Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

KYLIE COSMETICS SKIN CONCEALER

17. februar 2018

Det er nok ikke gået nogens næse forbi at den yngste af de smukke Kardashian/Jenner piger har sit eget makeup brand – Kylie Cosmetics. Jeg har før shoppet derinde og har 3 af hendes lipkits herhjemme, mit yndlings værende Candy K!
Læs og se swatches her. 

Nu slår søde kylie til igen og lancerer hele 30 concealere, som matcher os alle (vil jeg tro!) fra alt til fair til deep dark. Concealerne findes desuden med både gule og peachy undertoner og alle farverne kan bygges op for en mere dækkende finish. Produktet anbefales desuden til alle hudtoner. En concealer indeholder 6,3 gram hvilket sammenlignet med de fleste andre ‘drugstore’ concealer er meget normalt, de ligger typisk på en 6-7 ml. Kylies produkter er dog ikke drugstore hvorfor prisen og kvaliteten vil forventes højere og bedre. De står til 30 $ hvilket giver omkring 180 danske kroner. Som jeg dog også har nævnt i et tidligere indlæg, skal i passe på med at bestille fra siden, da chancerne for told og gebyrer er høje – vurder derfor på forhånd om det kan betale sig for dig, og om du synes det er det værd. Jeg bestilte sammen med nogle andre, som gjorde at udgifterne til eventuelle gebyrer/ekstra omkostninger bliver delt op.

 • Svar
  Emma Engmark
  20. februar 2018 den 10:55

  Jeg vidste faktisk ikke at de lavede makeup. Men de ser lækre ud :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   22. februar 2018 den 20:25

   Ja ikke? og ej hvor sjovt, men jeg er nu også lidt glad for Kardashian søstrene i forvejen :-*

 • Svar
  Camilla
  20. februar 2018 den 15:24

  Hvor lyder det spændende med den nye lancering! Jeg plejer at lave en lille bestilling hver gang, jeg tager til USA, så jeg kan spare penge på både told og frugt. Måske de nye concealere skulle prøves af på min næste tur over Atlanten? (:

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   22. februar 2018 den 20:26

   Det er jo også en virkelig god ide søde Camilla! Så slipper man også for irriterende afgifter! Hvis du ikke allerede kender Colourpop cosmetics, så tjek dem lige ud også! <3. De har SÅ billigt makeup også og fantastiske produkter. Har hørt et lille rygte om at Kylies makeup produceres på deres fabrik ;-)

Skriv svar