Din Instagram her

  • Nikkie x ofra collab! Sooooooooooo pretttyyyy  shadesofapril
  • REKLAME Du kan igen vinde lkre produkter ovre p bloggen!hellip
  • reklame Jeg har GINZA p mine negle idag fra mavalahellip
  • De to her hemmeligheden bag mine smukke og naturlige vipperhellip
  • I kan lse mere om min nye parfume p bloggenhellip
  • Reklame denne lkre kollektion dumpede ind herhjemme for lidt sidenhellip

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY!

7. september 2017

Kære skønne piger. Når nu at det er sådan en trist og grå efterårs dag. Hvor regnen vælter ned, hvad er så bedre end at glæde en heldig læser? Jeg har fundet vinderen af min giveaway og tænkte at jeg som lovet ville offentliggøre vinderen herinde, den heldige får selvfølgelig også en besked fra mig på instagram, så jeg hurtigt kan få givet hendes adresse videre til søde Amaze Press som Sponsorerede produkterne. Jeg håber at produkterne kan give tid til forkælelse hjemme, nu når vejret ikke tillader megen udendørsaktivitet.

STORT TILLYKKE TIL STINE LINDVED

    Skriv svar