Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Look Fantastic Beauty Box | OKTOBER 17

25. oktober 2017

MODELCO Istant Radiance Concealer En god concealer er uundværlig hvis man døjer med trætte øjne, vil dække urenheder eller blot ønsker at fremhæve ansigts-contour. Denne er en ‘Radiance’ concealer og det betyder i bund og grund at den skinner lidt ekstra underøjnene det ligner lidt der er nogle små glitter partikler af en art i, men glimmer er jo for det meste også en god ide – med undtagelse af når du vil have en concealer som du kan dække dine urenheder med, så er en illuminerende/radiance conealer lidt en dårlig ide, da lidt glitter jo nok mere fremhæver ‘bumsen’. Concealeren er faktisk eksklusivt lavet til boxen og du kan derfor IKKE finde den andre steder.

BEAN BODY Coffe Bean & Cocunut Body Scrub Jeg er stor fan af body scrubs og kombineret med en anden af mine yndlings ting – KAFFE, kan det næsten ikke gå galt. Det eneste og umiddelbare minus med denne scrub er at man skal lade den sidde fem minutter efter man har arbejdet den ind i huden, hvorefter den må skylles af. I’m sorry men det er bare waaaaay to long man skal stå fuldstændig nøgen uden varm vand over sig – jeg tror dog jeg overlever og snyder lidt, hvem gider vente fem minutter… hallo!

MONU SKIN Firming Fiji Facial Oil Monu Skin har jeg før fået produkter fra, de har altid nogle ret vilde dufte som virkelig dufter igennem. Ansigts olien her er ingen undtagelse og den pryder også andre produkter hos Monu Skin. Den dufter faktisk fuldstændigt som min deep sleep olie, som altid får mig til at slappe af om aftenen – så hvorfor ikke smøre den duft ud i hele ansigtet nu vi er igang? Mmmhhhhh. Lavendel, indeholder den (vidst), det dufter ihvertfald sådan.

CIATÉ Wonderwand Mascara Børsten her er sjov og jeg har atter ikke turde påføre mig den endnu, det har regnet dagligt, lidt, meget, støvregn, men konstant. Da mine øjenlåg er til den ‘olierede’ side så er det lidt et sats når jeg giver mig i kast med en ny mascara, så det bliver altså en dag hvor jeg er hjemme hele dagen, så mærker man også hurtigt hvordan den føltes på, om den drysser, føltes tung eller sætter aftryk under mine bryn – I’ll be back!

LANCER The Method: Polish denne her ‘polish’ er bare lækker, den har jeg prøvet før også, og den er bare…. PERFEKT. men dyr, og prisen gør at det ikke er min daglige scrub – den koster altså over 500 kroner for blot 120 gram, det vil jeg simpelhen ikke ofre om den så indeholdte 50’ere og guldstøv.  Størrelsen her er lille, hvilket prøver jo ofte er, så den er officielt lagt til side til min juleferie – så har jeg også noget at glæde mig til.

Skimono Hand Mask den her gemmer jeg lidt endnu, til at mine hænder for alvor trænger, for tro mig – det kommer altså med det kolde vejr. Jeg har prøvet hånd masker før, de er meget sjove, det samme er de til fusserne, men som med alt andet så er det ikke et vidundermiddel efter en gangs brug – og ærligt, så er jeg altså ikke typen der går ud og bruger penge på hverken hånd eller fod masker, når en fed creme og tykke sokker kan gøre tricket eller andet. Men sådan har jeg det bare.

 • Svar
  Camilla
  25. oktober 2017 den 20:41

  Mascaren ser virkelig god ud😍

 • Svar
  Pernille kit Larsen
  28. oktober 2017 den 17:37

  Godt nok meget lækker de produkter .

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   29. oktober 2017 den 11:54

   Helt enig søde Pernille! ❤️😍

 • Svar
  Christina / Krummes Krummelurer
  29. oktober 2017 den 10:16

  Det er nogle ret lækre produkter. Jeg har kun fået en enkelt box fra Look Fantastic. Men sidste år havde jeg deres julekalender :D

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   29. oktober 2017 den 11:53

   Ih hvor lækkert!! Hvad synes du om den sidste år, sådan overordnet?? ❤️😍

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  30. oktober 2017 den 0:48

  Rigtig lækker boks! Og sejt at Ciaté også laver makeup udover neglelak :D <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. oktober 2017 den 11:11

   ja ikke! Det vidste jeg nemlig slet ikke, haha.<3 Jeg kender dem for deres lakker og de der sjove kugler de lavede til nailart engang

 • Svar
  Louise
  16. november 2017 den 13:02

  Ciaté’s make-up syntes jeg generelt er ret godt. Jeg er blevet rigtig glad for mascaraen :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   16. november 2017 den 20:49

   Samme her, jeg er så glad for den! :-D

Skriv svar