Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Sådan reducerer du appelsinhud og strækmærker!

21. februar 2018

Reklame. (olien er modtaget som gave fra billigvoks.dk, med henblik på test.)

Hola skønne kvinde eller mand?! Måske du som jeg, døjer med appelsinhud og strækmærker? måske er du herre ligeglad med dem, måske vil du gerne reducere dem? – I så fald, får du her mine BEDSTE tips mod buler og mærker, går du igang nu, så kan jeg godt love dig, at du allerede til sommer er lidt mere selvsikker i en bikini. Min egen historie med strækmærker og appelsinhud startede nok da jeg som cirka 15-årig startede på p-piller, hormonerne pumpede rundt i kroppen på mig og ligeså stille begynde små streger at danne sig på især mine balder og lår, noget jeg dengang var ENORMT usikker omkring, jeg vil gerne indrømme at jeg med tiden har lært at sådan ser jeg nu engang ud og accepteret at det nok aldrig bliver noget jeg er 100% fri for, reduceres kan de dog, det samme med appelsinhuden.

Tørbørstning! inden jeg hopper ind i badet (let’s be honest, når jeg orker…) så børster jeg min hud med en børste til huden, jeg bruger den den fra Januars Goodiebox. Tørbørstningen sætter gang i blodcirkulationen og fjerner døde hudceller.

Fugt og olier! olier er og bliver en ”holy grail” når det kommer til hår og hudpleje. Nuxe olien har jeg ikke brugt længe nok til at kunne dokumentere på egen hud hvorvidt den virker på strækmærker, men det lover den at kunne. Jeg er desuden stødt på en del anmeldelser af kvinder der siger det har virket for dem. Jeg har tidligere brugt en anden olie på mine strækmærker og kan altså bekræfte at der FINDES olier der kan reducere udseendet af strækmærker. Jeg forsætter derfor med Nuxe’s huile prodigieuse dry oil.

Drik massere af vand! den bedste måde at rense affaldsstofferne ud af kroppen på at er ved at drikke massere vand, vand holder også huden frisk, hydreret og sund.

Styrketræning! Det aller bedste tip imod appelsinhud jeg kan give dig, er styrketræning, det er nemlig det mest effektive og givende. Min appelsinhud sidder primært på forsiden af mine lår, og netop der tager jeg også på hvis jeg i perioder spiser skidt. Bytter du istedet fedtet ud med muskler (det er altså nogle ordentlige basser dem i lårene) så glattes huden også ud. Store muskler = et større hvilestofskifte hvilket betyder du kan spise mere uden at tage på, win win. haha.  Jeg skal selv igang med at træne mine stænger ordentligt igen.

Meeeeeeeeeen… Olien her kan altså meget mere end bare at reducerer strækmærker. Jeg har nemlig opdaget hvor fantastisk den er til mine knastørre underben efter en omgang barbering. I kolde tider er især mine ben så tørre at de klør, noget der bare er SÅ irriterende. Nuxe’s olie trænger dog hurtigt ind, dufter H I M M E L S K og er SÅ nem at anvende, hvis du ikke allerede havde spottet det, så har den nemlig en pumpe som gør at den kan sprayes på, det er især handy på de steder jeg ikke lige kan nå, host host, ryggen*.  Udover at være fantastisk som kropsolie så fungere olien også som hårolie, put den i håret før du går i bad og vask herefter håret, så har du blødere hår som ikke flyver rundt i kulden og er elektrisk. I ansigtet er den også skøn og giver ekstra glød til min trætte hud. Jeg smører altid olie på kinderne om morgenen for at give lidt ekstra fugt og pleje i disse kolde tider.

Jeg skal altså have købt mig den i shimmer versionen også, så jeg kan lufte lækre stænger i Grækenland til sommer, føj hvor bliver det godt altså!!

Har i prøvet olien? eller andet fra Nuxe?

 • Svar
  Tina
  22. februar 2018 den 11:20

  Her ikke prøvet den, men det lyder da som om man burde overveje det :D

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   22. februar 2018 den 20:24

   Det synes jeg klart at du skal overveje <3. Tak for din kommentar Tina! :-*

 • Svar
  Frk Mejer
  14. marts 2018 den 10:08

  Nuxe olien er så lækker og ikke mindst er det nogle virkelig gode råd! Jeg må prøve tørbørstning på et tidspunkt <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   14. marts 2018 den 10:18

   Ja den er så <3. Ih, er glad for at du kan bruge dem, tørbørstning er nemlig super effektivt!

 • Svar
  Freja
  14. marts 2018 den 11:10

  Jeg bruger selv en olie hver gang jeg har været i bad. Jeg har god erfaring med at blande den op med den lotion eller creme som vil smøre kroppen med, det giver lige som noget mere fugt til cremen. Jeg er også selv glad for tørbørsten… meen husker det sgu heller ikke altid ;) <3

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   16. marts 2018 den 18:24

   Tak for tippet, sikke en god ide. Jeg tænker du bruger en duft-neutral creme så ikke? Det må jeg altså også prøve <3!

 • Svar
  Michelle Elenee
  14. marts 2018 den 14:33

  Har slet ikke prøvet olien men har læst mange gode reviews om den. Det lyder som om jeg skal snart købe den for jeg elsker at bruge olie især til mit ansigt og hår

  Michelle
  http://twenty7bymichelle.com/birthday-suprise/

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   16. marts 2018 den 18:23

   Det er også bare SÅ Skønt.!
   Jeg deler helt samme kærlighed til olier <3.

 • Svar
  To liv
  14. marts 2018 den 21:37

  Tak for tips – det skal prøves 👍🏻😁

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   16. marts 2018 den 18:22

   Selvfølgelig! håber at de kan bruges <3.

 • Svar
  Katrine mørk
  24. marts 2018 den 18:43

  Jeg elsker den olie! Kan slet ikke få nok :) Det er uden tvivl en af mine helt store olie-favoritter lige for tiden.

Skriv svar