Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Too Faced / Love Flush Palette

23. september 2017

Jeg vil ikke lyve! Men billederne her har ligget på min pc rigtig rigtig længe. Denne smukke blush palette vandt jeg på en blog engang. Det var mit første produkt fra too faced og nok også starten på min besættelse for brandet. Trods jeg ikke har mange produkter derfra så savler jeg gang på gang over deres pakning og selvfølgelig produktet i sig selv. Pt. ønsker jeg mig altså nogle læbeprodukter til samlingen. Men nu må i dog nøjes med at se på de smukke farver her istedet.

Jeg har swatchet dem alle samt. prøvet enkelte på, og mine favoritter er YOUR LOVE IS KING, som er den smukke lilla nuance yderst til højre i billedet og nummer to fra venstre BABY LOVE som er en smuk fin jord farve som giver lige dét ekstra til ens kinder – jeg bliver nok aldrig en blush pige – men makeup-elskende som jeg er, kunne jeg ikke undvære denne i min samling. Begge farver er i de lidt mere kolde nuancer, som jeg så godt kan lide! Jeg kunne sagtens finde på at bruge dem på øjnene også og jeg tænker faktisk at de ville være super fine til dette.
Hvilken er jeres favorit?? 

 • Svar
  Nazila
  24. september 2017 den 13:03

  Too Faced har virkelig nogle flotte indpakninger! Min favorit farve i paletten er Baby love :-)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. september 2017 den 16:31

   Den er også så fiiin jo ♥

 • Svar
  Emilie Ildstein
  24. september 2017 den 13:31

  Hvor er den fin❤️

 • Svar
  Mia // www.blogaboutmia.dk
  24. september 2017 den 14:29

  Ih hvor er den flot :D Jeg elsker Too Faced, deres produkter er så fine og indbydende <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. september 2017 den 16:30

   Du har så ret ♥♥♥

 • Svar
  Simone
  24. september 2017 den 15:28

  Årh jeg elsker Too Faced! Så lækker palette! <3

 • Svar
  Lena | lelife.dk
  24. september 2017 den 16:00

  Uhh en lækker palette ?

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   24. september 2017 den 16:27

   Jeg er helt enig Lena! <3. Ih!

Skriv svar