Din Instagram her

  • reklame da produktet kom i min goodiebox S simpel menhellip
  • Se indholdet af min lookfantasticadventcalendar dag 15 p Bloggen nuhellip
  • Stadig ret vild med de to her Fra en lookfantastichellip
  • Jeg har skrevet om de frste fem lger i minhellip
  • Er gammel klassiker som jeg stadig rkker ud efter Contourhellip
  • Ad  G I V E A W A Yhellip

BLACK FRIDAY WEEK HOS THE BODY SHOP – 30%!

22. november 2017

ATTENTION Alle body shop elskere! En dejlig nyhedsmail hoppede ind i min inbox, den tippede om tilbud – gode tilbud. Så hvorfor ikke dele dem her også, i tilfælde af at du ikke selv modtager TBS’s nyhedsbreve? Lige nu!!! som i nu, NU. Spare du 30 % og dette gælder også på deres pakkekalendere!! Det betyder altså at du på 25 days ultimate Advent Calender ‘kun’ betaler 696,50 kroner – gratis fragt + at du ved køb over/på 600 kroner får en rabatkupon til fremtidige køb på 50 kroner.  – værdien på denne kalender er samlet 2200 kroner, så her er altså penge at spare!!! Havde jeg ikke allerede forkælet mig selv med Lookfantastic kalenderen havde jeg altså klikket den hjem også…… Man skal vel spare, øh.  (i kan se et billede af indholdet på deres hjemmeside, men jeg vil ikke spoile det her.) KODEN ER FRIDAYDK

    Skriv svar