Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | JANUAR 2018

27. januar 2018

Reklame* Boxen er sendt til test/indlægget indeholder affiliate link.

Som både sidste og forrige år, så fortsætter jeg i 2018 med at samarbejde med fantastiske Goodiebox.dk. Det betyder jo så at jeg igen-igen kan levere indlæg til jer med skønne produkter. Månedens box er lavet med ønsket om at forlænge jule og nytårs glæden, helt ind i det nye år. Det med en god blanding af produkter til at pleje og preppe huden til det nye år. Er du nysgerrig på de forskellige produkter og indholdet? …Så læs bare videre.

Sleek Makeup Creme to Powder Blush sleek kender vi Goodiebox-medlemmer jo efterhånden lidt til, det gjorde jeg nu allerede i forvejen, da deres highlighter har været en favorit herhjemme i årevis.  Blush pige er jeg jo ikke, og farven kommer altså ikke til sin ret på billedet, jeg ved ikke hvorfor den er så UBER pink på billedet, for det er den slet ikke i virkeligheden. Den er en virkelig smuk støvet pink IRL (farven hedder amaryllis, google den evt. for bedre billede.) Jeg er dog alligevel lidt begejstret for produktet her, selvom jeg ikke går med blush. Dette er nemlig en creme blusher, som betyder at den påføres som et creme produkt men tørre mat Jeg har derfor haft succes med et putte den på læberne istedet, det bliver altså ret fint.

Figs & Rouge Invisible Pores night Detox Serum jeg er STOR fan af serummer og elsker især dem der arbejder for en, mens man sover så trygt. Figs & Rouges er lavet til os piger med store porer, og arbejder på at minimere disse mens vi sover skønhedssøvn. Giver en skøn glød og velplejet hud når man vågner. Perfekt under natcremen men jeg har også dage hvor jeg skipper natcremen og lader denne arbejde alene eller med en olie. mums.

Carmex Original Lip Balm Carmex lipbalms har et helt særligt sted i mit hjerte. Jeg købte min første carmex balm i New York efter at jeg havde glemt min læbepomade hjemmefra og de næste 3-4 måneder fulgte den mig i tykt og tyndt, lige indtil jeg tabte den på strøget under en shoppetur – #DEEPSHITGIRLS. Jeg er derfor rimelig begejstret over at fået fingrene i endnu en og den er med mig alle steder. Fugter, opfrisker og fedter ikke. Produktet er desuden drøjt i brug og gør underværker i disse kolde (og tørre) tider.

Comme Deux Paint Mask (pink paint) Jeg havde lidt håbet på at Blue paint var havnet i min goodiebox, jeg har nemlig allerede købt både Pink & Yellow paint da goodiebox havde pop-up store på Axeltorv i København. Pink paint er nu også helt okay, den giver nemlig lækker glød og fugter skønt. Alle maskerne er desuden fri for parfume og i de skønneste pastelfarver. Jeg påføre min på afrenset hud og lader derefter masken sidde i 15 minutter.

Balance Me Radiance Face Oil ansigtsolier er noget jeg de seneste par år har åbnet mere og mere op for. I mine (helt) unge dage troede jeg at olie var mega dårligt for min hud, nu den var både fedtet og skinnede. Det er og var altså bare ikke tilfældet, min hud var i u-balance og overproduceret istedet for olie pga. mangel på samme. Efter jeg begyndte på serummer, fugt, fugt og fugt! Så var jeg pludselig ikke så fedtet mere, som jeg var engang. Lyt til din hud og eksperimenter, find ud af hvad der virker på dig! Vores hud har forskellige behov, både ift. vind, vejr og årstid, ja endda dit humør og kost har noget at sige.

Coolcare Dry Brush Body Eftersom at sommerferien ER bestilt, må jeg nok hellere komme igang med at prøve at bekæmpe noget af min appelsinhud, ærligt er der jo mange skrøner og tips til hvordan man netop kommer problemet til livs (hvis man ser det som et problem altså..! You do you honey.) Det bedste du kan gøre her, er altså at drikke massevis af vand og at vægt træne. Tør børstning kan dog også hjælpe dig på vej, men ikke alene løse ‘problemet’. Ved at tørbørste (før badet) sætter du blodcirkulationen igang i din hud, vil du gerne give et ekstra KICK så skal du efterfølgende starte dit bad ud med et koldt skyl. Børsten fra Coolcare er nem at have med at gøre idet den har et bånd der gør man kan have den om hånden, hårene på børsten er heller ikke for hårde og det gør derfor hele oplevelsen næsten behagelig.

Sunstar Gum Soft Picks Advanced Min mor bruger dem her, så de ryger altså fint videre. Mine tænder sidder simpelhen for tæt til at de fysisk ville kunne komme ind imellem mine bisser. Jeg er dog begejstret for at man har opfundet og videreudviklet på hele tandtråd-tandstiks konceptet – tandtråd kommer jeg dog ALDRIG til at bruge. Halleluja for en god el-tandbørste.

Alt i alt en møg lækker Goodiebox, hvor fugt har været i høj-prioritet, noget det i forvejen er herhjemme. Jeg er super tilfreds med Januar boxen, hvad synes du? <3.

Køb Goodiebox nu

 • Svar
  Camilla
  27. januar 2018 den 16:09

  Virkelig lækker boks☺️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   27. januar 2018 den 21:28

   jeg er helt enig, får du selv Goodiebox? <3

 • Svar
  simone
  27. januar 2018 den 18:16

  Jeg bruger selv carmex læbepomaden rigtig meget – den er så god!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   27. januar 2018 den 21:28

   Den er nemlig så SKØN <3

 • Svar
  Camilla Rahbech
  28. januar 2018 den 13:11

  Det lyder som en ret lækker boks! Har aldrig prøvet konceptet med goodieboxes før, men er det noget der er pengene værd? Nu tænker jeg rent kvalitetsmæssigt? Desuden virker dit link, til goodiebox ikke, så kan ikke komme ind og læse mere om den :/

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   28. januar 2018 den 13:28

   Den er så lækker, jeg modtager pt. to beauty-boxe og Goodieboxen er klart min favorit. Selfølgelig er der måneder hvor man måske ikke LIGE er vild med indholdet, men til 169 kr (inkl fragt) synes jeg aldrig jeg har fået noget hvor jeg ikke tænkte det var pengene værd. Jeg var betalende kunde i 2-3 år, før jeg startede samarbejde med GB, og synes faktisk kun de har fået flere brands ind over med tiden. Er der farver, produkter eller andet jeg ikke kan lide den pågældende måned, så er der en stor gruppe på FB hvor jeg ofte bytter med andre, eller omvendt hvis der er et produkt man har været vild med, så byttet/købt sig til endnu et! Det burde virke nu, tak fordi du gjorde mig opmærksom på det <3.

 • Svar
  Camilla Korsgaard Schultz
  28. januar 2018 den 15:15

  Sikke et lækkert indhold 👍🏼 Det er altså et smart koncept.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   28. januar 2018 den 16:12

   Jeg er helt enig søde Camilla! <3

 • Svar
  Christina
  28. januar 2018 den 23:07

  Jeg er også ret imponerer over boxen denne gang. Lækre produkter.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. januar 2018 den 21:05

   Det kan jeg godt forstå at du er, den er SÅ skøn jo! <3

Skriv svar