Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | DECEMBER 17

18. december 2017

December boxene er jeg altid ekstra spændt på, det er jo juletid og tid til ekstra glam og lir. Falske vipper og røde læber – hvis i spørger mig. Måske det bare er mig der godt kan lide en årstids / Holiday relateret box? Lidt ligesom at vi får solprodukter om sommeren. Der er ihvertfald ikke meget jul eller nytår over boxen her – Men måske den er helt okay alligevel??? ….. Det bliver i nød til at læse i indlægget for at finde ud af ;-)

Bubble T x Look Fantastic Bath Fizzer B A D E B O M B E !! Et produkt som jeg VED at jeg ville elske. Desværre ejer jeg intet badekar, det gør andre i min familie desværre heller ikke. Derfor valgte jeg at give det lækre badeprodukt videre i en giveaway inde på min instagram, og jeg håber derfor at den glæder hos vinderen istedet. En badebombe er somregel lavet af Majsstivelse, Citronssyre og natron – sådan at den ‘fizzer’ ligesom en hovedpine tablet der opløses i vand. Selve tanken er SÅ cool. Ofte gemmer der sig forskellige farver inde under første lag, glimmer og nogengange figurer, det er altså ret cool. Denne er lavet i samarbejde med Lookfantastic til månedens box. Vi har før fået en badebombe fra Bubble T, der var den dog pink.

Polaar The Genuine LapLand Hand Cream Jeg er ret glad for Polaar, jeg bruger både deres læbepomade, øjencreme (sådan en med en lille kugle der køler) og det tredje produkt i rækken bliver nu deres håndcreme. Det er en fin størrelse, fullsize tænker jeg dog ikke at den er. Nem at have med sig rundt og virker skøn som de øvrige Lapland produkter, har du ikke kendskab til mærket, kan det blandt andet prøves og ses i matas, så kan du jo vurdere hvorvidt det er noget for dig, nu man kan se det an i butikken. Produkternes design gør det let at spotte i bunden af tasken eller på en hylde i butikken – den er nemlig så fint sølv med enten rødt, lyserødt eller blåt print. – så vidt jeg kan se har de lige nu tilbud på alle Polaar produkter hos matas online (måske også i butikkerne?)! Cremen fugter, trænger hurtigt ind og efterlader ikke mine hænder fedtede – de tre krav jeg har til en håndcreme opfylder den altså fint.

Suki Exfoliate Foaming Cleanser Cleanseren her er nok det produkt i boxen som jeg er blevet aller gladest for. Den lille bitte bøtte med cleanser rækker nemlig super langt og er grov – lige præcist som jeg elsker mine scrubs. Arbejdes ind i huden med en smule vand (som i MEGET lidt) hvorefter den skummer en smule op. Masseres med cirkulære bevægelser ind i huden i opadgående retning, hvorefter den skylles af. Dufter kraftigt og friskt af citron, i starten troede jeg faktisk at produktet var en læbe scrub, det har jeg dog også brugt den en lille smule til. Efter rensning fugter jeg altid ekstra godt med en god serum og herefter natcreme. Jeg bruger min om aftenen så jeg undgår rødme og kan give min hud en god fed creme inden sengetid.

MDMFlow Lipstick i farven Bossy har jeg aldrig hørt om, som i NEVER  EVER. Pakningen er en fin lille ‘bullet’ som man siger, da den ligner et patronhylster. Jeg fik en brun nuance med et hint af lilla, vil jeg mene det er og selvom læbestiften virker både cremet i konsistensen og rigeligt pigmenteret så er den farve altså bare ikke god til mig. Læbestiften har en semi-mat finish, nærmest velour lignende look – giver det mening piger? Jeg er sikker på at jeg har en veninde der kan rocke farven her, for den er smuk, bare ikke til mig.

Hydra-Active Smart Nutrient Day Cream Produktet her har jeg faktisk ikke fået prøvet endnu. Jeg er gået lidt på pause med alle de cremer jeg har liggende, for de ender altså med at udløbe før jeg får dem brugt op, lige nu veksler jeg mellem 5-10 forskellige cremer til både nat og dag, og jeg vil så nødig lade noget gå til spilde. Jeg var ret forelsket i et produkt i den sprit-nye goodiebox, så jeg tænker måske at kaste den her i bytte-bunken i håb om at kunne opspore det andet produkt. Cremen har dog fået virkelig gode anmeldelser, og ‘lover’ at kunne udglatte hudens overflade, fungere som anti-aging produkt, virke anti-inflammatorisk og forbedre collagen produktionen. I mean, det lyder næsten for godt til at være sandt… så måske jeg skal holde lidt på den alligevel? I dont know. – Lad mig endelig høre hvis i har erfaringer med mærket eller har hørt om produktet?  Jeg er lidt forvirret over look fantastics valg om at putte produkter i boxene som ikke kan købes på deres hjemmeside efterfølgende, I mean, er det ikke en af de primære årsager til at boxen er så billig – altså at man kan hive kunder ind efterfølgende fordi de bliver ‘hooked’ på et brand eller et produkt?

Gatineau Youth Activating Beauty Serum produktet her er så vidt jeg har kunne forstå til moden hud, altså ikke til min hud. Bruger jeg for mange anti-aging produkter på min hud bliver den stresset og får små bitte buler, lidt alle urenheder der aldrig rigtigt når at blive til noget. Jeg lader derfor produktet her ligge i bytte-bunken. Jeg følger nogle andre beauty-freaks som er VILDE med Gatineau, jeg har derfor ikke ét ondt ord at sige om produktet her, andet end at det ikke er for mig – I mean, det er testet på kvinder med en gennemsnitsalder på 45, der er liiiiiige lidt år at løbe på.

Hvilket produkt er du mest til? 

& ville du også gerne have at boxen var målrettet jul/nytår noget mere??

 • Svar
  kathrine johansen
  19. december 2017 den 0:57

  Sikke en vidunderlig flot læbestift du fik med! <3

  God jul<3
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   19. december 2017 den 20:51

   Den er fin ja, men klæder ikke mig <3.

 • Svar
  Camilla
  19. december 2017 den 10:49

  Virkelig lækker boks! <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   19. december 2017 den 20:52

   Så skøn, ja! <3

 • Svar
  Vanessa
  20. december 2017 den 20:58

  Jeg synes måske godt boksen måtte være lidt mere julet eller nytårsagtig, nu vi er så tæt på. Det er den éne gang på året hvor firmaerne kan tillade sig det jo 😍 men det er da en super fin boks!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. december 2017 den 11:13

   ja ikke? godt jeg ikke er den eneste. <3.

Skriv svar