Din Instagram her

 • gavereklame heldige mig jeg fik tilsendt disse nyheder fra idunmineralsdanmark
 • gifted Glow for days Thank You all for being
 • This one is still my favorite on the go palette
 • Reklame Jeg er fuldstndig skudt i bde metal art lineren
 • adgifted items Look how sweet essencecosmetics is I missed
 • GIVEAWAY KONKURRENCE Indeholder reklame En heldig flger kan nu

FENTY BY RIHANNA

10. september 2017

PIGER..! hvis i ikke allerede har set Rihanna’s nye makeupmærke FENTY får i her ALT i behøver at vide!
Den smukke Rihanna har nemlig startet sit helt eget mærke, som sælges i Sephora. Produkterne er designet til at fitte alle hudtyper, hvorend du er mand eller kvinde, lys eller mørk. Meningen bag er også at makeup skal være sjovt og føles let som ingenting. Pigmenterede produkter med høj dækkeevne, som man slet ikke kan mærke at man har på.  De sidste par dage har FENTY været all over de sociale medier, især på youtube og snapchat har ordet FENTY været at finde hos dem jeg følger.  FENTY er desuden Rihanna’s efternavn, det vidste jeg faktisk slet ikke før jeg fik mere kenskab til produkterne.

Der var især tre produkter som fangede min opmærksomhed og dem tænkte jeg at jeg lige ville vise jer. Det er samtidigt de mest ‘universsale’ produkter så at sige. De fåes nemlig i farver og nuancer hvor vi alle kan være med. 

MATCH STIX MATTE SKINSTICKS (fåes i 20 nuancer) sticksene her er et multiprodukt, og netop derfor findes produktet i 20 forskellige nuancer, du kan både bruge det til at dække urenheder (concealer), til at fremhæve kindben og kæbelinje (contour) og til at få lyset til at ramme på de helt rigtige steder (highlight). Jeg kan nok ikke undgå at nævne at de mest af alt minder mig om Kim Kardashians contour sticks, for det gør de. Især pakningen og funktionalitet er skræmmende ens.  En stick koster 200 kroner.

KILLAWATT Freestyle Duo (farven Dust/Fire Crystal) smukke highlightere siger jeg aldrig nej til. Disse er med shimmer og glitre derfor fint på kindben, overlæbe og bryn-ben. Denne Duo kommer med farverne Dust & Fire Crystal som er henholdsvis champagne og fersken farvede highlightere. Duoen koster 275 kroner hos Sephora. De kan desuden bruges på øjnene for et naturligt øjenskygge look.

Full-Bodied Foundation Brush (110) // Cheek-Hugging Highlight Brush (120) børsterne her taler vidst for sig selv, de er lige til os med kærlighed for girly og lyserød. Utrolig lækker design og greb. Tidsløst design og så er deltajen med det asymmetriske strykke metal og det spidse skaft simpelhen bare for lækkert. mums. Børsterne koster henholdsvis 275 kroner og 255 kroner. 

Produkterne fåes hos www.sephora.dk

Læs også

Sephora julekalender // SEPHORA X 3 // ANASTASIA BEVERLY HILLS SUBCULTURE PALETTE

 • Svar
  Nazila
  10. september 2017 den 12:57

  Det er sådan nogle pæne produkter hun har lavet – jeg er især vild med børsterne :-)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   10. september 2017 den 13:53

   De er også bare SÅ fine! <3.

 • Svar
  Vanessa
  11. september 2017 den 11:24

  Jeg tror jeg er den eneste som ikke er særlig op og køre over hendes kollektion ? den er da fin, men det er ikke noget “nyt” forstå mig ret.

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   11. september 2017 den 11:42

   Jeg kan godt se din pointe!
   Jeg synes til gengæld det er fedt at hun vælger at komme ud med foundation farver der klæder alle hudtyper, og modigt kun at vælge at lave ét læbeprodukt i EN farve.
   Jeg er vild med highlighterne, men jeg kan også tænke ØHHHH over den gule highlighter. Hvem klæder dog en gul highlighter, haha

 • Svar
  Camilla
  11. september 2017 den 11:29

  Jeg elsker at hun har lavet så mange forskellige foundations, så alle kan være med ?

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   11. september 2017 den 11:43

   Helt enig! det er SÅ fedt! <3.

 • Svar
  Emma Engmark
  11. september 2017 den 11:34

  Jeg vidste slet ikke hun havde en kollektion. Det ser ret lækkert ud :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   11. september 2017 den 11:44

   Jaaa! <3. Tak for din kommentar Emma!

 • Svar
  frkmejer
  11. september 2017 den 11:38

  Det er da spændende med hendes nye kollektion, er spændt på, hvordan den bliver modtaget af andre :)

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   11. september 2017 den 11:43

   Det virker faktisk somom den er blevet rigtig fint modtaget!
   Jeg er især overrasket over at en gul highlighter kan være bestseller i kollektionen :o !

 • Svar
  Simone
  11. september 2017 den 11:45

  Jeg kan godt lide at hun har lavet foundatiosne til alle hudtyper. Jeg vil så gerne have hendes highlightere! <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   11. september 2017 den 12:04

   Same gurl!! <3. De er så flotte!

 • Svar
  Freja
  11. september 2017 den 18:35

  Jeg havde ikke lige hørt hun havde lavet en kollektion, men den ser spændende ud. Især den der skinstick skal jeg da lige kigge nærmere på :)

 • Svar
  Jael
  12. september 2017 den 19:20

  Rihanna nailed it with this! I love that there’s diversity.

  Jael from
  Simplyjaelicious.com

Skriv svar