Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

GOODIEBOX | OKTOBER 2017

29. oktober 2017

REKLAME* – Produktet er modtaget til test. Jeg har nu haft månedens Goodiebox klar i nogle dage, desværre har tiden bare ikke været til at sætte mig ned og gå i dybden på skrift, I’m sorry! Jeg er klar nu, det samme er boxen. Jeg skal gerne være den første til at indrømme at månedens Goodiebox bestemt ikke er min favorit af boxene jeg har modtaget gennem tiden… Jeg ved ikke om det var fordi jeg forventede mere af boxens tema? – Det var nemlig Girls Night in, og en girls night for mig indebærer altså både neglelak, ansigtsmasker og snacks, ingen af disse var dog at finde i Oktober boxen. hmm! – heldigvis er der snart jul, pakkeleg og byttegrupper, så det jeg ikke kan bruge ryger videre, helt negativ er jeg alligevel ikke.

The Vintage Cosmetics Company Blemish Wand produktet her er bare sådan et hvor jeg tænker Øhhhh…. Det kan godt være jeg er blank, men jeg kan simpelhen ikke se ideen med det. Jeg har heldigvis ikke rigtigt bumser, så det her produktet er vidst ikke lige for mig, nej.

Balance Me BB Natural Perfection Cream Spf 25 Balance me laver skønne produkter, og bb cremen her er ingen undtagelse, i hverdage skåner jeg min hud for diverse hud produkter, (foundations, concealere og lignende) så denne vil være en ‘special occasion’ ting, fødseldage, jul eller når jeg bare har lyst til at gøre det ekstra ud af makeuppen uden at føle mig kaget. Ingrediens listen er meget lang på produktet dog, og det skræmmer mig altså lidt, især fordi at det er så småt at jeg ikke kan læse det, Balance me plejer dog at være fri for de fleste grimme ting, så det tænker jeg er en filosofi de viderebringer til andre produkter også. Farven passer desuden super fint, forestiller mig den er rimelig universal i det, da dækkeevnen jo er ganske let og naturlig.

Human+Kind Body Souffle billedet her viser vidst ikke hvor lille den her body lotion er,  30 ml er den på, og så hedder den fullsize, jeg brokker mig lige nu, men det er jeg altså nød til. Man kan simpelhen ikke lave en full-size body lotion på 30 ml, jeg kender kvinder der ville gå ud af døren med halvdelen af deres krop fugtet og resten tør, det er bare ikke nok og så til 55 kroner for så lille en mængde creme. Jeg har altid været begejstret for human+kind, og synes egentligt ikke de andre produkter jeg har prøvet har været så slemme i pris – måske jeg bare husker galt? Bevares, produktet er lækkert nok og lotionen / soufflen har en let og luftig konsistens som dufter dejligt, men jeg kan og vil ikke retfærdiggøre at et full size produkt ikke kan dække mere end en enkelt ‘omgang’ om man vil….

Ling Dual Moisture Emulsion Det her er smart og super lækkert. Ling har nemlig lavet et produkt der kan lige det jeg mangler i mit liv, nemlig en tonic om man vil, der fugter, toner og samtidigt indeholder serum? Det er da bare SÅ smart. Så mangler man bare en god creme og så kan man egentligt hoppe på hovedet i seng eller hoppe ud af døren. Brandet LING er fra New York og er et high end brand, det betyder jo så også at prisen følger med. 599 skal du slippe for 118 ml toner/rens/fugt/serum – måske det er ok for nogen, hvis man tager dens egenskaber i betragtning. Produktet er BOMB meeeeen det er ikke noget jeg selv ville gå ud og investere i.

IROHA Hand Mask Gloves Repair (argan) Iroha laver altså også gode plejeprodukter, men hvor ville jeg dog ønske at vi istedet havde fået en af deres sheet masker, det virker altså bare så meget mere passende til temaet her, eller måske to, når nu man opfordre til tøse-aften, så ville det være rart med en at dele med en veninde. Jeg er ikke så glad for de der sheet masks til hænderne, jeg har prøvet nogle stykker og det er ikke noget hvor jeg tænker wauv, det er svært at bedømme effekten af et produkt man kun har til en gangs brug synes jeg. Jeg gemmer dog denne til en ‘særlig’ begivenhed eller bytter den væk… Da jeg faktisk lige har brugt en igår fra et andet mærke.

PRAHA Fodfil mærket her har jeg aldrig hørt om før, det er en af de mange ting jeg elsker ved Goodiebox, muligheden for at opdage nye brands og produkter fra brands man måske allerede har kendskab til.  Jeg bruger glas file til min negle og har haft stor succes med dette, så en fodfil af glas er jeg virkelig spændt på hvordan vil virke. Det fede ved glasfile er jo at man blot kan skylle dem under varmt vand og så er de faktisk som nye. Eneste umiddelbare minus ved produktet her er at der ikke er en snor i så den kan hænges på min badehylde eller man kan holde ordentligt fast. Mine fusser fortjener snart en omgang pleje, især nu hvor jeg var smart at indvige nye sko igår hvor jeg så også lige skulle gå rundt meget af dagen – min timing er som altid genial. hahahaha. #jegharfirevabler #av

Goodieboxen er sponsoreret til test, men jeg vil altid være ærlig i mine anmeldelser. Boxen koster 169 kroner om måneden inkl fragt, værdien af indholdet vil dog altid være langt derover (minimum 550 kroner skriver GB selv). Boxen var ikke min favorit og temaet forvirrede mig lidt. Hvad synes du?

Kan købes HER 

 • Svar
  Just Me
  30. oktober 2017 den 9:01

  Jeg er sikker på at Goodiebox har lavet en fejl ved, at skrive at Human+Kind Body Souffle er en full size. Hvis man går ind på Human-kinds hjemmeside så er full sizen på 150 ml – mener jeg.
  Jeg var ret mmeeehh ogver denne boks. Men Ling Dual Moisture Emulsion overraskede mig virkelig.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. oktober 2017 den 11:11

   Du har nok ret (det håber jeg ihvertfald!), jeg tænkte også bare øhhhh what (y).

   • Svar
    Just Me
    30. oktober 2017 den 11:22

    Det tænkte jeg også. Men det skuffer mig lidt, at de ikke har lavet deres research ordentligt, hvis det ikke er en smutter.

    • BLOGBYCC
     Svar
     BLOGBYCC
     1. november 2017 den 10:59

     Helt enig, det virker noget mærkeligt!

 • Svar
  Frk. Mejer
  31. oktober 2017 den 10:20

  Ej, hvor ser den dog lækker ud! Lækre produkter <3

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   1. november 2017 den 11:01

   Det er altid skønt med en goodiebox! :-*

 • Svar
  Linda Nazila // The Beauty Inside
  31. oktober 2017 den 11:08

  Sheet masks til hænderne lyder vildt spændende og underligt – dem havde jeg aldrig hørt om :)

  • BLOGBYCC
   Svar
   BLOGBYCC
   1. november 2017 den 11:00

   Det er også vildt underligt! haha. Vil altså hellere have dem til mit ansigt – med nød og næppe fusserne også, men da helst ansigt! :-* <3

 • Svar
  kathrine johansen
  31. oktober 2017 den 19:20

  Ej hvor er det nogle gode produkter, skønt med nyt hver måned! <3

  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   1. november 2017 den 10:59

   Ja det er super lækkert!! <3. Lidt ligesom at give sig selv en gave hver måned ik? ;-)

Skriv svar