Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | APRIL 2018

29. april 2018

 REKLAME (GB er modtaget i gave) Månedens Goodiebox er landet, og jeg har nu efterhånden testet og rørt ved hvert enkelt (med undtagelse af ét) produkt i månedens box. Aprils tema er Beauty Geniuses altså en samling af små geniale gadgets og beauty-produkter du ikke kan være foruden.

LÓRÉAL Sugar Scrub Glow Grape Seed Jeg har længe kigget på Lóréals hudpleje produkter, men faktisk kun kigget. Mine forventninger var ikke vildt høje og ej heller lave, da jeg absolut intet ejer af hudpleje fra Lóréal. Scrubben jeg fik var dog møg lækker, og jeg blev virkelig postitiv overrasket. Lige umiddelbart virker scrubben meget grov når den først tages ud af pakningen, men ligeså snart jeg arbejde lidt vand ind i produktet så føltes det hele som smør, jeg blev ved med at påføre produktet i cirkulære bevægelser indtil sukkeret i scrubben var opløst. Herefter skyllede jeg med lunkent vand og derefter var der ren baby-røv i ansigtet, hold nu op hvor var min hud bare skøn, poleret og ren.

LORD & BERRY Silhouette Lip Liner jeg har efterhånden prøvet en del fra Lord & Berry, personligt husker jeg ikke at være decideret fan af nogen af deres produkter førhen. Jeg har prøvet lineret her en gang, med en flydende formular over, og hånden på hjertet, jeg har ikke kunne se den store forskel. Jeg synes konceptet er SUPER cool og det virker super smart at man med en transparent lipliner vil kunne ‘holde’ på læbestiften, måske den virker bedre med andre formularer? I don’t know! lad mig vide hvis den har virket for dig, og i så fald i kombination med hvilken type læbestift?

GOODIEBOX Brush Cleanser Egg ‘ægget’ her er ret smart, normalt bruger jeg bare mine hænder når jeg renser mine børster, samt. en mild og duftfri shampoo (evt. babyshampoo). Ægget her er ret smart, men jeg har førhen ment det var lidt en unødig gadget, men når nu man får det med i en box, så bliver man jo nogengange introduceret til produkter som man ikke kan være foruden – ægget her, kunne godt gå hen og være en af de produkter. De store riller gør det nemt at rense store børster, som f.eks. dem du bruger til foundation, pudder, contour osv… De små dutter ude på spidsen gør det nemt at rense øjenskygge børster og komme helt ned til hårrødderne. Jeg starter med at gøre mine børster våde under vandhanen hvorefter jeg putter lidt sæbe på cleanser ægget, herefter kører jeg egentligt bare børsterne rundt, skyller lidt igen med vand – både ægget og børsten og tilsætter mere sæbe hvis nødvendigt. Husk desuden altid at lade dine børster tørre i en lodret position så vandet kan løbe ud af børsten og ikke ind og opløse limen som hårene er sat fast med. Jeg lader ofte mine stå i et dørslag i vasken natten over, så kan vandet nemlig løbe fra.

NAOBAY Equilibria Face Mist Toner jeg har alle dage været en sucker for face mists, ja selv dem der bare indeholder vand (I know, det er spild af penge) så når produkter som denne, dukker op, hvor det IKKE bare er vand, så spidser jeg altså øre! Misten opfrisker og fugter min hud, faktisk, kan jeg slet ikke lade være med at bruge den. Især en doven dag i sofaen (som idag…!) hvor jeg ikke magter hudpleje rutinen, så føles det altså ret godt at kunne give huden et friskt pust uden at skulle yde det helt store. Det smarte er også at den kan bruges til at friske makeuppen op i løbet af dagen, dette har jeg dog ikke haft erfaring med endnu, men det skal jeg nok få! Det fedeste ever ville være hvis man kunne snige lidt spf ind i disse produkter også.

GOSH Lumi Drops selve fomularen, pigmenteringen og produktet alt i alt er super lækkert. Jeg ville dog have elsket en anden farve. Da jeg jo ikke er blush pige. Jeg vil dog sige at den er ret fin på læberne hvor den give både lidt farve og shine. Jeg har luret lidt på de andre farver på GOSH’s hjemmeside er de er SÅ fine. Især farven 002 Vanilla måtte gerne komme herhjem og bo. Spændende produkt fra GOSH! Det lader til de virkelig har steppet deres game op? jeg har personligt ikke meget erfaring med deres produkter, og det jeg har er ihvertfald 5-10 år tilbage i tiden! Lad mig endelig høre hvis der er noget du gerne ser jeg anmelder her på bloggen fra mærket?

VERSO Face Cream With Retinol 8 (Night) Produktet her har jeg endnu ikke prøvet. Men så vidt jeg kan forstå på diverse GB forum skulle den være helt fantastisk! Og til den pris så har den altså også bare at være det… (700 kr for 50 ml) Jeg betaler gerne for noget der virker, men så tænker jeg altså at jeg har brug for enten en større størrelse eller både dag/natcreme for at kunne vurdere den fulde effekt. Jeg fik nat-cremen som lover at booste hudens naturlige produktion af kollagen, give fugt, udstråling og en ensartet overflade… Det kan vi jo godt lide.

THE BODY SHOP Body Yogurt (Moringa) Jeg har fået en ny favorit krops creme, og taget fra en MEGET doven Camilla, som er rigtigt dårlig til at smøre sig ind efter at have været i bad, så siger det en del. Ikke nok med at den hurtigt tørre ind og dufter skønt, så er den drøj i brug, holder op til 48 timer. Selve konsistensen minder mest af alt om en blanding af gele og en almindelig creme, eller jell-O.  Jeg er megaaaaa fan og priser mig lykkelig for at jeg har for 150 kroners vouchers hos TBS, så kan jeg nemlig købe mig nogle flere når de kommer i butikkerne 1 maj. Jeg tænker især at Almond Milk versionen skal med mig hjem også! De kommer til at koste 95 kroner stykket og indeholder 200 ml.

 Hvad synes du om månedens box? GB kan købes på www.goodiebox.dk

 • Svar
  Emily
  29. april 2018 den 21:10

  Synes altså også det virkelig til at GOSH har oppet sig en del, måske man skulle prøvet noget igen? :)

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   1. maj 2018 den 20:56

   Ja det tænker jeg også!! Vi må lure om der er noget der fanger vores opmærksomhed næste gang vi ser en matas ;-) <3

 • Svar
  Camilla
  30. april 2018 den 10:08

  Virkelig lækker boks. Jeg gad virkelig godt prøve den nye the body shop creme :)

 • Svar
  Sabrina Sofie Håkansson
  1. maj 2018 den 16:29

  Jeg har haft kiwi scrub fra l’oreal i en lille måneds tid og jeg elsker den! Jeg er enige i at den lip liner ikke giver den store effekt. Ægget er også en ting, jeg aldrig ville bruge penge på, men er også stor fan. Jeg er ny til det med pensler, så tak for tippet med dørslaget.
  Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår det med mist toner. Har prøvet at bruge den som toner og der er den da okay.
  Jeg elsker den fra Gosh og bruger den både som blush plus på læberne.
  Jeg fik dagcremen og jeg er ikke imponeret, ikke til den pris. Synes desværre den minder lidt om en solcreme i konsistens.
  Body yoghurt er uden tvivl den bedste opfindelse, jeg skal helt klart også prøve de andre versioner.

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   1. maj 2018 den 20:55

   Uh, den med Kiwi lyder også lækker. jeg skal ihvertfald have fat i en af dem <3 og glad for du kan bruge tippet med tørslag, det behøver sgu ikke være så fancy med alle mulige gadgets når man har noget andet der også fungere.!! Kunne faktisk læse på en af goodieboxs tråde der var mange der var lidt usikker omkring face misten, jeg synes dog den er SÅ lækker.
   EJ, det lyder da virkelig ikke særlig lækkert med en solcreme konsistens, så går man rundt og føle sig fedtet (NEJ TAK, og som du skriver, slet ikke til 600 kr for en creme.) ih. Hvilken version af Body yoghurt fik du?? Jeg har allerede klikket Mandelmælk + british rose versionerne hjem også.

   • Svar
    Sabrina Sofie Håkansson
    1. maj 2018 den 21:37

    Det vil du ikke fortryde. Det er skønt med en masse tips og tricks med ting man har i hjemmet. Jeg tror bare ikke at jeg helt forstår konceptet med face mist. Bruger du den bare i løbet af dagen? Jeg må prøve mig lidt frem.
    Lige præcis, tror også bare at jeg er mega kræsen med mine ansigtscreme og serum.
    Har du set at prøven kun holder i 1 måned?!
    Uuuh, de lyder også gode. Jeg fik Mango, den dufter såå godt!

    • BLOGBYCC.DK
     Svar
     BLOGBYCC.DK
     1. maj 2018 den 21:53

     Ja ikke? ingen grund til at bruge 100-vis af kroner på en eller anden gadget når man kan bruge et dørslag, haha! Ja, jeg bruger den somom jeg var afhængig egentligt, flere gange om dagen, også udenpå min makeup (bruger ikke foundation til daglig dog, men det skulle virke med den også, som en slags opfriskende setting spray, gør det hele smelter sammen og ikke ser ‘kaget’ ud.) <3. Jeg bruger den også to gange dagligt efter jeg har renset/vasket min hud og inden serum og cremer. EJJJ 1 måned? det er løgn! Hvad sker der for det. normalt har sådan en creme jo en livstid på 3 år før forseglingen er brudt og herefter 12 mdr +/- hvad fanden sker der :o Gad vide hvad holdbarheden så hedder på fullsize….. hm? og hvad forskellen er siden det er så kort tid? Kan jeg forestille mig, var bare lykkelig for at jeg ikke fik kokos, det kan jeg nemlig ikke fordrage, haha

     • Sabrina Sofie Håkansson
      2. maj 2018 den 13:01

      Okay, tak fordi du deler. Jeg må prøve at bruge den noget mere. Måske man bare skal ind i en rutine.
      Det var også min tanke, har da aldrig fået en prøve der kun kan holde sig i én måned. Jeg synes det virker mystisk og giver mig ikke ligefrem lyst til at købe den originale størrelse.
      Ej, jeg er total med på kokos bølgen.. Ha ha.

    • BLOGBYCC.DK
     Svar
     BLOGBYCC.DK
     3. maj 2018 den 12:34

     Jaa det tænker jeg, det skader ihvertfald ikke <3. Du kan egentligt bare sprøjte den på når du trænger til et pust. Jeg bader mit fjæs i det, og heldigvis er det ikke noget der irritere hverken mine øjne eller hud.
     Ejjjj nej nej, kokos er bare sådan en ting jeg får det fysisk dårligt ved, tror det skyldes en sommer med for mange pina coladaer haha

 • BLOGBYCC.DK
  Svar
  BLOGBYCC.DK
  3. maj 2018 den 12:33

  Jaa det tænker jeg, det skader ihvertfald ikke <3. Du kan egentligt bare sprøjte den på når du trænger til et pust. Jeg bader mit fjæs i det, og heldigvis er det ikke noget der irritere hverken mine øjne eller hud.
  Ejjjj nej nej, kokos er bare sådan en ting jeg får det fysisk dårligt ved, tror det skyldes en sommer med for mange pina coladaer haha

Skriv svar