Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

De her hårprodukter kan jeg IKKE undvære.

11. december 2017

REKLAME / Maria Nila Produkterne er sendt til test fra @billigvoks.dk ….Når nu man bliver spurgt om man vil teste produkter fra Maria Nila (igen … Læs mere her) Så siger man altså ja, især hvis man som jeg, efterhånden har været en del af dem igennem og kender kvaliteten af produkterne. Jeg har prøvet lidt af hvert fra de forskellige serier, både shampoo, balsam, hårkur, olier, tørshampoo, hårlak og mere er det blevet til. Jeg fik lov til at vælge to valgfrie produkter og valget faldt derfor både på et nyt produkt men også en gammel kending og favorit (har du set at du kan vinde din egen på min instagram @blogbycc.dk?)  NÅ, let’s get into it.  Jeg er ikke den store hår stylist, faktisk gider jeg ikke ret meget andet end at føntørre mit hår. For nyligt var jeg så heldig at vinde en ny føntørre, så nu er processen endnu kortere (just how I like it). Efter badet luller jeg somregel rundt med en hårturban på hovedet og maske i ansigtet, efter lidt tid, når mit hår er håndklæde tørt putter jeg den lækre Hydrating Styling Cream i fra Morrocan oil, den giver mit hår og hovedbund massere af fugt og mit hår føles let som fjer. med hovedet nedad sprøjter jeg min Volume Spray fra Maria Nila i og massere det let ind, næste step er så egentligt bare at føntørre med hovedet nedad også, når det er ved at være der børster jeg mit hår igennem og tilføre min skønne skønne True Soft Argan Olie (også fra Maria Nila) Jeg har efterhånden haft min siden foråret og jeg er ikke engang halvvejs igennem – netop derfor valgte jeg at min nye Olie skulle gå til en heldig vinder inde på instagram.  Min favorit børste er som altid en ”The Wet Brush” jeg er muligvis igang med min syvende af denne børste og har dem både i kantede, runde, travelsize og mini version, den er bare uundværlig piger, en børste der ikke river eller gør børstningen ubehagelig for store eller for små.  

Vidste i forresten at Maria Nila er et veganer-venligt mærke? det betyder altså at brandet er 100% cruelty free og ikke indeholder nogen form for bi-produkt fra dyr. F.eks. kan nogle hårlakker indeholde ingrediensen Chitosan som er lavet af knuste rejeskaller, det slipper du altså for ved veganer venlige mærker.

Hydraing Styling Cream fåes blandt andet HER til 99 kroner for 75 kr. – Den dufter som alle andre produkter fra Morrocan Oil fantastisk.  The Wet Brush Paddle findes her til 129 kr ellers hos mange frisøre – Blandt andet min egen her i haslev. Maria Nila True Soft Argan Oil HER til 219 kr. Maria Nila Volume Spray HER til 219 kr også.

SE DET SAMLEDE UDVALG AF MARIA NILA PRODUKTER HOS BILLIGVOKS**

Maria Nila produkterne er sendt til test og er derfor markeret med reklame – desuden indeholder indlægget affiliate links, disse link giver mig provision hvis du klikker på dem og handler hos billigvoks – det koster dig ikke noget, da det er firmaet som udbetaler en andel til mig i salgs provision.. Affiliate link er markeret med **  Jeg er som altid ærlig, produkter jeg ikke kan lide vil som oftest slet ikke nå ind på bloggen. Tak for jer.

 • Svar
  Satina Wandel
  12. december 2017 den 13:26

  Åh, jeg har endnu ikke fået prøvet produkterne fra Maria Nila, men de har stået på min “want to try” i lang tid!

  http://nouw.com/satinawandel

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. december 2017 den 11:03

   De er også SÅ skønne, så det kan jeg godt forstå. <3. Olien er faktisk et rigtigt godt intro-produkt til hele mærket, synes jeg.

 • Svar
  Frk Mejer
  14. december 2017 den 10:05

  Det er også nogle vildt gode produkter! Kan heller ikke undvære style cremen fra MorrocanOil ☺️✨

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   15. december 2017 den 10:40

   JAA! den er også fantastisk! elsker MOrrocanoil!

 • Svar
  jillchristinablog.dk
  14. december 2017 den 22:22

  De ser spændende ud, dem må jeg prøve af på et tidspunkt!

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   15. december 2017 den 10:40

   Det vil du ikke fortryde :-*!

 • Svar
  Vanessa
  15. december 2017 den 12:19

  Jeg glæder mig virkelig til at prøve hårolien efter du har rost den så meget søde – den lyder jo for vild! 😍

Skriv svar