Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Økologisk, vegansk, bio-makeup? TESTED!

22. marts 2018

Reklame // produkterne er venligst tilsendt fra www.nudecare.dk 

For et par uger siden blev jeg kontaktet af søde Nadia som ejer Nudecare.dk – en webshop som forhandler kemi frie hud og -hårprodukter. Hun har som den eneste i Danmark fået mærket Piteraq på lager, et italiensk bio makeup mærke som foruden at være økologisk også er veganer-venligt. Jer der kender mig eller følger med ofte på instagram, ved godt at jeg bestræber mig på at leve kødfrit i hverdagene og er en KÆMPE dyre-elsker, så det varmer mit hjerte når et brand vælger at gå i den cruelty-free retning, lad os håbe at det er fremtiden for kosmetik industrien generelt.  Jeg forelskede mig ret hurtigt i den smukke grøn/blålige farve og skrev derfor at den måtte jeg bare have i mine hænder. Hurtigt derefter fik jeg en skøn pakke ind af døren. Fire skønne øjenskygger, en mascara og sæbe lå der i min pakke, som desuden også var pakket med henblik på miljøet og fri for alt muligt grimt plastik og bobleplast. Øjenskyggerne gik jeg straks igang med at teste…..

Herunder ses de 4 farver fra Piteraq, som jeg fik tilsendt. Fra venstre er farverne 82S / 12S / 7S / 50N – hvoraf det eneste minus for mig er at de smukke skygger ikke har fået navne, men blot tal. Jeg er en sucker for to ting, når det kommer til brands, pakning og navnene derpå. Piteraq er var fuldstændig nyt og ukendt for mig, og det gør det altså lidt ekstra spændende at skulle teste. Jeg stak ret hurtigt fingrene i skyggerne for at teste pigment og fall-out og herefter med en makeupbørste, noget der ikke virker til at være et problem hverken når man skal tage produktet på børsten eller når det påføres øjnene, og det er altså et stort plus. Skyggerne i sig selv minder mig ret meget om colourpops folie skygger, og de kan ligesom disse bygges op. Pigmenteringen er lige i skabet men de kan altså godt bygges op yderligere med en god settingspray som man lige giver et sprøjt af på sin pensel. Herefter påføres øjenskyggen som normalt men med fokus på at duppe på til at starte med, herefter kan man bruge en almindelig mat øjenskygge til at blende kanter og globelinjen så der ikke er nogen hårde overgange mellem øjenlåg og brynben (jeg bruger somregel MAC’s saddle til at blende overgangen og ligeledes under øjet.) Mine yndlings skygger fra Piteraq er KLART 82S og 50N, altså den smukke mørke brune og den lækre petroleums blå/grønne farve. Begge med smukt dog diskret glitter i – som nærmere giver en metallic effekt – begge koster 92 kroner stykket. Pakningen er let og jeg tror de er lavet af pap? Øjenskyggerne vejer derfor INTET når man skal have nogle flotte farver med på farten.

Har i prøvet Piteraq eller er blevet nysgerrige på mærket?
Så klik HER og se udvalget hos Nudecare.

 • Svar
  Camilla
  23. marts 2018 den 10:08

  Sikke nogle fine farver. Jeg har aldrig hørt om Piteraq, men det lyder helt sikkert som et spændende mærke (:

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   28. marts 2018 den 17:22

   Jeg er helt enig, det er også helt nyt for mig! <3

 • Svar
  Frk Mejer
  23. marts 2018 den 10:09

  Hvor er det nogle flotte farver! Og altid spændende med nyere brands på markedet!

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   28. marts 2018 den 17:21

   Ja ikke? og så med alle de gode ting, som mærket også står for, så kan man kun blive glad! <3.

 • Svar
  Cathrine Rossen
  5. april 2018 den 11:36

  Det er så dejligt, at det er blevet mere og mere udbredt, at sælge cruelty-free kosmetik!
  – og den blå farve er virkelig lækker! Den minder mig lidt om en øjenskygge jeg har fra ColourPop :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   5. april 2018 den 13:00

   Jeg er helt enig! <3. Det skal der bare støttes op om!

Skriv svar