Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | FEBRUAR 2018

5. marts 2018

REKLAME* Goodieboxen er modtaget i PR.
Hola skønne du. Månedens Goodiebox.dk kom i to varianter en new yorker og en pariser box – lige umiddelbart var forskellen dog bare farveforskellen på læbeproduktet <3 Månedens box er nok min favorit til dato, da den rummer lige præcis dét jeg ALLER-HELST vil have i min box – makeup! I boxen ligger nemlig det du skal bruge for at skabe et smukt storby look, hvorend det er til en tur ud og spise en god frokost eller om det er at skabe det perfekte aften-look.

BENEFIT Hoola Bronzer Benefit! begejstringen vil ingen ende tage hver gang jeg finder et benefit produkt i mine boxe. Tidligere har jeg nemlig fået både bryn og vippe produkter fra mærket. Hoola bronzeren er nok blandt de mest ‘hypede’ nogensinde, hvis du som jeg, ser en del youtube videoer. Sød lille kompakt travel size som kan give selv den mest blege hudtone lidt glød. Den lille flade plastikbøtte er lige til at kaste i tasken og have med sig on the go.  Er man en bleg-fis som jeg, skal man dog passe lidt på, da der altså er knald på pigmenterne. Jeg kunne godt have ønsket mig en koldere nuance dog.

LARITZY Nue Palette *full-size* Produktet her kan man jo næsten ikke andet end at synes om, og de skønne farver passer enhver øjen-og hudfarve. 12 fine jordfarver, her kan du altså skabe alt fra naturlige look til MAX drama. Her er både shimmer skygger og almindelige matte øjenskygger. De lyse kan desuden bruges på kindbene eller under brynet som highlighter. Paletten alene står til 310 kroner og er fullsize, så hvis den ikke alene giver dig lyst til at købe Goodieboxen, hvad gør så?

ORIGINS Ginzing Refreshing Eye Cream Jeg tror faktisk at Origins er et af de mærker jeg aldrig rigtigt har fået prøvet, hvilket kom lidt bag på mig, eftersom jeg har været en del igennem. Øjencremen her virker både let, skøn og fugtgivende og til trods for den lille tube, så rækker den langt. Jeg har i forbindelse med indlægget her gjort mig lidt research og hele ginzing serien virker altså til at være RIMELIG populær.

MANNA KADAR Gloss Stain Jeg har aldrig før prøvet en gloss stain, men tidligere en almindelig stain. Jeg var derfor ved at falde ned af stolen da jeg havde påført denne. Hold nu op hvor er der knald på både farve og dækkeevne. Og så er den jo glossy oveni (indtil den tørre rigtigt ind, så ligner den blot en almindelig rød læbestift) Rød læbestift er virkelig flot, synes jeg, men farven her er LIGE hidsig nok til mig, og ville nok kun blive brugt hvis jeg en dag føler mig ekstra modig.

MIQURA Premium Bubble Mask Det er spændende, det her, tænkte jeg da jeg så denne i min box. Bubble masks skal man jo prøve, på det tidspunkt og derfor var det også sjovt at få denne. Jeg havde dog aldrig hørt om en sheet-bubble mask, som denne altså er, og jeg var derfor en smule forvirret over om jeg kunne vende produktet forkert (det virkede dog, så jeg tror det ikke.) Masken kunne ikke mærkes da jeg havde den på og boblerne var nok ikke ligeså sjove som jeg havde håbet og set andre mærkers være. Den gav dog min hud en lækker og glat overflade som føltes fugtet og rar.

Køb Goodiebox nu for kun 169 kroner om måneden inkl. fragt og håndtering – værdien er dog altid  MEGET mere.

Skriv svar