Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

XIP Professional – Testet!

21. januar 2018

(reklame – produkterne er modtaget til test og  indlægget er derfor et samarbejde mellem Billigvoks.dk og jeg!)  Jeg klappede i mine små hænder af glæde da jeg blev tilbudt at anmelde to produkter fra XIP Professional. Jeg klikkede derefter ind hos billigvoks for at se udvalget, og udvælge netop de to produkter jeg godt ville anmelde, det var egentligt ret nemt, og valget faldt derfor på en øjenskygge palette og en contour palette i pudder form . XIP Professionals er et ret nyt mærke hos billigvoks, og som tingene ser ud ligenu, er de også ene-forhandlere af mærket i Danmark. XIP står for Xtremely Important Person hvorfor beskrivelse om produkterne fra brandet selv er således…. Makes you feel like the Xtremely Important Person you are XIP Professional er et nyt og eksklusivt makeup brand fra England. Produkterne er i topklasse fra inderst til yderst og nøje skabt til at imødekomme den kræsne forbrugers høje standarder for den ultimative makeup. 

Mit første indtryk af produktet var at pakningen var dejlig kompakt, stilren og så er det jo kun en KÆMPE bonus at paletterne indeholder et stort spejl. Jeg er vild med den hvide klassiske stil og netop det look viser sig i pakningen her. 

Contour Paletten (Golden Touch Palette Powder) Jeg havde længe ønsket mig en contour palette, hvor alt var samlet og klar til at tage med sig, hvorend man havde travlt eller god tid. Heldigvis fandt jeg hurtigt de farver som passede mig, og paletten inkludere også en kold contour farve, hvilket jeg personligt foretrækker over en varm nuance. Ligeledes er der en ‘banan’ pudder som er super god til at highlighte under øjnene når du skal ‘sætte’ dit ansigt med pudder. Jeg kunne godt ønske mig en transparent pudder i paletten også, så der var noget der passede alle hudtoner til at pudre hele ansigtet med og ligeledes en lækker champagne farver highlighter uden for meget glimmer. Paletten er en god start, hvis man ønsker at prøve sig i contour verdenen, men jeg mangler lidt ‘noget’ for at det ville være et produkt jeg tog med mig hvorend jeg er. Smuk er den, og til at betale.  TIP! Jeg bruger paletten efter  at jeg har sat min ansigts makeup med min Rimmel pudder, da farverne derefter vil være nemmere at blende ind i huden, modsat hvis man ligger contouren direkte på sin foundation.  Find Golden Touch Paletten HER til 260 kroner.

Øjenskygge Paletten (Platinum Passion Eyeshadow Palette) Produktet her glædede jeg mig nok mest til at stikke mine pensler i, da den i mine øjne indeholer de PERFEKTE hverdags skygger ligemeget hvilken hudtone eller nuance du har. Du har ligeledes et udvalg til at både highlighte og contoure dit øjenskygge look (ja det kan man altså også!). Har man som jeg, lidt ‘hooded’ eyes så er det bedste du kan gøre for dit øjenskygge look at skabe illusionen af et mere markeret øjenlåg. Det gør man ved at kigge ligeud i spejlet og ligge en mørke brun øjenskygge der hvor øjenlåget naturligt folder over øjet – giver det mening? Ellers må i ty til google piger! og så bare blend amokkkkka! Paletten indeholder 12 smukke øjenskygger, hvoraf 7 er shimmer skygger og 5 er matte. Skyggerne har en god pigmentering. som nemt kan bygges op yderligere uden problemer. De fleste skygger er uden det store fall-out på selve øje-området, tilgengæld skal du være obs på at shimmer skyggerne især, giver dig en del fall-out på selve paletten, husk derfor lige fjerne overskydende produkt fra paletten inden du smider den i tasken eller lignende, så slipper du for øjenskygge alle steder. Øjenskyggerne klarede en bytur/koncert med mig i lørdags, uden primer eller andet nedenunder og jeg havde ikke glimmer på hverken kinder eller kindben i løbet af aftenen – som nogen øjenskygger kan have det med at give en, så det er et kæmpe plus. Paletten her har også et stort lækkert spejl og lukkes med en form for skjult magnet, børsten har jeg ikke brugt endnu, da jeg har så mange andre øjenskygge pensler som jeg egentligt hellere vil bruge. Paletten koster 360 kroner, hvilket jeg tænker er en passende pris for 12 øjenskygger – det giver nemlig en ‘pan’ pris på 30 kroner pr. øjenskygge, taget pigmentering, kvalitet og produktet i betydning får du altså meget for pengene, synes jeg. Skyggerne er til den pudrede side, hvilket kun er godt for en som mig, som har olierede øjenlåg, jeg tænker dog at dette vil fungere for de fleste. Brug eventuel en primer og en settingspray, så får din makeup i hele ansigtet nemlig et ekstra POP!  Find Platinum Passion HER

Hvad synes i om paletterne? var det noget i selv ville bruge?

 • Svar
  Mia / sortpastel.dk
  21. januar 2018 den 19:14

  Hvor spændende at høre om et nyt makeup mærke :D Og den øjenskygge palette ligner lige noget for mig ;)

  • BLOGBYCC.DK
   Svar
   BLOGBYCC.DK
   21. januar 2018 den 19:30

   JAAA så spændende søde!! <3 Tak for din kommentar!

 • Svar
  Emilie Ildstein
  21. januar 2018 den 20:32

  Skønne farver! Jeg er fan😍

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   22. januar 2018 den 20:10

   Samme her søde! <3

 • Svar
  Kirsten Thulesen
  21. januar 2018 den 21:59

  waouw nogle smukke farver <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   22. januar 2018 den 20:10

   De er nemlig bare Så smukke <3. Tak for din kommentar Kirsten!

Skriv svar