Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Klar til julens fester med Eylure & Elegant Touch!

13. november 2017

Reklame* produkterne er sendt i PR indlægget holder desuden affiliate link til MATAS.DK.

Kære skønne piger & drenge, hvis nogen af jer altså læser med, Makeup er jo trods alt for os alle, i min optik. Jeg har for første gang nogensinde sat mig ned og øvet mig på det der med vipper, det indrømmer jeg nemlig gerne at jeg aldrig rigtigt har forstået hvordan fungere – måske i har set mit allerførste look nogensinde med falske vipper? Det er på IG lige nu og er total juleinspireret. Vipperne fra Eylure er virkelig skønne, jeg har jo ikke megen erfaring men selv en tosse som jeg kunne finde ud af sætte dem her på med lidt øvelse det krævede dog at jeg klippede lidt i produktet, hvilket egentligt også er meningen så den tilpasses netop din øjeform. Man klipper fra det yderste stykke, altså der hvor vipperne er længst – det gør man fordi at vipperne er mindre og kortere i den anden ende for at give et ‘mere’ naturligt look. Vipperne her føles super lette at have på og man kan næsten glemme at de sidder der. Jeg kan faktisk ikke forestille mig noget værre end at rende rundt med tunge vipper på heller. Forleden klikkede jeg en masse vipper hjem fra Ebay, så dem glæder jeg mig altså til at teste her på bloggen også. Eylures vipper koster 59.95 kroner i MATAS og enkelte vipper kan lige nu findes til køb 2 få 25 %.  jeg ved ikke hvorfor det kun er nogen par, men måske du finder et par du kan lide.

Skal du gå ALL IN på både vipper og negle så skal du altså lige se de smukke negle fra Elegant touch. De er anderledes end de andre negle jeg normalt går med, og er meget blødere og fleksible i materialet, hvilket for mig både er en ulempe og en fordel….. Neglene lover en holdbarhed på op til 14 dage, det kan jeg vidst godt afsløre allerede nu ikke var tilfældet hos mig, 3 dage kunne jeg strække den før jeg fik bumpet en negl og måtte file den ned, det gode ved neglene er dog at de er gennemfarvede, det betyder at du kan slippe, file og klippe så den passer til dig, uden at den filede negl er hvid indenunder det farvede. Jeg er vild med den mandelformede model neglene har, den er virkelig fin og neglelimen synes altså også super effektiv i forhold til den jeg normalt bruger fra Depend (mener jeg det er…). Som i virkelig effektiv, jeg kunne faktisk godt tænke mig at købe limen for sig selv også, til når jeg laver akrylnegle herhjemme, heldigvis er der rigeligt i en pakke da man får en lille tube, den er også fin at have med sig i tilfælde af en negl smutter i svinget. Jeg ville pga. dets bløde materiale (det er ikke hårdt plastik) ikke anbefale dem til hverdags brug, men dets smukke design og holdbarhed i betragtning ville de være perfekte til julens frokoster, middage og fester. De lyserøde med glimmer er jeg allerede fast besluttet på skal pryde mine hænder nytårsaften. Sammenlignet med at gå ud og få lavet negle man alligevel bliver træt af at kigge på efter en uge, så er disse super fine og prisen er fair. Du får 10 forskellige størrelser i en pakke og i alt 24 negle. Der er desuden design for en hver smag. Jeg fik ikke tilsendt noget pressemateriale med neglene, og ved derfor ikke om de forhandles i Matas også, det vil jeg dog tro.  Men de forhandles ihvertfald online hos Lookfantastic hvor du også kan se udvalget. neglene ligger der til mellem 33-70 kroner for en pakke.

Har i prøvet Eylure eller Elegant touch? – Hvad er jeres erfaringer? <3.

 • Svar
  kathrine johansen
  13. november 2017 den 12:23

  Jeg er simpelthen herre dårlig til at proppe øjenvipper på, vil så gerne og har SÅ mange men kan IKKE finde ud af at klippe dem til og tage dem på :(

  Rigtig god mandag!
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   13. november 2017 den 19:30

   Du må simpelhen øve dig søde! Youtube videoer har været en kæmpe hjælp for mig! og så det med at man lige skal huske at lade limen sætte sig lidt før man putter på øjet, så sidder de nemlig bedre fast. <3.

 • Svar
  Emilie Ildstein
  13. november 2017 den 22:07

  Jeg har netop modtaget de samme produkter og jeg glæder mig helt vildt til at teste dem!❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   13. november 2017 den 22:15

   Det skal du også søde Emilie! glæder mig til at læse om hvad du synes :-* <3

 • Svar
  Lykke Nystrup
  13. november 2017 den 22:10

  Jeg har virkelig heller aldrig kunne finde ud af at sætte vipper på, derfor får jeg lavet eyelashe extensions nu hvilket jeg er så glad for! Det er så lot når man har længere vippere.. Men synes da klart du skal få øvet dig, de er virkelig fine de vipper der!

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   13. november 2017 den 22:14

   Uh! Eyelash Extensions gad jeg også godt, det er bare så dyrt i up-keep, så det er jeg nok lidt for nærig til.
   Også bare tanken om man skal ligge stille i to timer med lukkede øjne det giver mig myrekryb, haha. og ja, de er så! <3

   • Svar
    Lykke
    13. november 2017 den 23:28

    Haha! Jeg hadet virkelig også at ligge stille i de to timer hver gang jeg skal have Opfyldning af mine vipper 😅

    • blogbycc
     Svar
     blogbycc
     14. november 2017 den 9:10

     Ah! det må være frygteligt, og hvis man så lige høre en lyd eller falder i søvn og vågner med et spjæt… ahhh! <3

 • Svar
  Pernille kit Larsen
  14. november 2017 den 8:13

  Ser godt ud …Spændende og der findes bare så meget lækker mange gange svært at vælge …

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   14. november 2017 den 9:09

   Du har så ret, det kan nemlig være svært at finde det rette. <3.

Skriv svar