Din Instagram her

 • reklame da produktet kom i min goodiebox S simpel menhellip
 • Se indholdet af min lookfantasticadventcalendar dag 15 p Bloggen nuhellip
 • Stadig ret vild med de to her Fra en lookfantastichellip
 • Jeg har skrevet om de frste fem lger i minhellip
 • Er gammel klassiker som jeg stadig rkker ud efter Contourhellip
 • Ad G I V E A W A Yhellip

FENTY BEAUTY HOLIDAY COLLECTION

24. september 2017

Det er ikke mange uger siden at Rihanna’s makeup kollektion FENTY BEAUTY så dagens lys, dog var det ikke hele projektet som vi fik lov at se i første omgang og jeg havde egentligt ikke set det her komme overhovedet, ihvertfald ikke allerede.  Jeg undrede mig godt nok over at hun kom ud med så stor en kollektion med så mange forskellige farver og nuancer af hvert produkt, men kun ET læbeprodukt i kun ÉN farve.

– little did we know…. At der allerede d. 13 Oktober kommer en HEL jule kollektion ud, med en masse læbeprodukter (blandt andet!). Set udfra billedet vurdere jeg at Rihanna kommer ud med fire nye lipgloss, fem læbestifter og tre flydende eyelinere samt en øjenskygge palette med 14 skygger – lige umiddelbart i en metallic / glitter format. ( jeg er altså nød til at sige at placeringen af skyggerne samt. layout ser en anelse billigt ud…) Men som med de øvrige Fenty produkter forventer jeg kvalitet – og det er jeg helt sikker på at der ikke er sparet på.  Læbestifterne ser noget vovede ud og det ligner faktisk at de også er med glitter, måske det er det overordnede tema for GALAXY Kollektionen?! ♥ ♥

Hvad synes i? – yay or nay? 

 • Svar
  Tina KH
  25. september 2017 den 8:28

  Jeg er vild med farverne, varme og glade:-)
  God dag ønskes du herfra!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   25. september 2017 den 20:50

   Du har så ret, rigtig glade farver! ♥ Og ih, tak! Håber du har haft en god dag også Tina!

 • Svar
  Simone
  25. september 2017 den 17:49

  Det ser ud til at være en rigtig god og farverig kollektion! <3

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   25. september 2017 den 20:50

   Der er virkelig knald på farverne, jeg får 90’er vibes! ♥ ♥

 • Svar
  Helene
  25. september 2017 den 18:17

  Glæder mig til at se, hvilke produkter hun kommer ud med!

  • blogbycc
   Svar
   blogbycc
   25. september 2017 den 20:51

   Me too girl! ♥♥

 • Svar
  Vanessa
  26. september 2017 den 9:19

  Paletten ser virkelig interessant ud – jeg glæder mig til at se mere af kollektionen ?

 • Svar
  kathrine johansen
  26. september 2017 den 15:26

  Jeg er vild med farverne og det ser virkelig interessant ud! 🙂

  https://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/​​​

Skriv svar