Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

BLOGBYCC PÅ INSTAGRAM #6

7. november 2017

 • Gude-smukke Gigi Hadid delte hendes smukke collab med Maybelline med os. Hele kollektionen er limited edition og jeg har især mine øjne rettet mod læbeprodukterne i kollektionen jeg holder ihvertfald øjnene åbne, måske den lander i min lokale matas? jeg er dog i tvivl om den lander i alle. Den kan ihvertfald findes online fra 9/11-2017.
 • Som i måske har læst LIGE HER så samarbejdede jeg med spashop omkring nogle lækre produkter fra @Thebalm det er faktisk sjælendt at jeg får SÅ lækre pakker ind af døren, måske i lige skulle tjekke indlægget ud hvis i ikke har læst hvad jeg snakker om….
 • Oktobers Look fantastic box kom sent, som altid, men nøj hvor var den dog fin alligevel…. Læs indlægget HER Jeg er blandt andet blevet rigtig glad for Ciate mascaraen, den føles let som ingenting på vipperne og kommer let af med en rens. Mine tåre overlever den også når jeg cykler på arbejde og mine sarte øjne stritter imod.
 • Olie er key til min hud om vinteren. Jeg har altid lidt af fedtet hud, men eksperimenteret med forskellige typer pleje og ingredienser deri. Til sidst fandt jeg ud af at min fedtede hud skyldtes en ubalance som i bund og grund betød at min hud rent faktisk manglede olie – siden da har jeg nærmest lagt hovedet i blød i olie hver aften, det er skønt og min hud elsker det. Det gør så også at min hud er ‘on point’ om morgenen når jeg står op, den har nemlig fået lige det den manglede natten over. Billedet er af min Oils Of Life serum olie.
 • Smuk skygge palette  fra The balm, læs punkt to, så kan du altså læse nærmere om de skønne produkter jeg fik hænderne i.
 • Jeg var på lagersalg hos Isabella Smith og kom altså til at bruge lidt for mange penge sammen med min skønne gudmor. Jeg fik både ting fra House Doctor og Day home med hjem og jeg fortryder I N G E N T I N G.
 • Septembers Goodiebox var så fin også, og lavet i samarbejde med den fantastiske look good feel better forening der hjælper kvinder med kræft til at genvinde eventuelt tabt mod og selvværd. Undervisning i makeup, hår og self-love hjælper kvinderne og det er altså en forening jeg kun kan stå stolt bag. Anmeldelse af boxen her.
 • Lækre masker er vejen frem, og på dage der starter gråt så gør jeg gerne lidt ekstra for mig selv. Måden jeg føler mig ‘skøn’ på er nemlig ved at føle mig ren, velplejet og varm – her tænker jeg i et bad eller under et tæppe. Husker du dig selv i hverdagen? der er trods alt ingen vigtigere.
 • Loreal børsten fra Septembers goodiebox snigede sig lige ind på min instagram også, fin er den jo. Det samme er min plante haha.

 • Svar
  Rochelle Fox
  8. november 2017 den 8:39

  Great blog.

  Good Vibes, Team Fox
  Stalk me @ http://www.rochellefox.com.au

 • Svar
  Linda Nazila
  9. november 2017 den 19:56

  Virkelig flotte billeder fra din Instagram :-)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   9. november 2017 den 20:27

   Tak søde Linda <3.

 • Svar
  Just Me
  12. november 2017 den 11:38

  Jeg tror da at jeg skal ind og tjekke din instagram :) Jeg elsker at surfe rundt derinde.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   13. november 2017 den 19:31

   Du skal være så velkommen <3. ih

 • Svar
  Vanessa
  12. november 2017 den 12:18

  Så skønt med en lille opsummering af din Instagram søde – især når man ikke lige får fanget alle de øjeblikke du får lagt op ❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   13. november 2017 den 19:30

   Du er det sødeste <3

 • Svar
  VenterPaaVinBlog
  17. november 2017 den 11:38

  Planten med de pink kanter, er godt nok sød

  – A

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   17. november 2017 den 15:35

   ja ikk? <3. og så er den nem at holde i live, win win!

Skriv svar