Din Instagram her

 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu
 • Jeg mener Angel og watermelon er mine favoritter for tiden
 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance

…..Hello 2018!

7. januar 2018

…..Det nye år er sparket igang og jeg svæver stadig rundt i min ferieboble. Faktisk, så starter jeg først rigtigt op med arbejde imorgen og jeg har derfor haft en tiltrængt pause (fra det hele, ja, også bloggen). Jeg har haft brug for at trække stikket og bare at ‘være’. Jeg har ‘boet’ hos mine forældre i en lille uges tid, noget jeg virkelig savner nogle gange, ligeså savner jeg at være alene når jeg har været der nogle dage, men det tænker jeg er meget normalt, når man har boet alene i 5-6 år efterhånden. Jeg er dog snart tilbage med nye indlæg til jer.

Måske i har noget bestemt i godt kunne tænke jer at se mere af fra mig af, i 2018? – LET ME KNOW!

Jeg er ikke den store fan af nytårsforsæt, men lad mig istedet sige at år 2018, skal være året hvor jeg bliver bedre til at passe på mig selv, i alle dets betydninger. Året hvor jeg skal få sat fut i min opsparing, jeg har også job-fornyelse i sigte, så det bliver et år hvor der skal ske en masse nye ting – noget mit hoved normalt ikke er særlig glad for. Men jeg vil prøve og ligeledes prøve at bryde mine grænser og nye ting. Tak for 2017 og jer der følger med, både herinde og på instagram, det betyder en verden for mig.

– Hvad skal du blive bedre til i 2018? 

 • Svar
  kathrine johansen
  9. januar 2018 den 22:55

  Det er nogle fine billeder fra 2017, er vild med alle dine makeup billeder <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/2018/01/hverdags-rutine-fra-exuviance-foer-efter/

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  10. januar 2018 den 22:01

  Det er nogle gode mål du har sat for dig selv :D Af ønsker til bloggen, vil jeg bare gerne se en masse anmeldelser af produkter i alle slags prisklasser <3
  Jeg er hellere ikke så god til nytårsforsæt, men jeg ønsker at arbejde mere på min angst. Få reduceret den mere eller lære flere teknikker til at håndtere den, så den ikke har magten over mig :D

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   10. januar 2018 den 23:09

   TAK sødeste Mia <3.
   Åh, jeg krydser fingre for at det lykkedes for dig, jeg ved jo hvordan det er. Men det skal vi sgu nok klare, vi seje kvinder. Jeg hepper på dig, og os! knus

Skriv svar