Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | MARCH 18

16. marts 2018

OMG, It’s pink! Marts måneds Look fantastic box er landet herhjemme og den er som i nok har bemærket PINK – lige efter min smag.  Boxen er desuden nok en af de bedste jeg har modtaget til dato fra Lookfantastic. Køber du denne box hos lookfantastic, skal du af med 139 kroner – men da det er en abonnements ordning kan det godt betale sig at tilmelde sig for flere måneder af gangen. Jeg har et 12-mdr abonnement som gør at hver box koster mig 126 kroner.

Omorovicza Balancing Moisturiser Omorovicza har jeg begrænset kendskab til som brand, jeg har faktisk kun prøvet et af deres produkter tidligere, en face mist, som jeg blev rigtigt glad for. Den her creme er ingen undtagelse, den er nemlig utrolig lækker, let og en lille smule rækker faktisk langt ift. applikeringen af produktet. Jeg har dog lidt et problem med at den kommer på pumpe, og at der kommer meget lidt ud af gangen, jeg synes det bliver liiiige fancy nok, selvom det selvfølgelig er langt mere hygiejnisk i længden. Jeg er ihvertfald rigtigt spændt på hvor hurtigt den bliver brugt op.

Skimomo Foot Mask Jeg har tidligere prøvet denne ‘fod maske’ som i bund og grund er et par papir-sokker som er oplødt i en creme/serum. De skal sidde på i 30 minutter og føles lidt kolde at have på. Jeg tænker at de skal med mig på sommerferie, efter en hel dag i vand, sand og sandaler kan mine fødder nemlig godt trænge til lidt ekstra.

Menu Advanced Anti-aging Flash Relax Mask Hvor lækre og skønne Menu’s produkter end er, får jeg ikke brugt den her, den er nemlig til moden hud, noget jeg i en alder af 25 ikke har endnu. Den ryger derfor videre til min søde mor. Jeg er dog skeptisk ved at der på produkt står ‘instant face lift effect’….. Hvis bare det var SÅ NEMT.

Doucce Freematic Eyeshadow Duo En af månedens favoritter var de to små fine øjenskygger fra Doucce, de er nemlig lige præcis i sådanne farver at vi alle kan være med, alder, hudtone eller smag. Ikke nok med at de er super fine, så er jeg faldet pladask for det faktum at der er magnetter bagpå, så kan man nemlig skabe sin helt egen palette og putte disse deri (Se lige den her forresten). Personligt bruger jeg sjælendt mine enkelte øjenskygger, så at have muligheden for at samle dem alle et sted er jo helt efter min smag.

Skinchemists Rose Quartz Lip Plump Noget jeg slet ikke troede ville ske, var at jeg fik et yndlingsprodukt i en lip plumper, jeg har faktisk altid synes at det var lidt noget hokus pokus. Hvilket det jo også er… til dels! Jeg har nemlig forelsket mig lidt i produktet her, som godt nok lige uimddelbart tilføre en smule fylde til mine i forvejen fyldige læber – men også gør at de er super glossy i flere timer af gangen. Jeg er altså fan! Desuden skal jeg have undersøgt om de også fås med lidt farve i også, så skal jeg nemlig have en.

Stylondon Oval Face Brush jeg elsker oval børster og den her føles ligeså lækker som dem jeg allerede har derhjemme. Stylondon har jeg dog aldrig hørt om før. Et rigtigt godt tip der dog fulgte med børsten var at gøre den en anelse fugtig når man bruger våde produkter som foundation eksempelvis. På den måde skulle man få en mere ensartet overflade, produktet skal desuden ‘buffes’ ind i huden med cirkulærer bevægelser. Det er altså smart!!!

 • Svar
  simone
  16. marts 2018 den 22:32

  Jeg elsker Look Fantastic’s bokse. Og denne ser super lækker ud! <3

 • Svar
  simone
  20. marts 2018 den 9:26

  Virkelig lækker boks og produkter <3

 • Svar
  Vanessa
  20. marts 2018 den 12:52

  Jeg elsker når du deler de her bokse – så fint indhold! ❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. marts 2018 den 11:16

   Ih, tak min søde. <3 du må simpelhen blive abonnent også! :-*

 • Svar
  CecilieChristence
  24. marts 2018 den 10:50

  Den ser virkelig lækker ud <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. marts 2018 den 11:20

   Jaaa jeg er også virkelig fan <3.

Skriv svar