Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | DECEMBER 2017

23. december 2017

 REKLAME!! boxen er sendt til test.* Har i spottet noget nyt ved Goodieboxen denne måned? det har jeg, men jeg vidste nu også at det ville komme. Jeg var i starten af december inviteret til release på den spritnye Goodiebox og dets design, desværre havde jeg ikke mulighed for at tage til københavn denne dag, så jeg måtte takke nej. Den smarte nye box kommer i et stabelbart design med skuffe, så du kan faktisk bygge din egen lille reol/skuffesystem. (jeg om beklæder muligvis mine dog, da en lysere farve ville gå bedre herhjemme, måske de endda kan spray males, selve materialet virker nemlig ret så robust?) Læs mere om månedens box og se hvor du kan få fingrene i din egen længere nede i indlægget.

Percy & Reed Perfetcly Perfecting Wonder Balm jeg er slet ikke i tvivl om at produkterne her er super effektive, ellers havde jeg ikke fundet dem så ofte i mine boxe som jeg gør, (desværre) kan jeg simpelhen ikke udstå den duft som percy & reed har i deres produkter, så jeg når aldrig at prøve dem af. Wonder balm’en påføres i fugtigt hår og giver fugt og shine og hjælper din styling med at holde hele natten, hvorend du krøller, glatter eller sætter op. Farvel og tak til ustyrlige lokker.

Laritzy Lip Stix i Farven Scarlet Smuk og pigmenteret læbeprodukt fra Laritzy? ja tak. Jeg er vild med bordeaux, så her rammer laritzy også plet. Hvad endnu bedre er at produktet her kan bygges op og ‘dresses down’ som man siger. Du kan altså nøjes med en lille smule og gnide læberne sammen for lidt hint af farve eller gå ALL-IN og påføre den som man normalt ville med en læbestift. Jeg har aldrig hørt eller prøvet Laritzy før, så dejligt at blive introduceret til hele to nye brands i min box denne måned.

TEEEZ Spectrum of stars eyeshadow  Se lige hvad der landede i min Goodiebox denne måned, min yndlings øjenskygge pt fra TEEEZ. Desværre, kan man sige, er den samme farve som den jeg allerede har, tilgengæld har jeg allerede fundet flere i bytte-grupper som er interesseret i at bytte deres farve til den jeg har. Jeg er SÅ klar. For farverne, pigmenteringen og designet hos Teeez øjenskygger sidder LIGE i skabet. YASH GURL.

Doucce Fierce and Fine Graphic Liner Hvem værdsætter ikke en god eyeliner, heldigt for mig (og mange andre) er denne flydende – just how I like them. Det er mange år siden jeg har brugt en fast eyeliner, da jeg egentligt helt er holdt op med at putte det på den våde kant i øjet. Istedet ligger jeg en tynd streg langs vippekanten på mit øjenlåg – inden jeg påføre mascara, det giver bare et helt andet look og drager opmærksomheden mod mine øjne – som jeg jo er så glade for, hep hep for os med grønne øjne. Mine øjne er klart den ting ved mit ansigt som jeg er aller gladest for, så derfor ønsker jeg at drage opmærksomheden mod disse med makeup. – nyt mærke for mig BTW, kender i til Doucce?

Vichy Spa Shower Oil jeg krydsede mine små buttede børne fingre da jeg så at der lå et af tre vichy produkter i månedens box, og heldige mig, fik lige nøjagtigt det ind af døren som jeg havde håbet på. Nemlig deres bade gel-olie. Gel’en arbejdes ind i fugtig hud og skylles herefter af igen. Produktet er parabene frit og indholder hypoallergen duft – men lad mig lige understrege – parfume ER parfume. Så har du en overfølsomhed overfor parfume stoffer så er den kunstige slags ikke nødvendigvis bedre for dig end det rene parfumestof. Jeg tænker at produktet her bliver mit go-to barberings produkt, jeg er nemlig ikke fan af mange barberskum, da de er spækket med alt muligt og desuden ikke rækker særlig langt brugsmæssigt. En olie/gel blødgør min hud og gør det nemmere for mig at få mine hår med (synes jeg) jeg er typen med meget bløde hår på mine ben, (hvilket jo i sig selv er en velsignelse) så olier, gels og ting der ikke skummer alt for meget, er perfekt til mig når jeg skal fjerne de permanente selv-isolerende-vinter-leggins til foråret. ha ha.

Aurelia Miracle Cleanser & Cloth Føj hvor er det lækkert det her, Aurelia har jeg længe ville prøve og hvad er bedre end at blive introduceret til mærket med deres miracle cleanser, cleanseren påføres tør hud og arbejdes ind i huden hvorefter den nærmest smelter det af – minder mig lidt om Clinqiues take the day off balm faktisk. Efter at have arbejdet lidt med produktet, har man sin våde og varme musselinklud klar, som man så fjerner både produkt og makeuprester med. Jeg har ikke kunne finde frem til om jeg måtte bruge den til øjenmakeup så det har jeg undladt, indtil videre. Lækkert mærke og design, Aurelia vil jeg gerne se mere til! Aurelia er dog ikke helt billigt, tjek eventuelt priser osv. hos matas.dk.

Hvad synes i om månedens box? – Og hvilke produkt var jeres favorit?

Boxen er venligst tilsendt til test i PR, holdninger er dog ALTID mine egne.
Goodiebox koster 169 kroner om måneden inkl fragt og håndtering – rdien vil dog altid være minimum 550 kroner! 

 • Svar
  Camilla
  23. december 2017 den 22:42

  Virkelig lækker boks☺️

 • Svar
  Lykke
  24. december 2017 den 15:59

  Boxen er så lækker denne måned! Jeg er vild med den 😍🎁

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   26. december 2017 den 11:39

   ja ikke???? Det er jeg virkelig også! <3

 • Svar
  Christina
  26. december 2017 den 20:50

  Jeg er også bare helt vild med månedens box. Lækre goodies.

 • Svar
  Vanessa
  27. december 2017 den 14:26

  Jeg synes det er sådan en lækker boks. Der er virkelig noget til alle og elsker at der er et rød læbeprodukt med 😍

Skriv svar