Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

….Husker du også håret?

24. marts 2018

Sponsoreret indlæg i samarbejde med hair247.

Jeg tror at vi alle kender vigtigheden af at pleje huden, tilføre den fugt og gøre lidt ekstra – så huden ikke bliver kedelig, grå og tør… Husker du at det samme gælder dit hår? I disse måneder er det nemlig ekstra koldt udenfor og mens vi venter på forår, daler sneen udenfor (VOR HERRE BEVARES). Det danske sommervejr lader ihvertfald vente på sig, må man sige. Det gør i mit tilfælde at mit hår trænger til dét ekstra, en god shampoo kan gøre underværker det samme kan en hårkur, men hvis man som jeg, ikke vasker håret dagligt, så kan der godt være dage hvor håret er fuldstændig ustyrligt og elektrisk. Det franske cult mærke Kerastase har lavet en luksus hår olie som både fugter, styrker og varmebeskytter håret. Sidst -og først nævnte værende mine yndlings egenskaber. Jeg styler til hverdag sjælendt mit hår med glattejern, krøllejern og lignende – men selv føntørring kan skade håret og her er det altså ret så smart at olien (som både kan påføres i vådt og tørt hår) går ind og beskytter. Jeg vasker mit hår hveranden dag, og dagene hvor jeg gør, påføre jeg ét pump eller to, mine fingre, varmer det lidt op mellem håndfladerne og arbejder det derefter ind i håret med fokus på spidserne, er der ekstra i overskud arbejder jeg det lidt længere op i håret, men aldrig i hovedbunden. Olien gør desuden også at det herefter er lettere at rede håret ud, og har man længere hår vil det jo klart være en fordel. Dagene hvor mit hår ikke er ny vasket bruger jeg et pump, faktisk ikke engang et helt pump i mine spidser, både for at tæmme dem efter jeg har rodet håret rundt med en god tørshampoo men også for at tilføre lidt shine efterfølgende, jer der bruger tørshampoo ved jo godt at selvom de er møg-effektive så gør de håret meget mat. Jeg har flere forskellige hår olier stående på min badeværelses hylde, hvoraf mine favoritter er Maria nilas, morrocanoil, paul mitchell og nu denne, hvorfor skal man nøjes? og de dufter alle sammen fantastisk på hver sin måde – Et KÆMPE plus ved Kerastases er dog at den også fungere som heat-protector, altså varme beskyttelse. Køb produktet her Kerastase Elixir Ultime Original Oil 100ml 

Skriv svar