Din Instagram her

  • Har i set at jeg har lagt oktobers lookfantasticdk boxhellip
  • Reklame smuk lbe og blush palette fra thebalmeu har duhellip
  • Savler lige lidt gigihadid x maybelline kun hos clubmatas
  • Reklame nogle produkter er sendt til test Jeg har legethellip
  • Reklame jeg har fet lkkerier ind af dren fra eylureofficialhellip
  • Novembers look fantastic box er p Bloggen Den har faktiskhellip

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY!

7. september 2017

Kære skønne piger. Når nu at det er sådan en trist og grå efterårs dag. Hvor regnen vælter ned, hvad er så bedre end at glæde en heldig læser? Jeg har fundet vinderen af min giveaway og tænkte at jeg som lovet ville offentliggøre vinderen herinde, den heldige får selvfølgelig også en besked fra mig på instagram, så jeg hurtigt kan få givet hendes adresse videre til søde Amaze Press som Sponsorerede produkterne. Jeg håber at produkterne kan give tid til forkælelse hjemme, nu når vejret ikke tillader megen udendørsaktivitet.

STORT TILLYKKE TIL STINE LINDVED

    Skriv svar