Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

YAY OR NAY // TOO FACED Unicorn Tears

14. oktober 2017

Too faced Cosmetics er tilbage med flere ‘unicorn’ produkter, altså eventyr og enhjørning inspireret kosmetik. Ejeren af Too faced har for nyligt vist os pakningen af de nye læbestifter i unicorn kollektionen og de beskrives således – La Creme Mystical Effects Lipstick, hvilket jeg personligt tolker som værende enten en farve skiftende læbestift eller metallic af en art. Jeg tænker umiddelbart at det må være en flydende læbestift, hvad tror du?  Beskrivelsen La creme lyder simpelhen bare som noget der enten er flydende eller er virkelig cremet, (no shit, haha). De kommer i fire forskellige versioner og hedder henholdsvis Unicorn Tears, Angel Tears, Fairy Tears og Mermaid Tears – lidt magisk ikke?
Kender jeg mig selv ret, så tror jeg bare ikke det bliver et produkt efter min smag, da jeg altså ikke er til det der ‘overdrevene’ look som metalliske læbeprodukter godt kan give, men måske det mere er tiltænkt som værende et teater/special effekts produkt, vi rammer trods alt Halloween om et par uger og dygtige makeup artister verden over er allerede igang med at vise deres bedste halloween looks på youtube, instagram og diverse sociale medier pt.. Tror du  at kollektionen her er for dig? 

 • Svar
  Frk Mejer
  15. oktober 2017 den 22:22

  Det lyder spændende, men det er som regel også lidt for vildt for til mig ?

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  15. oktober 2017 den 22:32

  Jeg har haft en metallisk liquid lipstick fra Colour Pop, den var virkelig pæn på læberne! <3 Men ellers laver Too Faced altid sådan nogen nuttede og fine kollektioner :D

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  17. oktober 2017 den 8:16

  Jeg er mest til nude læbeprodukter, men disse ville da være perfekte til en halloween fest eller nytår ??

 • Svar
  Just Me
  17. oktober 2017 den 9:16

  JEg mener at La creme er deres almindelige læbestift og ikke flydende ;) Nu er jeg heller ikke så meget til enhjørning-trenden som florerer så jeg tror at jeg springer denne over. Tænker at Too Faced skal passe på med ikke at blive for ungdommeligt ,)

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  17. oktober 2017 den 14:55

  Det lyder vildt spændende, men tror ikke det er nogle produkter, som vil falde i god jord hos mig :)

Skriv svar