Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | SEPTEMBER 2017

2. oktober 2017

REKLAME* Månedens Goodiebox er landet, og jeg har igen givet mig god tid til at teste og føle produkterne af, det er trods alt vigtigere for mig end at få smidt den hurtigt op og bare rolig, i kan sagtens nå at købe den endnu inde på Goodiebox‘s hjemmeside. September boxen er lavet i samarbejde med den fuldstændig fantastiske forening LOOK GOOD FEEL BETTER. En forening der kæmper for og sammen med kvinder over hele verdenen som er ramt af kræft, de laver blandt andet makeup kurser hvor kvinderne lærer at ligge hverdags makeup og gennem makeup, leg og læring genfinder sig selv. Lærer at forkæle sig selv igen og at føle sig smukke, også selvom at der måske ikke er hår på hovedet eller vipper på øjnene. Skønhed kommer indefra men den indre skønhed kan påvirkes ved at man føler sig smuk og dejlig udvendigt også.

VICHY Pureté Thermale Cleansing Gel Jeg er vild med cleanser, det er der vidst ingen tvivl om. Jeg har altid været en ’let og hurtig rens’ – pige. Ofte var det bare en ansigtsvand eller micellar vand jeg rensede huden med, men de sidste par måneder føler jeg mig faktisk ikke rigtigt ren hvis jeg går i seng uden at have renset med en skummende cleanser først og herefter får brugt min micellar vand, så olie / serum og creme. Denne fra Vichy er en let gel som gør det nemt at fjerne snavs og makeup rester inden du begynder dagen eller når den er ved at slutte.

MAX FACTOR Masterpiece Max Mascara jeg er glad for max factors mascaraer – især false las h effect har jeg været glad for de seneste, ja 10 år må det efterhånden været? Har den virkelig været på markedet så længe? Jeg tror i hvert fald det var den første mascara jeg lod pryde mine vipper som teenager. Jeg havde aldrig prøvet masterpiece max mascaraen, men den har altså også imponeret mig. Den har en gummibørste som gør det nemt at separerer mine vipper uden at klatte for meget på, den kan bygges op og det kan jeg egentligt også godt lide. Mine vipper føles ’lette’ og så drysser den ikke i løbet af dagen.

Nivea Daily Essentials Sensitive Day Cream Jeg har faktisk aldrig prøvet det store fra Nivea, andet end deres deodoranter tror jeg. Dagcremen her er til alle hudtyper, men ekstra god til dig der ikke kan tåle parfume eller har sart hud. Cremen indeholder desuden solfaktor 15 og det er jeg som altid glad for i en dagcreme – Rynkefri hud? Ja tak! Solskader? – NÆHÆ! En dagcreme til 80 kroner, det er altså en god deal, især når den så oven i købet er ’god’ for dig.

Elisabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant Jeg tror efterhånden ikke at der er én kvinde i min mors familie som ikke har denne i håndtasken – på nær mig, nu kan jeg også være med. Den bliver nemlig flittigt brugt i min familie. Om det så er til tørre albuer, trætte neglebånd eller som læbepomade (hvilket min søster gør). En vidunder balm som kan det hele. Total lækker overraskelse at få med i måneden box. TAK!

LÓREAL PARIS Infaillible Makeup Brush Børsten her var nok det eneste i boxen som jeg ved at jeg ikke får brugt. Jeg har nemlig i forvejen alt for mange børster og sandheden er nok at jeg slet ikke bruger makeup i ansigtet pt. (her snakker jeg foundation, concealer osv.) jeg bruger en transparent pudder og det er det. Børsten er dog lækker i kvaliteten lige ved første øjekast, men Lóreals produkter er jo som oftest ret så lækre!

Hvad synes i om månedens Goodiebox?

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  3. oktober 2017 den 20:46

  Jeg elsker samarbejdet og formålet bag boksen og dens indhold! Og så er jeg glad for alle produkterne :D

  Godt og dybdegående indlæg <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   3. oktober 2017 den 20:52

   Ih tak søde Mia. <3. Jeg synes også det er så fantastisk et samarbejde og forening!

 • Svar
  Pernille Kit Larsen
  4. oktober 2017 den 8:53

  Hej Blogbycc:-)

  Takker for din gode indlæg med dette produkt …Super lækker –takker

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   5. oktober 2017 den 10:20

   Tak for din kommentar sødeste Pernille, det varmer! <3

 • Svar
  Malue Jasmine
  5. oktober 2017 den 18:16

  Ej hvor lækkert!
  Jeg elsker Eight Hour serien <3

  Kh Malue
  http://maluejasmine.dk

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   6. oktober 2017 den 8:54

   Hvor dejligt! Noget specielt du kan anbefale? <3.

   • Svar
    Malue Jasmine
    6. oktober 2017 den 9:02

    Ja!
    Læbepomaden er virkelig, virkelig god.
    Og så holder den i rigtig lang tid.
    Jeg elsker den :-D

    • blogbycc
     Svar
     blogbycc
     6. oktober 2017 den 9:05

     Uh! den må jeg lige tjekke ud, tak søde Malue! :-* <3 Hav en skøn weekend

Skriv svar