Din Instagram her

  • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
  • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere  lige nu kan du
  • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
  • Do you have a nuxe favorite?  nuxedenmark nuxefrance
  • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
  • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Magisk læbestift? – Til 69 kroner

21. september 2017

Læbestifter der tilpasser sig din PH-værdi og krops temperatur, det lyder bare alt for cool jo. Produkter som disse dukkede for alvor op på markedet sidste år, hvor diverse store Youtubere anmeldte produkterne, især læbestifterne her og der var sågar videoer af folk der skar læbestiften op for at komme ind til den fine blomst i midten (som iøvrigt altså er en ÆGTE blomst!) Jeg er i spare-mode som altid, men derfor skal i ikke snydes for et godt tilbud – De koster nemlig 69 kroner nu og her hos Billigvoks.dk  

Skriv svar