Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

LOOK FANTASTIC ADVENT CALENDAR 2017 | SPOILER* DAG 6-10.

12. december 2017

Endelig har jeg indlæg nummer to klar til jer i min lille ”se-hvad-der-er-i-min-julekalender” serie. flertallet havde jo talt og i ville hellere se en ugentligt opsummering herinde end at jeg viste indholdet på instagram fra dag til dag – det kan jeg egentligt også godt forstå, for så spoiler jeg (forhåbentligt) heller ikke noget for nogen.

Thisworks In Transit Camera Close-up (15 ml svare til 99 kr hos lf) Jeg har fået produktet her før, men husker ikke at have prøvet det, i så fald har det ikke været noget der har blown my mind. Det lyder dog super smart med en primer, dagcreme og maske i ét. Den siger at efterlade huden ‘dewy’ så måske det er en jeg skal undgå i min t-zone, jeg kan godt lide det der sleek-oily look, men ikke i t zonen, tilgengæld kan et naturligt og lækker ‘shine’ se total godt ud på kindben, kæbe og kinder. Thisworks laver jo også mine ultimative favorit sove produkter – deep sleep serien, så måske de også kan rocke min verden indenfor skønheds kategorien? Who knows?

James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist body (30 ml svare til cirka 40 kr) Jeg har modtaget James read før både en lf og en gb, men i versionen uden shimmer, jeg bliver sgu nok aldrig vild med det med self-tanner, jeg ELSKER ideen og tanken om at have en lækker glød året rundt, desværre er min kærlighed til hvide lagner og hvidt silke dynbetræk større og jeg har traumer bare ved tanken om at skulle give aftryk på disse. Åh, måske det er noget jeg lære med alderen? jeg ved det dog ikke. To be tanned or not. Jeg tror den ryger i min bytte pulje eller til en veninde. James read skulle dog lave MØG-GODE selvbruner produkter.

BellaPierre Banana Setting Powder (værdi 35 $ – svare til 221 kr) banan puddere har været SÅ hypet de seneste 2 år, og jeg som muligvis har levet under en sten, har altså endnu ikke prøvet sådan en krabat. Produktet jeg har fået er fullsize og jeg glæder mig til at prøve det an! Den skulle være ekstra god til dem med tendens til at skinne i løbet af dagen. Prisen virker lidt højt for bellapierre og endnu mere taget i betragtning at den kun indeholder 4 gram…. Et andet minus for mit vedkommende er også at produktet er løst og kun er forseglet med klistermærke, jeg kan godt lide at mine løse puddere har et lille klik låg under skruelåget så jeg ikke har pudder ALLE steder hver gang jeg åbner produktet.

Redken No Blow Dry Airy Cream (30 ml svare til 32 kr på LF’s egen hjemmeside) produktet her gemmer jeg til en dag hvor jeg har god tid – den skulle nemlig eftersigende give mig et ‘quick’ air dry. Den arbejdes ind i håndklæde tørt hår og sørger herefter at håret føles blødt, let og ikke er frizzy. Jeg er spændt. Jeg har dog fået en version til fint hår – hvilket jeg absolut ikke har, men man kan jo ikke please alle og den skal have et forsøg alligevel.

Oskia Renaissance Mask (10 ml omregnet er cirka 90 kroner) masken her har jeg fået før, og er vild med. Den er ret smart og har altid været det perfekte match til min hud, især hvis den har været stresset, haft små udbrud eller blot har haft talg lignende knopper, en omgang med denne en gang i ugen giver mig en mere jævn hud, guderne må vide hvorfor jeg endnu ikke har haft investeret i en fullsize version. Det blev jeg dog lige remindet om at jeg skal have gjort nu.  Jeg kunne godt have ønsket mig en LIDT større prøve men det går jo nok, når det er en masker jeg egentligt godt kan slippe afsted med at bruge 1-2 gange i ugen.

 

Hvilket produkt kan du bedst lide?

 • Svar
  Tina KH
  12. december 2017 den 23:39

  Glædelig 12.december,
  jeg ville gå med masken:-)
  Aften hilsner til dig.

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 11:05

   Glædelig (nu) 13 December til dig søde Tina <3
   Den er også skøn, så det kan jeg godt forstå!

 • Svar
  Eline Tychsen
  13. december 2017 den 10:58

  Oskia Renaissance Mask er jeg kæmpe fan af selv – men ellers så synes jeg virkelig også at BellaPierre Banana Setting Powder lyder virkelig interessant – kan du lave en update på, hvad du tænker om det, når du har testet det? :D

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 11:07

   Den overrasker mig også nærmest hver gang jeg har haft den på – hvordan min hud bare afstresser, den er VILD. <3. Jo god ide søde, det gør jeg! Er spændt på om den giver det gullige skær den selv har og hvor længe den holder mat også! Hav en skøn dag.

 • Svar
  Camilla
  13. december 2017 den 10:58

  Er vild med pudderen :)

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 11:07

   Den er jeg også spændt på :-* <3

 • Svar
  Camilla
  13. december 2017 den 11:04

  Sikke nogle lækre sager, man får i denne her kalender. Jeg synes virkelig, der er kommet så mange lækre julekalendere frem de sidste par år. Jeg har faktisk aldrig prøvet nogle af ovenstående produkter, men de lyder alle så spændende (:

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 12:10

   Du har helt ret! Der er SÅ mange at vælge imellem (det er faktisk næsten overvældende) men jeg besluttede mig sidste år for at jeg SKULLE have lf’s 2017 kalender, og da jeg fik en rabatkode hvor jeg sparede næsten 150 kr slog jeg til ! <3.

 • Svar
  Christina
  13. december 2017 den 11:06

  Wow. Især den der Oskia, er jeg ret misundelig på. Det er ihvertfald på ingen måde det samme som sidste år. Lækkert

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 12:09

   Jeg fik den ikke sidste år, men jeg kan afsløre allerede nu at der ihvertfald er en låge som også var der sidste år <3. Hvilket jeg faktisk håbede på da jeg ELSKER det produkt! Det afsløre jeg i næste indlæg, haha <3.

 • Svar
  Simone
  13. december 2017 den 19:52

  Masken ser ret lækker ud. Det er så lækkert at forkøle sig selv lidt her i julen <3

Skriv svar