Din Instagram her

  • Nikkie x ofra collab! Sooooooooooo pretttyyyy  shadesofapril
  • REKLAME Du kan igen vinde lkre produkter ovre p bloggen!hellip
  • reklame Jeg har GINZA p mine negle idag fra mavalahellip
  • De to her hemmeligheden bag mine smukke og naturlige vipperhellip
  • I kan lse mere om min nye parfume p bloggenhellip
  • Reklame denne lkre kollektion dumpede ind herhjemme for lidt sidenhellip

GRATIS GAVER OG 100 KR VED KØB FOR 499

6. september 2017

Jeg spottede lige tilbuddet her i mail indbakke, og da jeg for nyligt selv benyttede mig af tilbuddet tænkte jeg at jeg ville dele det med jer også. Jeg manglede mine yndlings produkter, som jeg uheldigt nok var løbet tør for samtidigt og klikkede dem derfor hjem hos Billigvoks.dk – indlæg herom kommer ASAP. I mellemtiden kan i jo selv benytte jer af tilbuddet, som byder på gavekort på 100 kroner når du bestiller for minimum 499 kroner brug koden SEPTEMBER (ja, desværre, vi er i september, baiii summertime.) 

Gratis goder takker jeg da heller ikke nej til, dog var det ikke noget jeg selv kunne benytte mig af, da der er specifikke krav for de forskellige gaver når de skal indløses. Så vidt jeg har forstået er det kun Maybelline lakken som du kan få med uden køb af øvrige produkter fra mærket. Jeg ved ikke om de gratis produkttilbud kan kombineres med gavekortet på de 100 kroner, men man kan jo håbe!

    Skriv svar