksfoliere på istedet for at skulle stå og skrubbe ansigtet. De her pads er for vilde og bliver en del af min hudpleje rutine i fremtiden. Ikke nok med at efterlade min hud frisk, ren og eksfolieret, som havde jeg stået med scrubs eller ansigtsmasker, så får jeg den fineste glød og base til makeuppen efterfølgende. En prøve på 10 stk er ligeledes præcis nok til at jeg skal have klikket det hjem, og hvad endnu bedre er så er der lige nu 50% på nip + fab hos lookfantastic.com/dk! Det er sgu da mega fedt. Findes også i en ‘aften-version’ dem vi har fået med er dog til om dagen, hvad forskellen på de to er kan jeg ikke fortælle.

 • Svar
  Vanessa
  23. april 2018 den 14:07

  Må altså have fat i de Nip + Fab pads. De lyder virkelig lækre! 😍

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. april 2018 den 11:01

   Ja du må så honey! jeg skal også have bestilt! <3

 • Svar
  Camilla
  24. april 2018 den 10:21

  Virkelig lækker boks :)

 • Svar
  simone
  24. april 2018 den 11:07

  Det ser ud til at være gode produkter!

Skriv svar