Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Lermaske til fedtet hud & store porer.

7. marts 2018

Reklame* Ecooking produkterne tilsendt i PR fra Billigvoks.dk.

Noget af det bedste jeg ved er at pleje min hud med skønne produkter, min YNDLINGS måde at gøre det på, er med et mix af masker, olier og fede cremer.  Når jeg siger mix af masker, så er det selvfølgelig multi-masking konceptet jeg refererer til. Har du fedtet hud, store porer eller en overproduktion af sebum i huden (det naturlige fedt din hud producere) så er masken her måske noget for dig også. I masken finder du noget så fancy som Pseudomonas Altermonas en ingrediens der er udvundet fra mudder i Antarktis, og det er lige præcis den ingrediens som er god til at stabilisere sebum i huden. (husk at din hud også kan overproducere sebum hvis den mangler olie, og derved vil beskytte sig selv!). Meeeeeen… masken kan altså meget mere end ‘bare’ at stabilisere olieproduktionen, den renser nemlig også i dybden, helt uden at du skal skrubbe huden, udtørre urenheder og på sigt – gør dine porer mindre synlige, sidst nævnte især er jeg ret begejstret for, og masken vil derfor være at finde i min t-zone 1-2 gange i ugen. Kombineret med min dermarulle behandlinger (som jeg forresten har været MØG dårlig til at bruge, men jeg er igang igen, en gang i ugen nu… sååå… Don’t yell at me mom!) Læs her hvordan det føles at have 540 små nåle der stikker en i ansigtet, haha. Efter jeg har ‘masket’ som man siger, hvilket somregel er 3-5 gange i ugen, med både scrubs, ler masker, liquid peels og fugtmasker, afslutter jeg med en god serum eller olie og herefter en fed dag/nat-creme. Mums.

Den prikker lidt på huden og kan stramme når den tørre ind, men sådan er det jo med ler masker, den skal faktisk heller ikke sidde på mere end i 5-10 minutter (indtil den er tør) hvorefter den skylles af med varmt/lunkent vand. Masken er på 100 ml og koster 199 kroner hos Billigvoks.dk.  

Hvad gør du for at være god mod din hud?  og ejer du noget fra Danske Ecooking? 

 • Svar
  Camilla
  8. marts 2018 den 8:31

  Jeg har aldrig prøvet noget fra Ecooking, men alle deres produkter lyder simpelthen så lækre! Må hellere lige få tjekket dem ud, når jeg kommer hjem til Danmark senere på måneden (:

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   8. marts 2018 den 16:48

   Ja det bliver du altså nød til søde Camilla! <3. De er så skønne, og super fint også at man ved det er DANSK.

 • Svar
  Eline Tychsen
  8. marts 2018 den 10:03

  Ecooking laver virkelig bare nogle fantastisk lækre produkter! Og den her lyder ikke mindre skøn ☺️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   8. marts 2018 den 16:48

   Det gør de nemlig, ih <3

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  9. marts 2018 den 10:14

  I’m with you on this! Den er super lækker. Hurtig og effektiv 😃❤️

Skriv svar