Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | NOVEMBER 2017

29. november 2017

REKLAME* Min Goodiebox for November måned er landet, og månedens tema er ‘In the Nude’ Jeg har dog ikke helt gearet hvorfor endnu, men det har sikkert en fin forklaring derpå. Sidste måneds box var ikke min favorit men jeg kan godt afsløre at jeg er ret så glad for den her!! (værdien er iøvrigt over 500 kr.) Nogle produkter kender jeg i forvejen og andre stifter jeg bekendtskab med takket være Goodiebox.

GLOSSYWORKS NAILPOLISH jeg elsker nudes, i alle dets afskygninger… eller! Ihvertfald på mine negle og på mine læber…! Denne er super fin og et neglelak mærke som jeg aldrig har hørt om før. Mærket er desuden vegansk, hvilket jeg kun kan støtte op omkring, det er mig en gåde at man stadig tester og/eller bruger bi-produkter fra dyr i kosmetik den dag idag – så nu flere der hopper med på den ikke dyre-udnyttende bølge, nu bedre. Lakken er nem at påføre og børsten passer perfekt til mine negle. Den dækker ganske fint med et lag, men jeg tænker det optimale er to lag, den minder mig om lakkerne fra Appeal4, så det er kun positivt. Farven passer desuden til stort set alt jeg ejer, da den bare er den perfekte nude med både rosa og lavendel undertoner.

COFFEE AND SCRUB COCONUT COFFEE SCRUB Hvis jeg ikke vidste at dette var en body scrub så havde jeg puttet den i stempelkanden, for helt ærligt, det både ligner og dufter fuldstændig som min favorit kaffe nede fra Kaffekrukken i Køge by. MUMS. Jeg er ret glad for body scrubs – scrubs generelt og selvom det kan svine en del så er det bare mere lækker med en ‘tør’ scrub som denne, altså en der ikke ligger i olie eller andet. Jeg er super postivt overrasket over dette (for mig), ukendte mærke og mine stænger føles bløde og lækre. mmmhhh! Bare in mind, at man skal kunne lide kaffe, da den virkelig dufter igennem – heldigvis stinker den ikke af kokos som jeg virkelig frygtede.

OLE HENRIKSEN PORE-BALANCE FACIAL SAUNA SCRUB Produkter som disse gør at jeg klapper i mine små hænder, ikke nok med at scrubben her er i en god størrelse, så er den målrettet en af mine hudproblemer, nemlig store pore, noget jeg stadig kæmper men som klart er blevet bedre efter brug af f.eks. min dermarulle. – Og hallo, Ole Henriksen kan man vidst ikke klage over at få i en Goodiebox, hans brand er jo bare gennemført lækkert og manden er vidunderlig. Scrub, Scrub, scrub, jeg er vild med det!

SLEEK MAKEUP CONTOUR KIT (LIGHT) Jeg har haft den her før, og jeg KNUS-elskede den, lige indtil jeg tabte den på jorden og den gik i tusinde stykker. Jeg har prøvet både contour produkter og øjenskygge produkter fra sleek før, og paletter som denne er klart min favorit – og så ramte de desuden ret godt mht. farven light. Især Highlighteren i paletten er jeg glad for, og har været længe. Den er så smuk og perlemors agtigt. Minder mig lidt om MACS soft and gentle faktisk men med lidt mindre glitter. Jeg kunne godt ønske mig lidt at selve contouren var en ANELSE mere kold i tonen, men det gør mig faktisk ikke det store. Kittet er desuden til at betale til kun 85 kroner – jeg har blandt andet spottet det i Sephora, men jeg tænker at flere websites også har sleek på lager.

LUXIE BEAUTY FLAT ANGLED BLENDER FACE BRUSH Jeg kan kun blive glad hver gang jeg finder en Luxie børste i en beautybox, jeg ønsker mig nemlig hele sættet. Smukke, lyserøde og super girly børster. Netop Flat Angled Blender face brush’en er perfekt til Contour hvis du spørger mig. Tilpas ‘fluffy’ så man både kan skabe skarpe conture men også blende dem efterfølgende til præcision. Jeg er desuden ret glad for børster med hvide hår på tippen – på den måde har du en super god guide når du renser/vasker dine børster ift. hvornår de er rene igen.

MESAUDA BB CREAM (LIGHT) noget jeg er super begejstret over er at Mesauda levere hele 4 forskellige varianter til månedens box, det betyder altså at goodiebox (er begyndt???) at kigge på den beauty-profil du udfylder når du melder dig ind hos GB. Det er altså vigtigt du lige får den opdatere hvis den ikke er det allerede, her kan du blandt andet vælge hudtype og farve – sådan at du ikke får en alt for mørk foundation til et vinterblegt ansigt. Jeg har fået BB cremen, en rimelig universal farve som passer ganske fint til mig. Den er super-sheer og dækker derfor ikke det store, til gengæld dufter den af hudpleje og føles let på huden. Sådan et your-skin-but-better produkt. Det virker lovende.

TOTAL gennemført box, føj hvor er den skøn da! Modtager du Goodiebox, eller andre boxe?
& hvad synes du om Novembers Box?

Sign op på Goodiebox’s hjemmeside for 169 kroner om måneden inkl fragt og håndtering. (ingen binding)

 • Svar
  kathrine johansen
  29. november 2017 den 10:52

  Jeg er vild med denne måneds goodiebox, og er så ked af jeg ikke har penge til at få en hver måned – det ville være helt perfekt! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   29. november 2017 den 11:42

   Det er jeg virkelig også!! & Det kan jeg godt forstå søde, det er også rart at kunne forkæle sig selv hver måned, det gjorde jeg faktisk også før jeg begyndte at anmelde boxen, har været medlem fra start, så har et specielt forhold til GB!. <3.

 • Svar
  Vanessa
  30. november 2017 den 9:39

  Det er virkelig en lækker boks denne måned. Jeg er vild med de har kigget på ens profil og gået ud fra det, så den er tilpasset 😍

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. november 2017 den 10:48

   Helt enig smukke! synes også de har gjort et stort arbejde ud af det personlige. Gaaaal det må have taget lang tid, haha<3

 • Svar
  Ea
  30. november 2017 den 9:40

  Det er virkelig en lækker goodiebox de har sat sammen denne gang! ;-) <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. november 2017 den 10:49

   Ja mega!! <3. får du selv Goodiebox??? <3

 • Svar
  Emilie Ildstein
  2. december 2017 den 19:14

  Lækre produkter! <3

 • Svar
  Anne-Mette Højbjerg
  2. december 2017 den 19:27

  Jeg var også pænt begejstret for boxen denne gang. :D Håber de fortsætter i samme bølge her i December. :D

  Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   2. december 2017 den 21:46

   Kan jeg godt forstå! jeg håber også at december boxen er ligeså hvis ikke endnu bedre! I mean, det er jo op til nytår og jul, så mon ikke der gemmer sig nogle vipper eller noget rødt! Det spår jeg altså! :-*

   • Svar
    Anne-Mette Højbjerg
    3. december 2017 den 9:47

    Jeg er ikke helt med på den røde bølge, og synes også der har været rigeligt med røde læbestifter. :P Så jeg håber mere på noget glitter og neutrale farver. :D Men helt sikkert noget man kan bruge til fest-sæsonen :D

    Anne-Mette Højbjerg – http://www.giz-blog.dk

Skriv svar