Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY!

7. september 2017

Kære skønne piger. Når nu at det er sådan en trist og grå efterårs dag. Hvor regnen vælter ned, hvad er så bedre end at glæde en heldig læser? Jeg har fundet vinderen af min giveaway og tænkte at jeg som lovet ville offentliggøre vinderen herinde, den heldige får selvfølgelig også en besked fra mig på instagram, så jeg hurtigt kan få givet hendes adresse videre til søde Amaze Press som Sponsorerede produkterne. Jeg håber at produkterne kan give tid til forkælelse hjemme, nu når vejret ikke tillader megen udendørsaktivitet.

STORT TILLYKKE TIL STINE LINDVED

    Skriv svar