Din Instagram her

 • These are still giving me life Annonce thebodyshop 15 seconds
 • ad GIVEAWAY Attention sknne flgere lige nu kan du
 • reklame ecooking Er et af mine favorit mrker nr det
 • Do you have a nuxe favorite? nuxedenmark nuxefrance
 • Annonce nuxedenmark Min favorit olie Huile Prodigieuse fra Nuxe kan
 • Tak for jer Tak for jeres sttte jeres kommentarere og

Jeg tror at jeg elsker dig….

27. september 2017

… ja ja,  clickbait når det er allerbedst, jeg ved det godt. Men det er nu alligevel ikke helt løgn. Jeg har nemlig forelsket mig lidt i (endnu) en smuk palette der nok vil tilfredstille de flestes behov for neutrale og glitter skygger – og paletten hedder som titlen på mit indlæg, direkte oversat – ‘‘I Think I love you”. Paletten består af 12 lækre farver som du nedenunder kan se swatchet på forskellige hudtoner.  Du finder i paletten 8 metalliske skygger og 4 matte. – De fire matte er perfekte til at skabe en flot og elegant overgang ml. øjenlåg og bryn-ben såvel som at lysne under brynet.

Paletten koster 16 $ hvilket i skrivende stund omregnes til 101,5 krone. Fragten er gratis ved køb over 50 $ hvilket jo i sig selv er en rimelig far pris, synes jeg (317 kr). Jeg ved ikke med told og gebyrer, jeg har ikke før handlet hos Colourpop men de sender fra USA så chancen vil være der. Makeuppen er dog hammer billig, så jeg synes det er værd at tage med – eventuelt ville jeg gå sammen med nogle veninder og splitte et eventuelt gebyr. Jeg har før ejet colourpop læbestifter og dem kan jeg godt sige god for.. Nu er næste step bare at jeg lokker en veninde til at bestille sammen med mig!

Nedenstående poppede desuden op hos mit besøg hos Colourpop.com og jeg tænkte at jeg lige ville tippe jer, den skulle gerne komme op automatisk – gælder som skrevet kun for nye kunder.

Ejer i noget fra Colourpop eller har i blot, som jeg – gået og savlet over noget længe? 
Lad mig høre fa jer i kommentarene. ❤❤

 • Svar
  Anne-Mette Højbjerg
  30. september 2017 den 16:21

  Hvis ikke det var fordi det er så svinedyrt at blive fanget i tolden, så ville denne palette være i min samling. Den indeholder de perfekte Efterårs farver. :D

  – Anne-Mette Højbjerg (www.giz-blog.dk)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   30. september 2017 den 16:28

   Det er ikke helt billigt ihvertfald… Men går man flere sammen, synes jeg det er til at overkomme! Sådan gjorde jeg selv og et par veninder da vi købte lipkits hos kyliecosmetics! :-* <3

   • Svar
    Anne-Mette Højbjerg
    30. september 2017 den 16:29

    Ja så kan det godt begynde at betale sig. :) Jeg kender bare ingen hernede der kunne være friske på den slags. Og gider ikke betale for dobbelt fragt for at få den sendt fra et sted her i DK og hjem til mig. :)

    • blogbycc
     Svar
     blogbycc
     30. september 2017 den 16:32

     Det kan jeg godt forstå så. ØV! <3 Jeg drømmer stadig om at de hæver grænsen for køb, så man kan bruge mere end de 80 (mener jeg det er…)

 • Svar
  Michelle Rønn Dyrmose Kristensen
  18. oktober 2017 den 19:08

  Super flotte farver! En skam jeg ikke kan tåle det meste makeup for det ser virkelig lækkert ud!

 • Svar
  Emilie Ildstein
  18. oktober 2017 den 19:46

  Jeg tror da vidst også lige at jeg blev forelsket! <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   20. oktober 2017 den 18:13

   Det kan jeg godt forstå <3

 • Svar
  Linda Nazila
  18. oktober 2017 den 20:17

  Det er godt nok en flot palette, som ville passe perfekt ind her til efteråret <3

  – Linda Nazila / http://nouw.com/thebeautyinside/

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   20. oktober 2017 den 18:14

   Lige præcis, så fin og efterårsagtig!

 • Svar
  Simone
  18. oktober 2017 den 21:20

  Wow flotte farver må jeg sige! Jeg er helt vild med makeup paletter, og den er da godt nok lækker! <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   20. oktober 2017 den 18:14

   Paletter er også den perfekte måde ikke at skulle nøjes på! Lidt af alt det gode, haha. <3.

 • Svar
  Jill
  20. oktober 2017 den 15:40

  Nu kender jeg ikke den side, men ofte hvis man beder dem om at pakke den som gave. Så slipper man for tolden.
  //jillchristinablog.dk

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   20. oktober 2017 den 18:13

   Tror desværre ikke den virker hos så store brands, jeg ved de gør det ofte på Ebay dog, også selvom beløbene er under 80 kr :o <3

Skriv svar