Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

VINDEREN AF MIN GIVEAWAY!

7. september 2017

Kære skønne piger. Når nu at det er sådan en trist og grå efterårs dag. Hvor regnen vælter ned, hvad er så bedre end at glæde en heldig læser? Jeg har fundet vinderen af min giveaway og tænkte at jeg som lovet ville offentliggøre vinderen herinde, den heldige får selvfølgelig også en besked fra mig på instagram, så jeg hurtigt kan få givet hendes adresse videre til søde Amaze Press som Sponsorerede produkterne. Jeg håber at produkterne kan give tid til forkælelse hjemme, nu når vejret ikke tillader megen udendørsaktivitet.

STORT TILLYKKE TIL STINE LINDVED

  Skriv svar