Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | NOVEMBER 17

17. november 2017

Til min store overraskelse kom min Look fantastic box meget tidligt denne måned, eller skal vi sige… til tiden. Det var eddermugme da rart! Jeg har derfor haft god tid til at teste og afprøve produkterne i boksen og jeg er altså rimelig vild med månedens look fantastic box, kan jeg godt afsløre. Månedens Tema er Ready Set Glam, det eneste jeg egentligt mangler for at kunne sige at temaet er gennemført er et par vipper, så ville den sidde lige i skabet.

Bellapierre Cosmetics Kiss Proof lip creme (mørke rød) jeg elsker flydende læbestifter, og endnu mere de matte af slagsen, så er få lov til at prøve nye mærker indenfor feltet er bare dejligt. Min er mørk rød, og det kræver altså sit at lave en dækkende pigmenteret mørk flydende læbestift – pyyyhh for en lang sætning. Det betyder også for produktet her at det skal have to lag, det klare den dog rigtigt fint uden at blive hverken tung eller ubehagelig at have på. Det kan være svær at få af igen, men det gør vel ikke så meget, kommer man hjem efter en ordentligt brandert kan det dog nok gå hen og blive en udfordring hvis man vil rense sit ansigt inden man går i seng. Jeg prøvede mig med ren argan olie og det virkede til at den opløses bedre med en olie af en slags, hvad end du har i skabet tænker jeg egentligt går an.

Murad Essential -C day Moisture spf 30 Murad laver lækkert hudpleje, det er ingen hemmelighed. Husker jeg korrekt dufter serien her af appelsiner, og jeg har jo lidt for især de syrlige dufte når det kommer til hudpleje … (og rengøringsmidler… ha ha). Jeg har prøvet cremen før, og jeg var ret så vild med den, jeg kunne dog godt tænke mig en større prøve en anden gang, så man rigtigt kan nå og mærke dens effekt. Da jeg brugte den tidligere gav den mig en lækker glød og fugtede skønt. At der så er spf oveni er jo ALTID en lifesaver – Rynkefrie 30’ere yes please.

Filorga Time-Filler Eye Cream jeg er faktisk ikke rigtigt typen der bruger øjencremer, hvorfor ved jeg ikke. Men behovet har egentligt aldrig været der, da jeg hverken døjer med poser, trætte øjne eller andet i den dur. Jeg sætter dog en ære i at fugte hele mit ansigt med det der passer til min hud og forestiller mig derfor at jeg er dækket helt fint ind på øjeområdet også. – Måske den virker mere passende på en skøn kvinde lidt oppe i årene, nu den fylder fine linjer ud – den ryger nok videre til min søde mor.

Pixi Beauty Glow Booster (white pearl) En flydende highlighter der siger spar fem er lige hvad produktet her er. Jeg kunne dog godt have ønsket mig en mere varm tone eventuelt med lidt peachy nuancer i – den forestiller jeg mig nemlig ville klæde flere af os kvinder (og mænd?) der modtager LF boxen. Fin er den dog, og pixi har tidligere imponeret mig med deres produkter, især dem der giver en fin glød – det kan de altså godt finde ud af – min interesse for Pixi beauty er altså igen blomstret op og jeg håber at se mere til dem i fremtiden.

TEEEZ Cosmetics Spectrum of Stars Eyeshadow WAUUUV. ingen andre ord en WAAAUV skal jeg bruge til at beskrive denne øjenskygge – men jeg gør det altså alligevel….. ha ha. Har i ikke allerede set mit jule inspirerede look med den MEGA SMUKKE grønne øjenskygge fra TEEEZ så kig lige ind på min instagram profil @blogbycc.dk og se. Nummer to post må det være, kombineret med lidt rød skygge også og nogle smukke falske øjenvipper. Jeg skal have byttet mig eller købt mig til nogle flere af de der spectrum of stars øjenskygger, det er jeg nød til. Ikke nok med at designet og pakningen er mega cool så fungere de altså bare, rigeligt med pigment, glitter og glamour. Jeg havde lidt svært ved at fange farven på mit kamera, jeg synes nu billedet på instagram viser det lidt bedre. Jeg er altså interesseret i at vide om jer der har fået boksen har fået andre farve, og hvilke???? Blandt andet har jeg hørt om en lavendel farvet en, som skulle være lidt halv-fesen i farven, men måske du har en anden oplevelse?

This Works Deep Sleep Pillow Spray Det er ikke mange måneder siden at jeg begyndte at interesse mig for krystaller, sten og æteriske olier, ja lidt alternativ er man vel. Men This works produkterne har tidligere gjort underværker for mig  – så lykkelig blev jeg altså da jeg fandt deres pillow spray i min box. Jeg har sprøjtet den på min hovedpude hver aften inden jeg lagde hovedet på den, og dens dejlige duft af lavendel og kamille hjælper min krop med at slappe af og med at lade mit hoved fine ro. Mums. Mit næste step når denne er brugt op må være at købe en olie brænder og lavendel olie for sig, så kan min lejlighed nemlig duftet skønt og beroligende fra jeg træder ind af døren og smider mine ben op på min sofa.

 

 • Svar
  Vanessa
  18. november 2017 den 9:04

  Åh, den øjenskygge der. Den er altså bare flot 😍

  Jeg elsker dog også Pixi highlighteren – de laver sgu nogle gode produkter ❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. november 2017 den 17:08

   Den er bare TOO DIE FOR. Jaaa! så enig! har du prøvet noget andet lækkert fra pixi jeg skal have fingrene i smukke???? <3.

 • Svar
  kathrine johansen
  20. november 2017 den 17:52

  Sikke en fantastisk boks, igen igen!

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. november 2017 den 18:59

   Jaaa den er godt nok skøn! <3

 • Svar
  Camilla
  21. november 2017 den 17:32

  Virkelig lækker boks😍

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  21. november 2017 den 18:47

  Sikke en lækker box, jeg er især vild med øjenskyggen <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. november 2017 den 18:58

   Den er også en af mine favoritter i boksen, åhhh, så skøn en farve altså. <3

Skriv svar