Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | POP UP SHOP KØBENHAVN

22. december 2017

Igennem min efterhånden lange blogger-karriere og tidligere selv-betalende (før jeg startede samarbejde) Goodiebox-kunde, har jeg opbygget en stor kærlighed til Goodiebox, deres kundeservice og hele deres koncept. Aldrig har jeg oplevet bedre, simpelhen. De FÅ gange der har manglet noget i min box, har de søde piger og drenge på deres kundeservice været hurtige til at få problemet fixet, sågar sendt erstatning for et eventuelt produkt helt uden nogen som helst mistro eller spørgsmål til mig som kunde – …det er jo oplevet før andetsteds. Jeg besluttede mig derfor at hoppe på et tog (eller 3) og tage den lange tur ind mod København, for at støtte op om det brand og koncept jeg er så begejstret for, pop up butikken ligger på Axel Towers, Vesterbrogade 2T, Stuen 1609 København V. (lige skråt overfor tivoli faktisk) de har åbent imorgen med, så GØR dig selv den tjeneste at tage ind forbi mellem (10-18.00), jeg ved godt at det er lille-juleaften, men hvem andre fortjener en lækker gave end dig selv?!


Jeg har selv betalt min box, det vil jeg gerne understrege, det er også derfor at indlægget her IKKE er markeret med Reklame, ydermere har jeg ingen økonomisk interesse i indlægget her, jeg vil bare VIRKELIG gerne støtte op om dejlige mennesker og deres passion for at bringe skønhed og selvforkælelse hjem til os medlemmer hver måned. Jeg valgte boxen der hed 3 full-size og 5 mini-size produkter, i deres lille bland-selv-land. Derudover fik vi igår alle en lækker prøve med hjem, nemlig en fullsize version af deres eget brand COMME DEUX i Pink Paint – jeg havde selv blandet den gule i min box, så dejligt at få lov at prøve dem begge. (jeg kan self. ikke love at der også er freebies til jer imorgen dog.

Hvad synes i om min box? 

 • Svar
  Camilla
  23. december 2017 den 10:28

  Jeg synes virkelig det er smart at man kan lave sin egen boks her op til jul & det er virkelig en god og anderledes julegave idé🎄

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   23. december 2017 den 20:11

   nemlig! og så kan man jo også gøre den personlig, og skræddersy den til modtageren <3

 • Svar
  Eline Tychsen
  23. december 2017 den 12:06

  Har aldrig fået taget mig sammen til at prøve Goodiebox endnu. Men bliver mere og mere fristet til det! :D

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   23. december 2017 den 20:12

   Det kan jeg godt forstå, juleaften hver måned jo <3.

 • Svar
  Christina
  23. december 2017 den 12:11

  Det var en lækker boks du fik blandet der. Jeg burde jo have været forbi den dag jeg var i København. Men det nåede jeg (heller 😂) ikke.

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   23. december 2017 den 20:13

   hahahahaha timing er også svær nogengange :-D! lad os håbe de ‘popper’ op igen til sommer <3.

 • Svar
  Camilla Korsgaard Schultz
  23. december 2017 den 15:56

  Har aldrig fået prøvet konceptet, men synes virkelig det lyder lækkert.

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   23. december 2017 den 20:13

   Det er det virkelig også, er man glad for beauty og det der høre med, så er det en god måde at forkæle sig selv på en gang i måneden. <3

Skriv svar