Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

Kopi eller alternativ?

7. september 2017

Som ofte før har jeg siddet og luret lidt på det store internet.

Jeg kender lidt til siden Luxplus, som jeg kan se forhandler en masse billigt makeup, men som vidst kræver en form for medlemskab? – herre gud, går man et par veninder sammen går det vel nok? Men det er nu mere nogle af de nyere mærker og produkter der fanger mine øjne, for mange af dem ligner nemlig fuldstændige kopier af paletter fra f.eks Too faced og børsterne fra Real techniques. Jeg kunne godt tænke mig at høre jeres holdninger til dette, ja, produkterne er smukke og hvis de tilmed er pigmenterede så er det jo et win. Men hvis man som brand er i stand til at fange både design og formular, hvorfor så ikke skabe noget unikt og større? istedet for at genskabe andres værker.
….Og så igen, for jeg kan jo også godt se den fra den anden side at bordet. Det der med at drømme om en palette som er total over-priced, eller ihvertfald overstiger ens eget budget, for de skal vel også have lov til at prøve den slags børster eller den slags øjenskygger…. ik?  Jeg er splittet.

Jeg tillod mig at linke til produkterne i tilfælde af du selv vil tjekke dem ud. Jeg linker med metapic (hvis i klikker på billederne bliver i taget til shoppen hvor de kan købes) jeg lige prøver at finde ud af hvordan virker, det er vidst en form for reklame links, så jeg får nogle øre eller kroner når i klikker jer ind.

 • Svar
  Camilla
  8. september 2017 den 7:19

  Hej Camilla
  Det med at finde inspiration hos andre, ses jo i alle industrier og i særdeleshed i beauty- og modeverden. Hos luxplus.dk er det jo så bare ekstra fedt, at man kan købe både den dyre og den billige makeup billigere, som dels åbner op for konkurrence i branchen, og at man som beautyelsker kan få lov til at prøve en masse forskellig makeup. Produkterne på Luxplus.dk er naturligvis 100% ægte, så det handler i virkeligheden bare om, hvilke produkter man vil prøve næste gang man køber på luxplus :-)

  Rigtig god dag herfra
  Vh Camilla/Luxplus

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   10. september 2017 den 13:55

   Hej Camilla.
   Tak for at dele dine tanker i kommentarfeltet :-)

 • Svar
  Mia / sortpastel.dk
  9. september 2017 den 9:20

  Lige med Makeup Revolution er det virkelig svingende i kvalitet. Jeg har et lidt ældre blogindlæg om de bedste produkter fra mærket efter min mening :) Men må nok indrømme at jeg har givet lidt op med de der “efterlignings mærker” – ihvertfald lige i øjeblikket. Så vil jeg hellere have mindre makeup, men en bedre kvalitet.
  Forresten kan man få en gratis prøveperiode hos Luxplus – så der købte jeg stort ind :D

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   10. september 2017 den 13:56

   Makeup revolution har jeg nemlig aldrig prøvet, men det er også min opfattelse at det især er dem der ‘låner’ andre idder. Både ift. design, farver og helt ned til hvor skyggerne i en palette er placeret :o. Tak for tip om gratis prøve periode, det skal jeg helt klart tjekke ud <3.

 • Svar
  Nikki Lund
  9. september 2017 den 16:03

  Personligt synes jeg, at det er lidt kikset, når brands “efteraber” brands. Der findes så mange smukke farver, som man sagtens kunne kombinere i en palette, og hvis man, som du selv skriver, er dygtige til at lave formularerne, så synes jeg da, det er en skam med vilje at vælge at stille sig i skyggen af andre brands og håbe på at fange noget af deres “shine”, hvis man kan sige det sådan. :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   10. september 2017 den 13:56

   Lige præcis, kunne ikke sige det bedre Nikki! <3.

 • Svar
  Vanessa
  10. september 2017 den 13:56

  Der er så mange der efteraber hinanden. Jeg synes det er svært at finde noget nyt og originalt efterhånden desværre. Jeg køber langt mindre makeup den dag i dag, end jeg engang gjorde!

Skriv svar