Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Swietenia Eau De Parfum | THE BODY SHOP

17. september 2017

Hvis du har været forbi en The Body Shop for nylig, så har de små buttede mørke flakoner med trælåg måske fanget dit øje, måske ikke? Ikke desto mindre så fangede de mit. Min søster, som jeg før har nævnt, arbejder i en TBS butik. Faktisk i flere af dem og hun forsøgte som ofte før at sælge mig produktet her, da hun nok godt vidste det var lige mig. Jeg gik nogle uger, næsten en måned og overvejede det. Da der som lyn fra en klar himmel dumpede en mail ind på min hotmail adresse. The body shop havde nemlig 30 % på hele webshoppen og da jeg før har brugt lidt for mange penge i butikken havde jeg 5 x 50 kroners værdi i rabatkuponer (ja de kan godt kombineres). Nu har jeg fået parfumen hjem, her for en to ugers tid siden og den har prydet mine håndled og hals lige siden. Mums for en lækker og stærk feminin duft – den skriger bare power-kvinde i min verden. Perfekt til det kolde vejr for at skabe lidt varme og endnu mere perfekt til en date night eller en festlig begivenhed. Frisk blomsterduft der ‘fylder’ meget uden at føles tung – a little goes a long way.

The body shop selv skriver følgende om duften.

 En subtil, floral duft af mahogniblomst kombineret med et sitrende strejf af appelsinblomster og pomeransblade for en absolut og indtagende friskhed. Den er inspireret af florale parfumer og duften er fuld af boblende friskhed. Den er citrusagtig og frisk med en lækker undertone af milde blomster. Den tager dig med til den intense fugtighed Bangalore, Inden. Tilgængelig i 50 ml eau de parfum. 

Udover Swietenia findes der følgende varianter – Kahaia / Bowhanti / Nigritella / Widdringtonia dufterne var i butikkerne fra Marts i år og 50 ml koster 345 kroner. – Swietenia er min yndlings, men gør dig selv en tjeneste og gå ind og duft løs. Bestiller du den på nettet kan du få gratis fragt (over 300 kr). For hver 500 kroner du bruger opspare du 50 kroner som bonuskupon.

 • Svar
  Emma
  17. september 2017 den 21:29

  Flakonen er virkelig fin! Måske jeg skulle prøve at dufte til den næste gang :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. september 2017 den 10:45

   Helt enig! og duften er to die for…. mhh!
   Det koster jo intet at gå ind i butikken og dufte heldigvis!

 • Svar
  Vanessa
  18. september 2017 den 9:51

  Hvor lyder den bare lækker – den må jeg da dufte til næste gang jeg er i nærheden af Body Shop ?

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   18. september 2017 den 10:36

   Den er bare SÅ skøn! mmmh! <3

 • Svar
  Camilla
  20. september 2017 den 9:59

  Er vild med flasken! <3

 • Svar
  Lykke Nystrup
  2. november 2017 den 11:48

  Det kunne være jeg skulle prøve den –

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   2. november 2017 den 21:42

   Dem er bare SÅ lækker!

 • Svar
  Just Me
  2. november 2017 den 12:28

  Jeg har ikke haft fornøjelse af at prøve denne duft – men jeg er vild med deres vanilje-duft. Men denne skal da der helt klart snuses til næste gang, jeg kommer forbi en TBS ;)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   2. november 2017 den 21:43

   Det er jeg også! den er så lækker! mmhhh! De kan bare det der med dufte, uden at prisen egentligt er særlig høj – og så har de en skide godt kundeklub jo :D

Skriv svar