Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

TESTED | The Balm Cosmetics Paletter!

21. oktober 2017

(REKLAME* Produkterne er sponsoreret af @SPASHOP // WWW.SPASHOP.DK)

Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med at shoppe, og det især online. Jeg blev for et par uger siden kontaktet af Spashop som spurgte om jeg havde lyst til at teste nogle produkter – og hvem siger nej til det, når de har tjekket de brands ud de forhandler derinde…??! Hjemmesiden er ny for mig, men jeg sagde jo selvsagt ja, efter lidt google søgning – jeg tjekker altså altid omtaler ud for firmaer før at jeg indgår et eventuelt samarbejde, jeg er jo trods alt kun interesseret i at give mig selv, firmaet og jer en god oplevelse, når det så er sagt så var det lidt en overraskelse hvad der ‘dumpede’ ind af døren en tidlig morgen – faktisk allerede 8.30 kom posten! I pakken lå der blandt andet to skønne paletter fra The Balm, et mærke jeg har hørt om, men ikke haft i hænderne før.
The Balm Nude Tude paletten, er som i kan se på billederne, den perfekte hverdags-palette, faktisk endnu mere perfekt nu det er efterår. Den indeholder 12 lækre dybe farver flere af dem med multi-funktionelle egenskaber, ja ork, det lyder lidt fancy. Tre brune/mørke nuancer er nemlig udover på øjnene perfekte til brynene og både Sassy, Stand-Offish & Snobby er fungere desuden under brynene eller som highlight på kindbenene. Pigmenteringen er egentligt rigtigt fin og skyggerne er til trods for at være lidt pudrede (det gør faktisk ikke det store, selvom jeg er mere til de lidt cremede skygger)- nemme at bygge op, de fungere endnu bedre med den tilhørende primer i paletten som bare fremhæver de enkelte farvers intensitet endnu mere. En god begynder palette, da produktet er nemt at arbejde med og ikke giver dig et ultra mørkt look ved første ‘swipe’, istedet kan man eksperimentere og bygge pigmenteringen op ved behov – og hallo, se lige lige den smukke kobber / brune Seductive og lækre intense Sophisticated. Find paletten HER

Blush-pige bliver jeg nok aldrig. Da jeg var teenager og selv som barn var min reaktion på pinlige situationer og ubehag altid at blive knald-rød i hovedet og det sidder nok dybt i mig endnu, selvom det ikke burde, det har faktisk skræmt mig fra at bruge farver på kinderne i mine voksenår. Men så er det godt at paletter som denne kan bruges til mere end en ting – er man lidt nærig, er det jo endnu bedre, da man slipper for at investere i begge dele.  Ikke nok med at paletten kan bruges til både læber og kinder så har den et enormt spejl som gør den perfekt at have med sig on the go – det betyder bare SÅ meget for mig at en palette har et godt spejl, så jeg ikke også skal slæbe sådan et med mig rundt. Selve pigmenteringen var jeg virkelig overrasket over og især farverne Cider og Cobbler er rigtig fine på mig – det er farven Caramel også, den giver lige dét ekstra til min naturlige mørke læbefarve. How ‘Bout Them Apples Paletten finder du lige HER til 199 kroner.

Har i prøvet paletterne fra The Balm eller andet fra mærket???   

Find det øvrige udvalg HER

 • Svar
  jillchristinablog.dk
  21. oktober 2017 den 15:01

  Ha ha ha ha hvor er det et sejt brand med billederne inden i. Tjekker straks deres side ud.
  God weekend.
  //Jill

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. oktober 2017 den 15:08

   ja ikke? Hvem vil ikke have halv-nøgne mænd i deres læbepaletter???? haha.
   god weekend til dig også :-* <3

 • Svar
  Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
  21. oktober 2017 den 15:23

  Den hjemmeside kendte jeg faktisk slet ikke! Dem må jeg tjekke ud med det samme!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. oktober 2017 den 16:07

   Tror jeg ikke du vil fortryde :-* <3

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  21. oktober 2017 den 15:39

  Spashop er en god webshop! Har kendt til dem i nogle år med en sød og rar ejer :) Elsker The Balm, har selv øjenskygge paletten <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. oktober 2017 den 16:08

   Ja det er også mit indtryk smukke :-* <3.
   og den er så fin!

 • Svar
  Emilie Ildstein
  21. oktober 2017 den 16:11

  Jeg har længe overvejet at købe deres produkter! De ser vildt gode og fine ud❤️

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   21. oktober 2017 den 16:12

   De er også virkelig fine. Og det er faktisk ikke engang fordi det er så dyrt heller :-) <3

 • Svar
  Emma Engmark
  21. oktober 2017 den 17:17

  Jeg har godt hørt om de her paletter før, de ser simpelthen så lækre ud! :)

 • Svar
  Camilla
  24. oktober 2017 den 10:13

  Virkelig flot palette 😍

 • Svar
  Just Me
  24. oktober 2017 den 10:39

  Jeg har aldrig hørt om den web-side, men må da helt sikkert ind og tjekke den ud.
  Ang. øjenskygge paletten, så har jeg ikke hørt mange gode ting om den. Selv har jeg theBalm Meet Matt(e) Trimony som jeg er rigtig glad for. Men jeg har hørt at formlen på skyggerne er meget forskellige mellem de to paletter. Elsker theBalm.

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   25. oktober 2017 den 20:41

   ej hvor mærkeligt at der har skulle være så forskellig formel mellem de to paletter :o Det er lidt ligesom alt det drama mellem ABH Paletterne, det er også enten hit eller miss :o <3. Og den ser super fin ud den palette du har også, jeg har lige googlet den. haha.

   • Svar
    Just Me
    25. oktober 2017 den 20:56

    Ja det er mærkeligt, men det er hvad jeg har hørt :)
    Ang. ABH så har jeg hørt, at flere er tøet op – de fandt vist ud af, at det var meningen da det er pressede farvepigmenter. Eller noget i den stil.
    Jeg er rigtig glad for min TheBalm palette og kan kun anbefale den :) Jeg er også rigtig glad for deres liquid lipsticks. De holder virkelig længe og er ikke den mest udtørrende matte læbestift, jeg har prøvet ;)

    • BLOGBYCC
     Svar
     BLOGBYCC
     25. oktober 2017 den 21:01

     Jeg synes nu den jeg har er fin – klart ikke den mest pigmenterede skygge i verden, men jeg synes flere elementer spiller ind når jeg vurdere sådan noget. drys, holdbarhed, følelsen på osv. <3. Jeg synes ihvertfald den er god men åbentlyst ikke en MUG øjenskygge :-o ahhh, det giver også god mening, da mange også brugte produktet vådt. Hvad hedder deres læbestifter, ved du det? <3. dem skal jeg da lige tjekke ud!

     • Just Me
      26. oktober 2017 den 7:14

      Ja der er helt klar flere ting, som spiller ind :)
      Uhh elsker skyggerne fra MUG :)
      Læbestifterne hedder Meet Matt(e) Hughes Long-Lasting Liquid Lipstick :)

 • Svar
  Eline Tychsen
  24. oktober 2017 den 11:04

  Det er sygt cool mærke! Kendte ikke til det før, men er virkelig vild med udseendet på dem :D

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   25. oktober 2017 den 20:42

   Synes også at de er hammer cool og møg retro! <3.

 • Svar
  Vanessa
  25. oktober 2017 den 18:55

  Jeg har længe ville prøve The Balm men aldrig taget mig sammen – det er sådan en flot palette jo!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   25. oktober 2017 den 20:39

   Den er nemlig så fin! <3

Skriv svar