Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | JANUAR 18

1. februar 2018

Årets første Look fantastic box landede herhjemme for ikke så længe siden og til en sød følgers held fik jeg ekstra som jeg gav væk på min instagram, eller fik og fik… Jeg kom til at bestille to. Men hvad gør det når man kan glæde en anden? Ved første øjekast tænkte jeg at boxen her var lidt kedelig, ja, det må man godt sige, haha. Nu har jeg dog leget lidt med de forskellige ting og kommet til en lidt anden konklusion.

Balance Me Congested Skin Serum jeg har fået den her før, mener jeg. Balance me er jeg de seneste år blevet ret glad for, de laver skønne naturlige produkter som passer enhver hudtype og tone. Den her er ret smart, det er en serum som du kan putte under din dagcreme eller natcreme, hvor den giver fugt og glød i løbet af dagen eller næste morgen. Udover det, så kan den bruges alene i de varmere tider for at holde huden mat og balancere olieproduktionen – som en primer altså. Det synes jeg er ret smart. Har du ikke allerede prøvet balance me, så synes jeg de er værd at tjekke ud.

Monuspa Warming Ginger Bath & Body Oil Engang imellem (host***, hele tiden…) ville jeg ønske at jeg havde et karbad. SÅ jeg bare kunne ligge i timevis og blive varmet igennem og blød. I NEED THAT. Til sådan en omgang er olien her perfekt, er du bekendt med diverse olier ved du også at ingefær kan gøre enhver blød i knæene, bogstavelig talt. Du kan nu også sagtens bare bruge den tør som kropsolie eller massage olie.

ESPA Pink Hair & Scalp Mud Det er nok ikke gået nogens næse forbi at det er mindst ligeså vigtigt at pleje hovedbunden såvel som håret, her får du altså en hårkur der gør begge dele. Efter din hårvask påføres denne i det fugtige hår, den skal helst sidde 20 minutter. Er du en lazy girl som mig, så påføre du den istedet håret inden sengetid og lader den sidde natten over, måske du har sådan en fancy håndklæde turban ligesom jeg? den skal nemlig udover. En ganske almindelig badehætte kan nu også gøre det. Husk engang imellem at gøre lidt ekstra for dig selv, også i hverdagene. Er jeg ren og velduftende føler jeg mig bedst tilpas.

Korres White Tea Fluid Gel Cleanser Korres laver de lækreste badeprodukter og nu er jeg også blevet bekendt med deres hudpleje. Jeg er vild med både gel og cream cleansere, cleansere generelt egentligt. Denne er ultra drøj i brug, faktisk behøver du kun hvad der kan dække din lillefinger. Kan bruges både som cleanser til ansigtet men fjerner også makeuppen, det synes jeg er ret så smart. Dufter desuden fint, rent og lækkert.

Erno Laszlo  Toners i månedens box gemte der sig tre forskellige versioner af produktet her – hvilken fik du? Jeg fik personligt den der passede helt perfekt til min hudtype Light Controlling lotion. Den er nemlig god til hvis man har udbrud, acne eller store pore (ME). Hvad jeg synes lød ret cool med produktet her, er at to af tonerne skal duppes ind i huden med fingrene, hvor den jeg fik skal påføres med en vat rondel, på den måde eksfolierer den nemlig huden også. Det er ret smart. Jeg synes dog at prøven er MEGET lille….

MODELCO 3D Lash Primer Min første tanke da jeg så produktet her, var to ting. 1) kan i huske den sort/hvide dobbeltsidede mascara? 2) Det her kommer jeg aldrig til at bruge, byt byt, nyt nyt! MEEEEEEEEEEN. Jeg gav den en chance (som man jo bør…) og jeg er altså blevet fan, produktet her er officielt blevet blandt de bedste produkter jeg har modtaget i en Lookfantastic box. Den er desuden kridhvid som jeg jo forudså. Jeg starter med at bukke mine vipper med min vippebukker, og herefter ligger jeg et lag af lash primeren her i zig zag bevægelser, på den måde oplever jeg nemlig der kommer mest på vipperne. Til slut Mascara of choice. Jeg er i forvejen ret fan af mine mascara, og troede slet ikke det kunne blive bedre, men det kunne det. Mine vipper holder nemlig deres buk HELE dagen, smitter aldrig af på mine øjenlåg, separeres til UG og fremstår længere. Det her er en keeper – og et produkt jeg klart skal købe igen når det er brugt op.

Brug MIT LINK og spar 5 £ på dit første køb <3.

Hvad synes DU om månedens box? <3

 • Svar
  Camilla
  1. februar 2018 den 18:21

  Sikke nogle lækre produkter. Jeg har faktisk ikke prøvet nogle af de ting, du har modtaget, men hair & scalp masken lyder rigtigt spændende (:

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   1. februar 2018 den 20:54

   Ja ikke? Og så er den jo altså lyserød, det gør jo ikke nogen noget! ;-) haha

 • Svar
  Katrine mørk
  1. februar 2018 den 19:50

  Jeg synes faktisk at månedens boks var ret god!
  Og så grinte jeg ret meget af den der mascara med de to sider. Jeg var aldrig rigtig fan, men må prøve den her hvis den er god! :D

 • BLOGBYCC.DK
  Svar
  BLOGBYCC.DK
  1. februar 2018 den 20:55

  Jeg blev også overrasket, efter jeg havde kigget nærmere på tingene <3. hahaha, den var gyselig den mascara, jeg havde de TYKKESTE øjenvipper på jord. Men den her er altså et hit! :-D

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  1. februar 2018 den 21:38

  Jeg kender ikke nogen af de mærker, som er med i boksen, men det ser spændende ud :-)

Skriv svar