Din Instagram her

  • modtaget i goodiebox derfor markeret med reklame olier er vejenhellip
  • Favoritter kollektionen fra patrickstarrr x maccosmetics er to die for
  • Man bliver helt i forrsstemning af farverne i mnedens lookfantasticdkhellip
  • All about em nudes Imorgen kalder arbejdet igen og vinterferienhellip
  • On mondays we wear glitter Add a little sparkle everyday
  • Reklame sendt til test fra billigvoksdk jeg har skrevet omhellip

GRATIS GAVER OG 100 KR VED KØB FOR 499

6. september 2017

Jeg spottede lige tilbuddet her i mail indbakke, og da jeg for nyligt selv benyttede mig af tilbuddet tænkte jeg at jeg ville dele det med jer også. Jeg manglede mine yndlings produkter, som jeg uheldigt nok var løbet tør for samtidigt og klikkede dem derfor hjem hos Billigvoks.dk – indlæg herom kommer ASAP. I mellemtiden kan i jo selv benytte jer af tilbuddet, som byder på gavekort på 100 kroner når du bestiller for minimum 499 kroner brug koden SEPTEMBER (ja, desværre, vi er i september, baiii summertime.) 

Gratis goder takker jeg da heller ikke nej til, dog var det ikke noget jeg selv kunne benytte mig af, da der er specifikke krav for de forskellige gaver når de skal indløses. Så vidt jeg har forstået er det kun Maybelline lakken som du kan få med uden køb af øvrige produkter fra mærket. Jeg ved ikke om de gratis produkttilbud kan kombineres med gavekortet på de 100 kroner, men man kan jo håbe!

    Skriv svar