Din Instagram her

  • All about that gloooooow  flatlay makeup makeuplove makeupmafia igdanmark
  • reklame modtaget fra nudecaredk on mondays we wear green eyeshadow
  • Afsluttet Reklame Lyn KONKURRENCE!! Skal dit hjem ogs dufte godt?
  • This body bar has the most INSANE smell ever lookfantastic
  • My all time faves Are you a brush or a
  • I need to try more liquid eyeshadows Definitely my favorite

Magisk læbestift? – Til 69 kroner

21. september 2017

Læbestifter der tilpasser sig din PH-værdi og krops temperatur, det lyder bare alt for cool jo. Produkter som disse dukkede for alvor op på markedet sidste år, hvor diverse store Youtubere anmeldte produkterne, især læbestifterne her og der var sågar videoer af folk der skar læbestiften op for at komme ind til den fine blomst i midten (som iøvrigt altså er en ÆGTE blomst!) Jeg er i spare-mode som altid, men derfor skal i ikke snydes for et godt tilbud – De koster nemlig 69 kroner nu og her hos Billigvoks.dk  

Skriv svar