Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

LOOK FANTASTIC ADVENT CALENDAR 2017 | SPOILER* DAG 11-15-

16. december 2017

Hej beauties. Aftenens indlæg (det tredje) i ”se-hvad-der-er-i-min-julekalender” serie, er nok mit yndlings indtil videre, måske også dit hvis du selv modtager kalenderen? Jeg var da jeg nåede til dag 11 lidt skuffet over manglende makeup-produkter, kalenderen er nemlig meget hår og hud baseret. Måske der kommer mere makeup senere? jeg håber… Men se nu lige hvad der gemte sig bag ‘låge’ 11-15.

Korres Wild Rose Advanced Repair Sleeping Facial (størrelsen er 16 ml hvilket svare til 91,5 dkk) jeg har før haft en ‘sove-maske’ og den her var jeg ret begejstret for at modtage i min LF kalender, den dufter meget kraftigt, men duften er nu meget god og indeholder et eller andet som matcher mit aroma-terapi / nat olier ret godt duftmæssigt.  Denne smøre på ren hud inden sengetid (undgå dog øjeområdet). Husk også halsen. Skal ikke vaskes af og kan bruges hver dag – den får sin debut på min hud i aften. Den trænger nemlig efter julefrokost igår. Generelt har jeg været super glad for de korres produkter jeg har haft mellem hænderne, så mon ikke denne kommer med på listen over LIKES.

Molton Brown Body Wash Gingerlily (100 ml svare til ca 63 kr – 300 ml koster 190 kr i matas kunne ikke finde produktet hos LF selv..) Måske du allerede har hørt om Molton brown? Det er ihvertfald et mærke som jeg ELSKER at modtage og have i min brusekabine. Ultimativ luksus i bade-produkt-form. Lige pt. drømmer jeg om deres duftlys også.. Men indtil da, kan duften gingerlily (som er ny for mig) holde min duftsans stimuleret på høj plan. For føj for den lede hvor er den lækker. Krydret blomster duft i en rig dyb karamel farve. 100 ml er altså også en ret god ‘sample size’.

Lookfantastic Contour Brush (pris???? Lookfantastics eget mærke…) lige da jeg spottede børsten her i min  kalender troede jeg at det var en af de lækre børster fra Real Techniques, det er det altså ikke. Look fantastic har lavet deres egne børster og denne contour børste er resultatet af dette. Netop Contour passer den super godt til hvis du spørger mig, den er nemlig super blød men samtidigt kompakt og god både til at påføre contouren men også til at blende den til perfektion. Smuk er den jo også.

Caudalie Vinosource Moisturizing Sorbet (15 ml svare til 76 kroner hos lf fullsize 40 ml koster 203 kroner) Caudalie! jubiii! De skønne skønne produkter fra Caudalie er igen landet i en box/julekalender for mit vedkommende, Vinosource serien har jeg prøvet før, og den er altså bare skøn. Navnet sorbet er meget passende da det er en meget let dagcreme som alligevel gør lige præcis det den skal uden at føltes tung eller fedtet. Serien her efterlader huden blød og frisk og er perfekt til dig der leder efter en let creme, der fugter og plejer din stressede hud. Testpersoner af denne creme oplevede efter sigende stærkere og mindre følsom hud. Så langt er jeg dog ikke i min test-process endnu, men jeg synes cremen er skøn.

MorrocanOil Treatment  (mærket føres ikke hos lookfantastic. 25 ml koster 129 kr hos billigvoks.dk 15 ml svare derfor til cirka 77,5 dkk.) YEEEEEEES. Ugens vinder er klart den her, jeg håbede da jeg i sin tid klikkede kalenderen her hjem at der ville komme en gentagelse af et af produkterne fra sidste år. Det gjorde der og det var en morrocanoil olie. Normalt køber jeg en 25 ml version af olien her og den jeg har fået med er 15 ml – har du prøvet morrocanoil ved du hvor drøj produktet her er i brug!? Jeg er så glad for at have fået den her i min box, da jeg er total vild med hårolier og denne bare er en klassiker og burde stå på alles badehylde.

Hvilke af ugens produkter kan du bedst lide? 

 • Svar
  Camilla
  17. december 2017 den 8:18

  Virkelig fede ting❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. december 2017 den 21:15

   Synes jeg virkelig også! <3

 • Svar
  Emilie Ildstein
  17. december 2017 den 15:51

  Jeg er helt forelsket i makeupbørsten!❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. december 2017 den 21:16

   Den er også yndig! jeg er næsten ked af de ikke sælges på deres hjemmeside, så man kan samle på dem </3

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  17. december 2017 den 17:09

  Jeg har også kalenderen og børsten og olien er helt sikkert mine favoritter. Bliver helt trist over at jeg ikke skal åbne kalender i januar, for det er da en skøn måde at starte dagen på 😄

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. december 2017 den 21:15

   Samme her søde Lena! Ih, det er jo jul hver dag med sådan en krabat! <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  18. december 2017 den 10:36

  Du får mig virkelig til at fortryde, at jeg ikke har købt den kalender haha! Seriøst nogle fantastiske produkter :D

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. december 2017 den 21:15

   I’m sorry! du må være klar til at klikke den hjem næste år <3.

 • Svar
  Vanessa
  20. december 2017 den 20:54

  Åh, dufter den shower gel fra Molton Brown godt? Vil virkelig gerne prøve flere af deres produkter 😍

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. december 2017 den 11:13

   Den dufter HIMMELSK. Elsker deres badeprodukter åh! <3. kan jeg godt forstå søde :-*

Skriv svar