Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | MARTS 2018

1. april 2018

Reklame* Boxen er modtaget til test – indlægget indeholder desuden affiliate links. 

Månedens Goodiebox er intet mindre end DANISH BEAUTY AWARD BOXEN
– forkortet DBA! Til netop den box er mine forventninger altid højere, da produkterne jo kun kan være gode hvis de er nomineret til en pris. Jeg kan dog godt afsløre allerede nu, at der var en MEGA fail i boxen… Måske jeg bare var uheldig? eller….?

JORGOBÉ Hand Cream jeg har altid haft en for-kærlighed for Jorgobé, tilbage i 2012, var Jorgobé et af mine første samarbejder som blogger, førhen havde jeg aldrig rigtigt modtaget særlig meget i PR så da jeg fik en pakke med deres ansigtsmasker ind af døren var jeg solgt, en maske som jeg efterfølgende har investeret i igen mange gange. Det varmer derfor mit hjerte lidt ekstra at Dan og Nicklas er nomineret til den her pris. Håndcremen var ny for mig, jeg ved at den har været på markedet noget tid efterhånden og men aldrig rigtigt læst mere på produktet, I mean, hårcremer er bare sådan en ting som ofte lander i min postkasse, hvorend det er i beauty boxe eller i PR, og med mange åbne allerede, var og er jeg ikke på jagt efter en ny. Men OH MAHHHH GAWD. Jeg er forelsket. Håndcremen er nemlig LIGE mig, og essencen af Jorgobé som brand, med deres forkærlighed for sort/hvid og prikker! Den her håndcreme indeholder nemlig små sorte perler som er spækket med vitaminer som aktiveres når den arbejdes ind i hænderne. Den absorberes stort set med det samme og jeg kan mærke mine hænder har fået et boost uden at føles fedtede. MEGA Potentiel stemme fra mig af!

ZENZ No. 03 Treatment Pure Den her har vi fået før, og der røg den videre til min mor, da hun døjer rigtigt meget med irritation og kløe i hovedbunden, den her gang tænker jo dog selv at give den et forsøg. Mit eneste minus er umiddelbart at den skal sidde i, i 30 minutter. Havde jeg badekar, havde det ikke være et issue at sidde og opbløde og få fiskehud mellem tærene, men når man har en bruser, er 30 minutter meget lang tid. Jeg er dog slet ikke i tvivl om at den ville være god til både hår og hovedbund på mig også.

CARVEN Le Parfum (L’eau De Toilette) Den her parfume er virkelig skøn, Ultra feminim og girly, men på den helt rigtige måde da den stadig er frisk. Duften er jeg faldet for, da den minder mig om en Issey Miyake parfume jeg brugte for nogle år tilbage – jeg er vild med friske, feminime dufte og den her er ingen undtagelse. Jeg ville dog ønske at den ikke var i roller-ball form, men istedet en lille spray, det gør nemlig (for mit vedkommende) at den hænger ved længere tid hvis jeg også kan spraye lidt på min bluse. mums. Den er dog smart i sin lille glas beholder, og hvis jeg kan lade den være så længe, ville den være perfekt at have med sig på sommerferie.

RODIAL Dragon’s Blood XXL Lip Plumper ….OKAY! jeg havde ret store forventninger til produktet her, jeg kan ikke komme udenom at lip plumpere er lidt noget hokus pokus i min verden – til trods for at jeg altså blev ret vild med DEN HER fra Marts look fantastic box. Rodial’s lip plumper er dog en kæmpe fail for mig, ikke nok med at jeg slet ikke kan mærke produktet på læberne og at jeg synes at den absolut intet gør heller, så gik den lige i min hals, og kradsede hver gang jeg trak vejret ind af – jeg fandt så senere ud af at produktet indeholder netop chili, så der har vi forklaringen. ØV ØV ØV! For Rodial’s dragons blood serie har jeg længe været lun på og ønsket at prøve, så at få et produkt som (for mit vedkommende) rammer så meget ved siden af, er virkelig træls. Der skulle iøvrigt også 15-20 kliks til før der rent faktisk kom noget produkt ud… ØV.

COMME DEUX Serum Booster Vi har ikke før fået en serum booster i en box, men derimod en maske fra Comme Deux, jeg synes det er liiiiiiiiiiiiiiidt sjovt at man vælger hos GB at nominere ens eget produkt  til at vinde en potentiel pris – allerede der ringer klokkerne for mig og mine forventninger skydes i top! Jeg har brugt serum boosteren (den gule fik jeg.) i en uges tid og det er rent overordnet slet ikke længe nok til at vurdere kunnen af et produkt… MEEEEN, jeg vil alligevel slå et slag for produktet, for det kan faktisk godt konkurrere med de andre brands der er nomineret. Jeg putter serummen på huden om aftenen inden min dagcreme og efter min face mist, herefter arbejder jeg en 3-4 dråber ind på ansigt og hals. Min hud føles SÅ lækker om morgenen og ser hverken kedelig, grå eller trist ud – selvom vejret udenfor er netop dét. Jeg føler faktisk at den giver mig den glød som den lover og gør i kombinationen af mine andre hudprodukter at jeg vågner op og ser frisk og veludhvilet ud, jeg er SÅ glad for at jeg fik purify and glow, da det er lige præcis dét jeg trænger til pt. TAK.

Jeg er altså lidt splittet mellem at stemme på Carven, Jorgobé og Comme deux!?  Alle tre er fremragende jo. Får i Goodiebox? I så fald, hvilke produkt får din stemme til Goodiebox prisen 2018?  Køb Goodiebox nu

GOODIEBOX x Costume

 • Svar
  simone
  1. april 2018 den 22:18

  Ej den gad jeg godt lige at modtage! <3

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   2. april 2018 den 10:33

   Ja ikke? Den kan bestilles endnu, hvis man er hurtig! <3.

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  2. april 2018 den 10:13

  Uh ha en lækker Goodiebox 😍

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   2. april 2018 den 10:33

   Den er nemlig super skøn denne gang! <3. (igen haha)

 • Svar
  Just Me
  2. april 2018 den 10:38

  Jeg er glad for at se at nogen kan lide boksen. For mig var det hele en stor fail. Jeg var virkelig skuffet.
  Hårkuren får jeg aldrig brugt da det kræver, at man stiger ud af badet i 30 min.
  Parfumen passer slet ikke til min kemi eller min smag.
  Lip plumber kunne jeg ikke mærke og virkede slet ikke på mig.
  Håndcremen giver desværre ikke fugt nok til mine tørre hænder – men måske når vi når til varmere vejr.
  Serum bruger jeg sjældent for min hud kan fint klare sig med min normale creme……øv bøv.
  Men som sagt så er det dejligt at se, at andre får glæde af tingene.

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   2. april 2018 den 10:41

   Øv at der slet ikke var noget for dig i månedens box <3. Men som jeg også skriver i mit indlæg, så var Rodial også en stor fail for mig, og det du også nævner med hårkuren, jeg har sgu heller ikke 30 minutter af min dag til at stå på et koldt badeværelse i bar røv og hårkur, haha. Tak for din kommentar :-)

   • Svar
    Just Me
    2. april 2018 den 11:44

    Ja det var lidt øv. Men det kan jo ikke være et hit hver gang ;)

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  2. april 2018 den 11:20

  Jeg var vild med den! Det eneste jeg kunne være foruden var hårkuren. Og Carven vinder mit hjerte, som jeg i øvrigt har været inde og bestille i fullsize her da Matas havde 20% :D <3

 • Svar
  Satina Wandel
  2. april 2018 den 17:48

  Mega lækker box! Savner selv at modtage Goodiebox. :D Har virkelig god erfaring med JorgObés produkter og vil vildt gerne prøve Zenz.

  http://nouw.com/satinawandel

Skriv svar